Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 110
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ok ,kuptova ,Zoti ju thote besimtareve te mos i besojne por qe ka deshire qe njerezit te dine se shume kohe me pare dergoi libra te tjere por nuk arriti ti mbroje nga njerezit dhe betohet qe me Kuranin sdo ndodhe e njejta gje sepse pas cdo gabimi vjen mesimi
    Me te mira
    Mos dysho ne sqrimet e islaminfo. Vet pseudonimi mjafton.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ok ,kuptova ,Zoti ju thote besimtareve te mos i besojne por qe ka deshire qe njerezit te dine se shume kohe me pare dergoi libra te tjere por nuk arriti ti mbroje nga njerezit dhe betohet qe me Kuranin sdo ndodhe e njejta gje sepse pas cdo gabimi vjen mesimi
    Me te mira
    Ju ateistet cdogje e keni me tallje dhe budallaki, asnjeher s'keni nivel te duhur te bisedes.

Kurani eshte mbrojtur sepse eshte libri i fundit qe i ka zbritur Pejgamberit te fundit, s'ka me Pejgamber dhe s'ka me liber tjeter qe do t'i sqaronin gabimet e atij qe jane paraprak, andaj Allahu e ka garantuar se do ta mbroje qe te jete argument per dhe kunder njerezve.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    islaminfo,

Jo, probleme nuk ka. Mirepo puna eshte se njeriu kur nuk don qe te beson dicka, mund te hap rruge te ndryshme.

Tani une nje gje nuk e kuptoj! Ne njeren ane e citove Palin, perkatesisht letrat e tij, ndersa ne anen tjeter thua qe bibla eshte e ndryshuar apo s korruptuar.

Tani me thuaj keto shkrime qe i sjell per Palin dhe qe jane ne biblen e sotshme, si jane? Te korruptuara, apo origjinale dhe cilat jane te vertetat?
    Pali eshte nje nder KORUPTUESIT E BIBLES!

Kurse cdogje ne Bibel qe perputhet me Kuranin eshte e verteta, e cdogje ne Bibel qe e kundershton Kuranin eshte e koruptuara. Kurani eshte peshoja se cka ne Bibel eshte e sakte e cka eshte e koruptuar.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Pali eshte nje nder KORUPTUESIT E BIBLES!

Kurse cdogje ne Bibel qe perputhet me Kuranin eshte e verteta, e cdogje ne Bibel qe e kundershton Kuranin eshte e koruptuara. Kurani eshte peshoja se cka ne Bibel eshte e sakte e cka eshte e koruptuar.
    Do te bindesh qe e ke gabim.

Per dy arsye:

1. Kurani e pranon Biblen, Ungjijte ashtu sic jane. Sepse ne kohen kur ka ekzistuar Muhammedi, rreth vitit 700 duhet qe ta kesh parasysh se ne ate kohe vec ka qene i mbajtur koncili Nikese (325). Dhe kjo deshmon se ne kete vit formalisht feja e Krishter pranohet nga perandroria Romake dhe ata ungjije qe kand qene atehere jane edhe sot.

2. Kurani vetevetiu pranon shenjetrueshmerine e Jezusit, ringjalljen e tij dhe se ka qene me porosi nga hyji per themelimin e nje feje.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Toni, po ti qenke i papare mor burr

Nese mendon se me kete ke potencuar apo ke arritur dicka, gabohesh... Te falenderoj qe haptazi e tregon dobesine tende dhe friken nga nje debat i mirefillte!
    Nese unė merrna me ty apo me ata si ty lidhuyr me Biblen, lere qe ėshtė dobėsi por ėshtė edhe budallak. Ēka din ti ēka ėshtė Bibla? "Ēka din dhia ēka ėshtė tagjia"?! Z'din e shkreta asgjė derisa kurrė s'ja ka provuar goja.....

Mendon ti se merrna une tash me copy/paste tuat nga Sait-at e talibanve? Jo bre bac, une kam punė ma tė meqme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 21-03-2012 mė 18:02
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Nuk Ka Origjinal, Bibla Eshte Koruptuar, Andaj Tash Vlene Vetem Kurani. Pike!
    Ok per ty, atėher pse nuk e gjen Paqen ti ne Kuran? Mos u merr bre bac me Bibel pasi qenka ashtu.
    Mua si i krishter as qė mė intereson se ēka ėshtė Kurani, e kam lexuar, nuk ma ka mbushur menden, e kam vlersuar si njė liber jo hyjnore dhe e kam paqen nė Bibėl, tash as qe merrna me Kuran. Tek ju ndodhė e kundėrta, nuk e gjeni Paqen ne Kuran, nuk keni burime as historike as profetike si as teologjike pėr profetin e juaj dhe si deshmi merrni rreshta nga Bibla, edhe pse shfrytezoni rreshta nga Bibla - nė anėn tjetėr deklarohi se "Bibla ėshtė e korruptuar", hajde tash e merre vesh dikush, as dreqi vet - ai qe prodhoj kėsi mjegullinash dhe rrenash nuk e ka lehtė ta kuptoj aq ja keni pshtjellė....!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 21-03-2012 mė 17:52
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Ju ateistet cdogje e keni me tallje dhe budallaki, asnjeher s'keni nivel te duhur te bisedes.

Kurani eshte mbrojtur sepse eshte libri i fundit qe i ka zbritur Pejgamberit te fundit, s'ka me Pejgamber dhe s'ka me liber tjeter qe do t'i sqaronin gabimet e atij qe jane paraprak, andaj Allahu e ka garantuar se do ta mbroje qe te jete argument per dhe kunder njerezve.
    Nuk jam ateiste ,besoj ne Zot .
    Gati te gjithe profetet thonin qe jane te fundit .... bile edhe ne ditet e sotme ka plote e plote profete ,JoSEF Smithi ,Jesus Miranda e shume te tjere por qe momentalsisht vetem emrat e ketyre dyve mu kujtuan,edhe ata kane libra kinse me porosi nga Zoti ...pse ti besojme Muhamedit e ketyre jo ,cka Muhamedi me shume ?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po pordh me rigon jan si bibla si kurani allahile rrena mas rrenash kto rroken me njoni tjetrin se kush rren ma hijshem ahahahah
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    @Gogi:

1. Kurani thote se Bibla eshte e koruptuar.

2. Kurani thote se Isau ishte vetem nje profet si te gjithe te tjeret, e jo bir i Zotit.

@Toni: Po, po, vetem ofendime dhe fjale te kota. Une jam i qete ne ate qe jam, prandaj edhe jam thirres ne te dhe NUK KAM FRIKE NGA DEBATI SI TI!!!

@derjansi: Stupidity!

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    @Gogi:

1. Kurani thote se Bibla eshte e koruptuar.

2. Kurani thote se Isau ishte vetem nje profet si te gjithe te tjeret, e jo bir i Zotit.

@Toni: Po, po, vetem ofendime dhe fjale te kota. Une jam i qete ne ate qe jam, prandaj edhe jam thirres ne te dhe NUK KAM FRIKE NGA DEBATI SI TI!!!

@derjansi: Stupidity!
    Ku thot Kurani se Bibla eshte e kurruptuar, a mund ta ne sjellesh ate pjese ku thuhet nje gje e till?
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •