Force-Intruder: Shkrimi kur eshte ne nivel pak me te larte imbecilave i'u duket patetik.
Po more ke rrejt dhe secili mund ta lexoj!
Ja psh njera nder genjeshtrat qe ke sjellur ketu:
P.sh ti ke genjye se gjoja shkruan ne Bibel se Zoti vendosi armiqesi ne mes te gruas dhe burrit ku rreshti ne fjale shkruan dicka tjeter dhe sicili mund ta lexoj, pra rreshti flet per gjareprin dhe njeriun ndersa ti e keqperdore shkrimin duke genjye!
Lexoje vet dhe sili mund ta verifikon:
Lexoje tash si ėshtė e shkruar nė Bibel:
Zan 3; 14-15
14 Atėherė Zoti Hyj i tha gjarprit:
Pasi e bėre kėtė gjė qofsh mallkuar ndėr tė gjitha bagėtitė dhe kafshėt e egra!
Do tė ecėsh pėrmbi barkun tėnd dhe do tė hash pluhur nė tė gjitha ditėt e jetės sate! 15 Armiqėsi do tė vė ndėrmjet teje e gruas, ndėrmjet farės sate e farės sė saj: fara e saj do tė ta ndrydhė kokėn, kurse ti do tia sulmosh themrėn. (Zan 3; 14-15)
http://www.bibla.net/?cid=1,11
Zan 3; 14-15
Nuk te duke kjo njė genejshter?! S'ke turp more ti!!
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Si jan disa lloj njerzish i festojn edhe humbjet.
ket shum mire e din qe nuk asht ne rregull me bibel, dhe ka shum verzione, por e festojn ket
kam ndegjur nga nje gjermon krishter shum i sinqert edhe aj thot se ne te gjith dyshojm, por skem qka bajm duhet disi ta mbrojm fen ton
ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE
Unė jam Alfa dhe Omega, i Pari dhe i Fundit, Fillimi dhe Mbarimi!
I drejti le tė vazhdojė tė bėjė drejtėsi!
Shenjti le tė vazhdojė tė shenjtėrohet gjithnjė!
Ja, unė po vij sė shpejti! Edhe shpėrblimi im me mua, pėr tė shpėrblyer gjithkėnd sipas veprave tė tij!
Unė jam Alfa dhe Omega, i Pari dhe i Fundit, Fillimi dhe Mbarimi!
Tė lumėt ata qė i lajnė petkat e veta pėr tė pasur pjesė nė pemėn e Jetės pėr tė hyrė nėpėr dyer nė qytet!
Pėrjashta mbesin qentė, shortarėt, fėlligėshtarėt, idhujtarėt dhe tė gjithė ata qė e duan ose e vėnė nė zbatim gėnjeshtrėn.
Unė, Jezusi, e dėrgova engjėllin tim t’jua sjellė kėtė dėshmi kishave.
Unė jam rrėnja edhe pinjolli i Davidit, Ylli i ndritshėm i mėngjesit!
Shpirti Shenjt dhe Nusja thonė: 'Eja!'
Edhe ai qė dėgjon le tė thotė: 'Eja!' (Zb 22;11-17)
EJA o JEZUS
Unė i dėshmoj secilit qė i dėgjon fjalėt e profecisė sė kėtij libri: "Atij qė do t’i shtojė ndonjė gjė, Hyji do t’ia shtojė plagėt e pėrshkruara nė kėtė libėr.
Atij qė do ta heqė ndonjė fjalė nga ky libėr i profecisė, Hyji do t’ia heqė pjesėn nė pemėn e jetės dhe nė qytetin e shenjtė - tė pėrshkruar nė kėtė libėr".
Ai qė i dėshmon kėto, thotė: "Po, po vij sė shpejti!" Amen! Eja, o Zot, Jezus!
Hiri i Jezusit Zot qoftė me tė gjithė! (Zb 22; 18-21)
EJA o JEZUS
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 01-05-2012 mė 06:47
Krijoni Kontakt