Close
Faqja 29 prej 29 FillimFillim ... 19272829
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 290
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    nuk e kam shqiperuar une por gazeta lexoje vete ===> ketu
    Mire pra, mendimi jot??!!
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Kerkoj ndjese i dashur Qyfyre, por nuk pajtohem me ty ne kete pike!! Pyetja qe duhet t'i bejme vetes eshte nese eshte e drejte te pranohet ne Angli nje inxhenier europian perpara inxhenierit afrikan!! A eshte e drejte te mendojme per femijet tane perpara atyre afrikane??!
    thjesht duhet te pranohet nje inxhinjer para nje krimineli, apo nje doktor para nje njeriu pa shkolle, sic thote fjalia qe kishe cituar pergjysem. nese te dy jane inxhinjere atehere prano me te mirin. nese i kan te gjitha fiks njesoj, atehere merr ate qe te pelqen me shume nga pamja jashtme.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    thjesht duhet te pranohet nje inxhinjer para nje krimineli, apo nje doktor para nje njeriu pa shkolle, sic thote fjalia qe kishe cituar pergjysem. nese te dy jane inxhinjere atehere prano me te mirin. nese i kan te gjitha fiks njesoj, atehere merr ate qe te pelqen me shume nga pamja jashtme.
    I dashur Qyfyre!! Nuk shtrohet problemi nese do te zgjedhesh nje kriminel evropian perpara nje inxhenieri te njerezishem afrikan!! Padyshim qe do te zgjedhesh te dytin, per mbarevajtjen e ndermarrjes tende. Problemi eshte nese eshte e drejte te mendojme per femijet afrikane perpara femijeve evropiane, per te drejtat e fetareve harape perpara te drejtave te fetareve zvicerane apo norvegjeze, per te drejtat e historianeve shqiptare perpara atyre turq, per perparesine e gjakut tim karshi atij te huaj!!!
    Jarigas

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    qesharake ata qe mendojne se europa eshte nje "popull"...
    as 1 shekull nuk ka kaluar qe kur miliona europiane humben jeten duke luftuar me njeri tjetrin, e sot na qenkan bere "vellezer"...
    pffff. marrezi.

sikur franceze, gjermane e angleze te jene i njejti popull...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    qesharake ata qe mendojne se europa eshte nje "popull"...
    as 1 shekull nuk ka kaluar qe kur miliona europiane humben jeten duke luftuar me njeri tjetrin, e sot na qenkan bere "vellezer"...
    pffff. marrezi.
    Eshte njesoj sikur te thuash qe Europa e meriton cmimin e paqes ku nuk as nje shekull qe ka qene shkaktare e dy lufterave boterore

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Eshte njesoj sikur te thuash qe Europa e meriton cmimin e paqes ku nuk as nje shekull qe ka qene shkaktare e dy lufterave boterore
    europa? europa nuk ka si te meritoje ndonje cmim, pasi eshte nje kontinent...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    europa? europa nuk ka si te meritoje ndonje cmim, pasi eshte nje kontinent...
    Dhe ketu per tere kontinentin po flitet?

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Dhe ketu per tere kontinentin po flitet?
    PO... ti the dicka pa lidhje.
    fole per europen qe fiton nje cmim nobel. ne radhe te pare dicka qe nuk ka fare lidhje me temen.
    ne radhe te dyte, nuk ka si te ndodhi. apo ndoshta ngaterrove europen me bashkimin europian.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 23-10-2012 më 15:32
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    kete thuaja vehtes se une e di... ti the dicka pa lidhje.
    fole per europen qe fiton nje cmim nobel. ne radhe te pare dicka qe nuk ka fare lidhje me temen.
    ne radhe te dyte, nuk ka si te ndodhi. apo ndoshta ngaterrove europen me bashkimin europian.
    1. Bera krahasim me ate qe the ti
    2. Pune e madhe se thash Europa ne vend te BE, per cilet shtete flitet ketu, a nuk flitet pr ata qe jane pjese e BEs? . Emigrantet nga kontinentet e tjera shkojne ne shtetet qe i perkasin BEs. Cfare do thuash qe norvegjia dhe zvicra nuk jane pjese e BEs? wow

Sa qarte duhet ti shkruaj gjerat?

Mos e rendoni temen me komente e lagu se lagu. Mjafton te jepet ideja dhe opinioni qe keni mbi dicka. Nuk mund te lejohet personalizimi i temes nga nje antar ose dy. Nese keni paqartesi dhe kundershti ne koncepte, ato sqarojini privatisht por nuk mund te ktheni nje teme ne fushe beteje se kush e ka koken me te forte. Sdo lejoj me komente qe ose jane perseritur ose devijojne temen nga qellimi per te cilen eshte hapur.

Faleminderit

Faqja 29 prej 29 FillimFillim ... 19272829

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •