Lexova shkrimin, dhe m'la pershtypje t'mira Herioni.
M'pelqeu çiltersia e tij, per mua do t'thot shume....
.
Lexova shkrimin, dhe m'la pershtypje t'mira Herioni.
M'pelqeu çiltersia e tij, per mua do t'thot shume....
.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Edhe un i njoh (por nuk i kam miq) qe te dy, qe nga mesi i viteve 80 deri ne 90.... dhe me Elton Deden vazhdoj ta takoj edhe ne keto vitet e qendrimit te tij ne Amerike......
Per "Benin" Erionin kam nje pershtypje jo te mire qe ne Tirane.....dhe as nuk behet fjale per qefli te punes por perkundrazi (kjo eshte puna e tij), por eshte per te ardhur keq kur disa jane ngjitur pas nje mentaliteti "deshtak" dhe renkojne duke qene ne trajektoren e te shkuares dhe dehur me "famen" e te dikurshmes........jeta hodhi ne emigrim me mijra e mijra duke u sjelle c'regullime ne te gjitha aspektet e jetes por kurr nuk leshohet filli i shpreses dhe i deshires per me mire.....
Dikur ne Greqi ne nje vend kam takuar nje shkencetar berthamor Rus qe po bente nje pune te rendomte, por fare te rendomte....... por deshira per nje jete me te mire dhe te qete si dhe lufta per te bere deri atje nuk ja kishte shuar shkendijen ne syte e tij.
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Jo dy po kater filma: Beni ecen vete, Tomka dhe shoket e tij, Pas Gjurmeve dhe nje tjeter qe sme kujtohet.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nuk thashe 2 filma me numer. Thashe nja dy filma, qe mund te jene dhe 3. Nero, erdhi Ora e mesimit te gjuhes italiane? Shko te tema e duhur te praktikojme ca![]()
Edhe une jam dakort me ty deri diku ka shume qe kane pune te mira, ka edhe shume qe bejne pune te rendomta. Ketu ke shume mundesi edhe me nje kurse 3 muaj gjen nje pune te mire. Ky nuk i ka kushtuar rendesi shkolles edhe ka ngelur me pune te tille. Shembull ketu ne philadelphia disa qe njoh une me shkolle te mesme nga shqiperia perfunduan nje kurse per 6 muaj asistente per dentiste edhe paguhen me $15.00 min. ose me kurse 9 muaj behesh teknik kirurg (surgeon technician) qe marrin nga $40/ore pra pa shkolle nuk ke ku shkon ketu edhe borxhin per shkollen ta japin ta pagush me afat te gjate. Shume shqiptare kane arritur shume ne usa sepse jane ambicioz edhe ke shume mundesi.
I LOVE GOD
j&g
Per 9 muj u beke kirurg ne ameriqe?
Inshallah sme fillojne dhembet kur ta vizitoj ameriqen.
Lol
Krijoni Kontakt