Urime Gjermania
toi toi toi
Urime Gjermania
toi toi toi
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Ore pun inati është kjo që po bën Gomez, pse e urrej vetëm shënon derri![]()
Sui generis
Urrime Gjermanise, eshte e vetmja kombetare qe gjithmon nuk zhgenjen tifozat edhe parashikimet e tyre.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Cuna, Goca, neser na mjafton nje barazim me Danimarken dhe grupi kaloget.Por dhe te shresojme te fitorja me lojen spektakolare Ghermane si gjithmone..
Forca Dojchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
![]()
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Tripleta në grupe u kompletua, me një lojë stabile dhe pa lëshime ndaj asnjë skuadre, vazhdon kënga ndaj Grekëve tani.
Sui generis
Ja pra edhe nje here Gjermania vertetoi dhe i tregoi te gjitheve qe mbetet pretendenti kryesor per te fituar Euro 2012.Nje fitore me mjaft vlera ajo me Danimarken,te cilen e kishim dhe mace te zeze ne perballjet direkte.Tre ndeshje tre fitore,nente pike te plota,kryesues te grupit.
Tashi ne cerek finale kundra Greqise,nje ndeshje e lehte ne leter,por nuk besoj se do jet dhe aq,pavarsishte se kualifikime eshte i garantuar.
Urime Dojchave per ndeshjet spektakolare qe zhvilloi ne fazen e grupeve.
Suksese me greket dhe me nje fitore sa me te thelle dhe lojen spektakel si gjithmone...
Forca Dojchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Ku jane tifozat e deutch mer qe nuk ndihen?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Surprizon Lahm, mbyll karrierën me kombëtaren
Ishte mëngjesi i së hënës kur dielli lindi në Rio dhe Gjermania u gdhi si kampionia e Botës për herë të 4-t. Por, në atë mëngjes perëndoi karriera me kombëtaren e figurës më të shquar të brezit të artë të Gjermanisë. Misioni i tij 10-vjeçar u mbyll me fitoren e Kupës së Botës, duke varur një herë e përgjithmonë këpucët në gozhdë me fanellën e përfaqësueses më të titulluar në Europë. Nuk ishte vendim i papritur, por i menduar mirë gjatë sezonit të kaluar. Në moshën 30 vjeç e 5 muaj, kapiteni i Gjermanisë, Filip Lahm, surprizon duke zyrtarizuar tërheqjen nga kombëtarja. Ai informoi trajnerin Lëv mëngjesin e së hënës në Rio, ndërsa presidentin e federatës e informoi të premten në orën 09:40. Pas 10 vitesh, nga 18 shkurti 2004, Lahm zhvilloi 113 ndeshje me kombëtaren dhe në fund ai u kurorëzua si kapiteni i 4-t kampion bote pas Fric Valter (1954), Franc Bekenbauer (1974) dhe Lotar Mateus (1990) duke u shndërruar në një legjendë.
Letra e lamtumirës së Lahmit:
“Të dashur miq sportdashës, gjatë sezonit të kaluar jam menduar gjatë për të mbërritur te ky vendim kaq i vështirë për mua. Vendosa që karriera ime me kombëtaren të mbyllej zyrtarisht pas përfundimit të Botërorit. Këtë vendim ia transmetova trajnerit Joakim Lëv kur po hanim mëngjes në Rio ditën e hënë. Jam i lumtur dhe mirënjohës që fundi i karrierës sime koincidoi me fitoren e Kupës së Botës në Brazil. Sot (dje) në mëngjes telefonova për herë të fundit si lojtar presidentin Volfgang Niersbah dhe falënderova për 10 vitet e bukura dhe bashkëpunimin gjithë stafin e federatës dhe stafin drejtues Joakim Lëv, Hansi Flik, Andi Këpke dhe menaxherin Oliver Bierhof. Gjithashtu skuadrën dhe punonjësit e federatës. Prej tri ditësh jam me pushime dhe kam kohën dhe qetësinë për të mbyllur nga ana psikologjike karrierën me kombëtaren. Ju falënderoj nga zemra për kohën e mrekullueshme! Filip Lahm”.
Burimi: http://www.panorama-sport.com/bundes...#ixzz37wu9ioJT
Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 19-07-2014 më 16:49
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Merkel: Respekt për kapitenin Lahm
Teksa dy ditë më parë kancelarja Angela Merkel festoi 60-vjetorin e lindjes, zonja e hekurt ka falënderuar dhe uruar kapitenin e Gjermanisë në ditën kur bëri zyrtare lamtumirën nga kombëtarja. “Dua të përfitoj nga rasti t’i përcjell gjithë respektin tim për atë çfarë ka dhënë për kombëtaren. Që të fitosh Kupën e Botës, me siguri nevojitet një punë grupi, por kapiteni ka qenë gjithnjë pjesë e këtij suksesi”,- deklaroi kancelarja gjermane, Angela Merkel, e cila ka qenë prezente në stadium dhe dhomat e zhveshjes në çdo finale të rëndësishme
Burimi: http://www.panorama-sport.com/lajme-...#ixzz37wwE4s1F
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt