Close
Faqja 35 prej 43 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 421
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    A ti Nuh 100 here te kam thene mos humb kohe palidhje me keta, sepse vetem rejtingun ua shton, e ne fund edhe "perjashtim" fiton...
    Selam alejkum hoxho !!!

Dua qe te pastrohen keto sharlatanet. Perderisa moderatoret nuk i "kufizojn" ne nonsensin qe e vjellin, do te ja u hjekim veshet nje nga nje. Nuk e shoh si "humbje" kohe. Do te poshtersohen sic kane filluar te poshtersohen, do ta futin bishtin nen vege, dhe te fshihen nga ki mjedis.....ose fjala me e preferuar e imja eshte ose "te behen shqiptare" ose me curle e tupana ju koft rruga e mbare....

Keshillen e pranoj dhe kam plot respekt per te !

selam
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Burri i thote gruas.
    Shpirt, Allahu te kerkon te mbulohesh, se ndryshe nuk te ruan dot, e jo me une.
    Shpirt, Allahu, kerkon qe te me bindesh mua, sherbesh mua, prinderve te mi te me rritesh e edukosh femijet, se juve ju ka dhene aftesi, neve na ka lene vetem per qoshe. Shyqyr qe sjellim ca leke ne shtepi thuaj. C'diskriminim!
    Shpirt, Allahu kerkon mos ti flasesh vellaut musliman apo jomusliman, se nuk ka besim tek ndershmeria jone. Si ve faj!
    Une e dashur te respektoj po me ndejte pronto,se ndryshe do me duhet te gjej gra te tjera te plotesoj nevojat e mia. Keshtu keshillon Allahu, jo se dua une. Me kupton besoj.
    Ti vet nuk ke deshira si une. Je me fat!
    .............
    Gruas i mbushen syte me lot. "Sa me respekton" psheretin! "Sa me fat jam qe kam lind femer! Imagjino te ishim dhe ne si meshkujt.
    Mia e nderuar,

Gjithcka qe thot Allahu ne ate kuranin qe ti e ke lexuar disa here perfundon me "kjo eshte me mire per ju".....Qerimi nuk e perfaqeson islamin, por ajo nena plak qe dirigjon per shembull nje shtepi 30 antareshe....i ke edhe ato, ju thojme Naneloke....

Nese nuk je muslimane e lindur apo e ritur ne familje muslimane, e ke shume thjesht, ngjitu me shoqe muslimane dhe bisedo me ato. I ke edhe ne forum disa sa kam verejtur.

Tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    hiqe at firme se le nam, dhe mos ishaj ateistet.
    dummkopf
    Hėė...mer ti? Ke gabu adresen, apo ke probleme mendore (psiqike), qe nuk po ditke t`i deshifrosh fjalet, kuptimin e tyre? Shkronjat po i njihke, mire...

Nur ein Dummkopf glaubt, dass der andere ein Dummkopf ist. Du sollst erstmal was lernen...und dann sagen...

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Do te poshtersohen sic kane filluar te poshtersohen, do ta futin bishtin nen vege, dhe te fshihen nga ki mjedis.....ose fjala me e preferuar e imja eshte ose "te behen shqiptare" ose me curle e tupana ju koft rruga e mbare....
    Ketu nuk jam i mendimit tende...thua "do te", dicka qe duhet te ndodh n`t`ardhmen,...duhet te jet qe ka ndodhur, ...n`t`kaluaren...

Pershendetje!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 27-04-2012 mė 04:28

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Ketu nuk jam i mendimit tende...thua "do te", dicka qe duhet te ndodh n`t`ardhmen,...duhet te jet qe ka ndodhur, ...n`t`kaluaren...

Pershendetje!
    mendoj se ke te drejte o sami,

Se e vertet eshte, nje njeri qe e injoron realitetn qe prek pjesen dermuese te popullit vet, qe tallet me nenat e shqiptareve, pa dyshim se eshte i poshtersuar, para fares vet, para Zotit...po qe ja u kujtojm kajhere, nuk prish pune, a ???....doppelt hält bekanntlich besser....

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    mendoj se ke te drejte o sami,

Se e vertet eshte, nje njeri qe e injoron realitetn qe prek pjesen dermuese te popullit vet, qe tallet me nenat e shqiptareve, pa dyshim se eshte i poshtersuar, para fares vet, para Zotit...po qe ja u kujtojm kajhere, nuk prish pune, a ???....doppelt hält bekanntlich besser....

tung
    Bukur e ke thene. Mendoj se, me kete Thenie shume te bukur, duhet te mbyllet tema!

Tung

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Bukur e ke thene. Mendoj se, me kete Thenie shume te bukur, duhet te mbyllet tema!

Tung
    Nese keshtu vazhdon, PO, duhet te mbyllet, edhe pse eshte nje nder temat me te qelluara te koheve te fundit. Sidomos diskrepanca mes "ndalesave" dhe natyres te tyre eshte thjesht problemi kryesore, e jo vet ndalesa ne fjale.

Tung
    albanish by nature

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Dy "probleme" po i shoh kėtu:

e para; nuk janė katolik apo, ma mire tė them se nuk janė te gjithė katolik ata qe po bashkėbisedojnė ne ketė temė, (mendoj se vetėm unė jam i besimit katolik), shumė nga kėta bashkėbisedues janė mysliman dhe ateist.

e dyta; ajo qe ju po u paraqet te pa sinqertė ėshtė se ju ne vend qe te thuani se "ėshtė gabim" p.sh. ndonjė ndalese dhe ligj qe kanė vendosur njerėzit, ju sharroni duke i mbrojtur ato, atėherė natyrisht se reagimet ndaj jush janė sepse po folni diēka te pa vėrtetė.

Nuk mendoj se ju duhet te thuani "nėnat shqiptare" as "baba shqiptar" duke e mbrojtur traditėn arabo-ekstreme, por mbrojeni vlerėn islame dhe paraqitni vlera sepse ashtu i tregoni botes se Islami ėshtė i mirė. Nuk tregoni vlera duke e mbrojtur budallakun e njė psikopati si puna e hoxh krasniqit, qe del duke deklaruar se "femra qe vendosė foton ne f/b, bėn KRIM dhe MĖKAT te madh". Apo, nuk tregoni vlera pse dilni duke mbrojtur idenė ekstreme, por tolerancėn dhe dashurinė, duke respektuar lirinė e femrės dhe barazinė gjinore......
    Mos folni ne emėr te nenės shqiptare sepse femra shqiptare nuk mendon si ju, ju nuk e pėrfaqėsoni mendimin dhe kulturėn e femres shqiptare, edhe ma pak keni te drejt te folni ju qe shkelni dhe ndrydhni, dhunoni lirinė e nėnave shqiptare duke i izoluar ato, duke ua vendosur sundim dhe robėrinė - me friken e Zotit, duke e shfrytėzuar emrin e Zotit me qellim qe tua futni friken ne palcė me qellim q eti sundoni, qe ti robėroni qe ato ta mbyllin gojėn qofte edhe jashtė dėshirės se tyre, siē kam lexuar ne njė artikull te njė faqeje islame qe detyron femrėn edhe ne xhenet te martohet - ti takoj burrit qe nuk e don.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 27-04-2012 mė 06:45
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Nese keshtu vazhdon, PO, duhet te mbyllet, edhe pse eshte nje nder temat me te qelluara te koheve te fundit. Sidomos diskrepanca mes "ndalesave" dhe natyres te tyre eshte thjesht problemi kryesore, e jo vet ndalesa ne fjale.

Tung

Nuk deshiroj shume ta zgjas ketu, po shembulli i kesaj qe keta jane duke e bere, duke mos i marr parasysh krejt rregullat e kuptimit te gjerave ne fene islame, shkencat islame, fjalet e dijetareve, qellimet e fjaleve, ato qe jane te abroguara, e shume e shume gjera tjera qe njeriu duhet t'i dij para se te futet ne keso bisedash... Shembulli i kesaj eshte si shembulli i gomarit qe deshiron te instaloj rrymen elektrike ne nje ndertese te madhe... Po hec e binde gomarin se ai s'ka lidhje me rrymen elektrike...

Ajo qe them: Nese ne "elektricistet" e vertete humbim shume kohe duke ia sqaruar gomarit "gomarllekun" e tij, do ta ulnim shume poshte veten tone...

P.S: Super-Moderatore te nderuar dhe Moderatore te nderuar, juve nuk ju kam per qellim me keto fjale, mos i merni mbi vete... Jeni bere hiper-sensitiv koheve te fundit!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Se pari qetsohu (infarkti eshte i rrezikshem), e pastaj lexo edhe nje here, (kesaj here po i zmadhoj shkronjat):
    Pse citon prap kur more pergjigje ?
    Dhe kur i zmadhon fjalet dhe i ben me bold ,duhesh te kesh kujdes...nuk shkruhet rspektoj por RESPEKTOJ...
    Mos trego vetem TI sa eshte i rrezikshem Infrakti ...lere infrakti se per ty eshte SF.
    Citim Postuar mė parė nga Sami hyseni Lexo Postimin
    ...Fene/Besimin tende katolike e rspektoj,... por TY JO!!!
    More pergjigjen,pse insiston ne kete...

Po cfare doktori, or Nuh, aman?... Sa "doktora" e "morra", ka ketu...ppfff...
    Fundja, ska rendesi profesioni, nese nuk ke Zemer, Shpirt e Mendje te mire...
    E ti ke zemer,shpirt dhe mendje te mire...kur kudershtareve te tu i thua,citoj "Duhet nxjerrur prap shpaten Muhamedane nga bodrumi i shtepise qe ende kullon gjak"....dyftyresh mos na mbaj ligjerata cka eshte etika....
    Hamendjet e tua per vertetesine e profesionit te forumisteve - varja maces tende ne bisht !

...kjo te ka kushtuar nje paralajmerim tek moderatori nga ana ime, shoku roland....
    E Une nuk mirrem me te tilla prapaskena femijesh.Rrafen ne rruge dhe shkojne ankohen te babai.Gjithsesi lezetshmerija edhe ate e cilesuar e jashtezakonshme le hapesire per dyshime qe mbas nje bisede te tille te shkohet ne shtrat qe te jete lezeti i plote.
    Lajmerohe edhe kete !

*Per budalliqet e tjera qe ke shkruar Nuh Musa ,me vone.Ndoshta te kushtoj vemendje teje dhe atij suflerit tend Sami parashutistit,ekspertin e infrakteve dhe spjeguesin e madh te problemeve etike ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 27-04-2012 mė 13:02
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 35 prej 43 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •