Sado absurd mund te duket ne pamje te pare kjo qe te them une ne lidhje me barren e proves, nuk eshte e pamundur "as smart as" ta besh, psh po ta jap nje te thjeshte fare; verteto qe ne ate ore kur eshte kryer veprimi ti ke qene ne pune, merr si deshmitare nje koleg pune etj etj....ligjet ta mundesojne cdo manover, cdo lloj zgjuarsie me ane te hapesires qe lejojne, se mos te lejonin manovra ligjet me hapesira qe kane, atehere avokatet do rrinin fare pa pune

e gjitha eshte "as smart as" dhe te ngulesh kembe ne pretendimin tend, nuk ka thene kot N.Bonaparti: "Fitorja i takon atij, qe ngul kembe me teper", por thuaj problemi eshte se nese do marresh nje avokat te te orientoje, te shkon me shume vlefta sa thua po e paguaj me mire kompanine se nuk ia vlen te harxhoj me avokatin, se me sa di une avoketerit aty ku jeton ti, te rrjepin....
Nuk eshte e pamundur, por mund te besh llogari me mendje se ai ia vlen te zgjatesh me kete pune apo jo!
Kam pershtypjen se ajo blerja qe ke bere ti, me siguri ka qene per ndonje liber, ia vlen

Krijoni Kontakt