Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 91
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Shkrimin e lexova dy here, komentet tuaja disa(shume) here dhe arrita ne kete perfundim: Herioni merr guximin e 'hap thesin' pa te keq, dmth ashtu si e ka perjetuar deri më tani emigrimin dhe ju a 'mirebeson' ne menyre te vetedijshme ose jo jeten e tij private, ndersa ju... llogje Kavaje, apo si i themi knej ka anet muvet 'pazar Korce' Lool

Herioni po 'zbret' nga 'froni i larte' artistik i kinostudios se njehere e nje kohe dhe rrefehet sikur te ishte si te gjithe ne, pamvaresisht fames!! Prapambetsa!!!! Paragjyksa mjerane! Na e shpifet, seriozisht! Cfare prisnit ju?!

Njatjeta! lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    ne lagjen ku banoj un te gjithe italiane, polake, hungarez bejne lloj lloj tregtie; ndersa shqiptaret hapin kafe che lujne domino.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Shkrimin e lexova dy here, komentet tuaja disa(shume) here dhe arrita ne kete perfundim: Herioni merr guximin e 'hap thesin' pa te keq, dmth ashtu si e ka perjetuar deri më tani emigrimin dhe ju a 'mirebeson' ne menyre te vetedijshme ose jo jeten e tij private, ndersa ju... llogje Kavaje, apo si i themi knej ka anet muvet 'pazar Korce' Lool

Herioni po 'zbret' nga 'froni i larte' artistik i kinostudios se njehere e nje kohe dhe rrefehet sikur te ishte si te gjithe ne, pamvaresisht fames!! Prapambetsa!!!! Paragjyksa mjerane! Na e shpifet, seriozisht! Cfare prisnit ju?!

Njatjeta! lol
    Me shqiptaret merresh aman?
    Sidomos keta te ameriqes, qe ja ka bere amerika aty ku ste vete mendja, prandaj jane kaq te vrazhget.
    Keta jane nje pasqyre e vertete e asaj qe herioni pershkroi, prandaj i dogji.

Tamam shqitja e kombit tone - kush e tha kadareja apo ja ngjiten kot edhe atij kete shprehje ? Lol

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    keta antaret e forumit te ameriqise sikur punojne te gjithe ne wall street lol dhe vetem beni ecen vete na paska mbetur ne ndertim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 10-07-2012 më 05:19

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    edhe mua qe jetoj ne shqiperi si tip paraziti me tingelloj ne fakt. mgjths duhet theksuar qe deri diku tingellon tip me nje nivel te larte sensi humori, dhe realizmi : )
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po pra Cool shqype. Ky dhe ai kokelopa tjeter, Elton Deda.lol.Losers mer ca pret?! Sikur I mban USA me dhune. Shqiperia atje eshte. Po 'artiste' leshi. As atje nuk bejne.
    Te dy i kam miq dhe i njoh prej mbi 25 vjete. Asnjeri prej tyre nuk eshte loser, aq me pak Erioni. Perkundrazi eshte me shume kembe ne toke dhe emigrimi i ka mesuar ashpersine e realitetit qe duhet te perballesh kur largohesh nga vendi jot. Intervista e Erionit, ne menyren sesi e perceptova une eshte nje klithem gjithe dhimbje per mundesite e humbura dhe nje realitet qe jo gjithmone kemi forcen, mundesine apo pse jo dhe fatin per ta ndryshuar. Erioni eshte nje tjeter shembull i shume shqiptareve qe ndonese te talentuar dhe te arsimuar, jeta i vuri perballe nje sprove ku u detyruan te sakrifikonin per ndertimin e nje jete te re ne toke te huaj e sidomos ne nje vend te njohur per nga ritmi i cmendur dhe "egersia" qe duhet te perballesh cdo dite. Sidomos kur ke krijuar familje e mendon per te ardhmen e femijve shumica e te cileve mbas 90-es kane lindur ne emigrim dhe se njohin fare Shqiperine. Nuk eshte e lehte te kthehesh ne vendin tend ne kushte te tilla. Ju qe komentoni ketu dhe qe gjykoni njerin apo tjetrin mos harroni qe te gjithe ne qe jemi larguar nga vendi yne kemi nje dicka te perbashket, pavaresisht nga fati personal ne sigurimin e nje vendi pune decent apo anen ekonomike, e perbashketa eshte qe me largimin nga Shqiperia te gjithe kemi humbur dicka qe nuk do e gjejme kurre ne asnje vend tjeter. Kush me shume e kush me pak, te gjithe e kemi humbur.

Citim Postuar më parë nga illyrian rex
    Prit ta gjej pak marijuanen thote Herioni!

Tu e kerku marijuanen paska ardh n'ket deregje...
    Akoma me marijuanen ti o illyrian?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Me cfare eshte marre ne Shqiperi ky Darius? ( pervec nja dy filmave kur ishte kalama)

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Poetic,

eshte kaq e lehte te gjykosh tjetrin kur nuk i'a ke haberin rrethanave me te cilat i eshte dashur te perballet!

Se dashje pa-dashje nje fenomen 'zgjon' nje tjeter. Emigrimi(toka e huaj) nuk eshte per te gjithe, por nevoja i detyron edhe ata më pak 'fatlumë' t'i pershtaten, te sakrifikojne ne maximum, perndryshe....

Ironia nuk eshte e rastit, Beni 'vazhdon' te ece vete...

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Me cfare eshte marre ne Shqiperi ky Darius? ( pervec nja dy filmave kur ishte kalama)
    Erioni iku nga Shqiperia qe ne 1990-en, kur sapo kishte mbaruar Akademine e Arteve.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Paska nje 'jete' te tere jashte. Duhet te kish bere dicka per veten e tij. Anyway.

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •