Ju ateistet cdogje e keni me tallje dhe budallaki, asnjeher s'keni nivel te duhur te bisedes.
Kurani eshte mbrojtur sepse eshte libri i fundit qe i ka zbritur Pejgamberit te fundit, s'ka me Pejgamber dhe s'ka me liber tjeter qe do t'i sqaronin gabimet e atij qe jane paraprak, andaj Allahu e ka garantuar se do ta mbroje qe te jete argument per dhe kunder njerezve.
Do te bindesh qe e ke gabim.
Per dy arsye:
1. Kurani e pranon Biblen, Ungjijte ashtu sic jane. Sepse ne kohen kur ka ekzistuar Muhammedi, rreth vitit 700 duhet qe ta kesh parasysh se ne ate kohe vec ka qene i mbajtur koncili Nikese (325). Dhe kjo deshmon se ne kete vit formalisht feja e Krishter pranohet nga perandroria Romake dhe ata ungjije qe kand qene atehere jane edhe sot.
2. Kurani vetevetiu pranon shenjetrueshmerine e Jezusit, ringjalljen e tij dhe se ka qene me porosi nga hyji per themelimin e nje feje.
Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!
Nese unė merrna me ty apo me ata si ty lidhuyr me Biblen, lere qe ėshtė dobėsi por ėshtė edhe budallak. Ēka din ti ēka ėshtė Bibla? "Ēka din dhia ēka ėshtė tagjia"?! Z'din e shkreta asgjė derisa kurrė s'ja ka provuar goja.....
Mendon ti se merrna une tash me copy/paste tuat nga Sait-at e talibanve? Jo bre bac, une kam punė ma tė meqme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 21-03-2012 mė 18:02
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Ok per ty, atėher pse nuk e gjen Paqen ti ne Kuran? Mos u merr bre bac me Bibel pasi qenka ashtu.
Mua si i krishter as qė mė intereson se ēka ėshtė Kurani, e kam lexuar, nuk ma ka mbushur menden, e kam vlersuar si njė liber jo hyjnore dhe e kam paqen nė Bibėl, tash as qe merrna me Kuran. Tek ju ndodhė e kundėrta, nuk e gjeni Paqen ne Kuran, nuk keni burime as historike as profetike si as teologjike pėr profetin e juaj dhe si deshmi merrni rreshta nga Bibla, edhe pse shfrytezoni rreshta nga Bibla - nė anėn tjetėr deklarohi se "Bibla ėshtė e korruptuar", hajde tash e merre vesh dikush, as dreqi vet - ai qe prodhoj kėsi mjegullinash dhe rrenash nuk e ka lehtė ta kuptoj aq ja keni pshtjellė....!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 21-03-2012 mė 17:52
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Nuk jam ateiste ,besoj ne Zot .
Gati te gjithe profetet thonin qe jane te fundit .... bile edhe ne ditet e sotme ka plote e plote profete ,JoSEF Smithi ,Jesus Miranda e shume te tjere por qe momentalsisht vetem emrat e ketyre dyve mu kujtuan,edhe ata kane libra kinse me porosi nga Zoti ...pse ti besojme Muhamedit e ketyre jo ,cka Muhamedi me shume ?
po pordh me rigon jan si bibla si kurani allahile rrena mas rrenash kto rroken me njoni tjetrin se kush rren ma hijshem ahahahah
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
@Gogi:
1. Kurani thote se Bibla eshte e koruptuar.
2. Kurani thote se Isau ishte vetem nje profet si te gjithe te tjeret, e jo bir i Zotit.
@Toni: Po, po, vetem ofendime dhe fjale te kota. Une jam i qete ne ate qe jam, prandaj edhe jam thirres ne te dhe NUK KAM FRIKE NGA DEBATI SI TI!!!
@derjansi: Stupidity!
Krijoni Kontakt