Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Skenderbeu thote... o myslyman efendi... 500 vjet me pare mjetet e rrojes kane qene pak problematike dhe e kuptoj pse atehere te gjithe mbanin mjeker.

Une nuk kam asgje kunder nje mjekre te mirembajtur e te paster... po keta gabelet e juaj jane zhulsa te cileve profeti i tyre u ka thene te pijne shurre gamileje per tu sheruar. Ca ti besoj me une pastertise se tyre.
    Keta "gabelat " sipas teje keta e pastrojn mjekrren nga 5 her ne dit nga 3 her per qdo larje.
    Muhamedi s.a.w.s i keshillon njerzit qe te jen te pastert me duket qe mjafton kjo qe ceket me posht.
    Muhamedi s.a.w.s thote : Pastertia esht Gjysma e Imanit.
    E Ky esht Argument i Qart qe Muslimani esht I PASTERT.
    Kujdes kur ofendon pa dije
    Sepse nese nuk ki njohuri per ni qeshtje ose e deviojn,ose kur komenton e jep ni lak koment edhe e lakon te teren.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ndoshta : 03-03-2012 mė 09:33
    " Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    Ore, pa te pyes, se po i leshon fjalet gjyle-gjyle.
    E ke lexuar temen qe nisi kete debat?
    Postet e mia te para i ke lexuar ne lidhje me kete teme?
    Po s'pertove, para se te hedhesh akuza, kthehu e shiko, sa foto pakil*shesh jane postuar nga une ne kete teme?

Pasi tu jesh pergjigjur ketyre pyetjeve vazhdojme debatin nqs don, dhe e shohim kush eshte me Shqiptar e me myslyman, une apo ti..
    Postimi im i PAR.
    Aq jam i bafasuar me keta hapesit e temave qe Behen nga keta ateistat sa qe nganjehere mendoj qe keta vetem Kerkojn me fut : PERQARJE,URREJTJE,HASMERI TRAZIRA.
    QKA ESHT MORE PUNA E JUAJ A VETEM ME KETO PUN DINI TE MERRENI VETEM ME PUNE TE NJERZVE KY BERI KSHTU AI KESHTU PSE NUK I KQYRI PAK VETEN E JUAJ
    "KUSH MERRET ME TE TJERET NUK KA KOH PER VETEN E VET"

P.S : KETA NJERZ ME MJEKKRRA QE PO I PERQESHNI E PO I INJORONI
    PO EDHE SKENDERBEU KA PAS MJEKERR EDHE ISMAIL QEMAJLI EDHE ADEM JASHARI CKA ESHT PUNA NESE UNE MAR FOTO TE KETYRE NJERZVE EDHE I INJOROJ I OFFENDOJ ?

AMAN A DO DAL NDONJE PREJ JUVE QE TA KALOJ FEMIJRINE APO GJITHMON DO MBETENI NEN MOSHEN 12 VJEQARE?

Ne fillim kom fol mbi temen,Kur kom fol per Talljet ne Foto ti ke kcy keshtu qe me duket qe ti i ke ngatrru temen e debatit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin
    Postimi im i PAR.
    Aq jam i bafasuar me keta hapesit e temave qe Behen nga keta ateistat sa qe nganjehere mendoj qe keta vetem Kerkojn me fut : PERQARJE,URREJTJE,HASMERI TRAZIRA.
    QKA ESHT MORE PUNA E JUAJ A VETEM ME KETO PUN DINI TE MERRENI VETEM ME PUNE TE NJERZVE KY BERI KSHTU AI KESHTU PSE NUK I KQYRI PAK VETEN E JUAJ
    "KUSH MERRET ME TE TJERET NUK KA KOH PER VETEN E VET"

P.S : KETA NJERZ ME MJEKKRRA QE PO I PERQESHNI E PO I INJORONI
    PO EDHE SKENDERBEU KA PAS MJEKERR EDHE ISMAIL QEMAJLI EDHE ADEM JASHARI CKA ESHT PUNA NESE UNE MAR FOTO TE KETYRE NJERZVE EDHE I INJOROJ I OFFENDOJ ?

AMAN A DO DAL NDONJE PREJ JUVE QE TA KALOJ FEMIJRINE APO GJITHMON DO MBETENI NEN MOSHEN 12 VJEQARE?

Ne fillim kom fol mbi temen,Kur kom fol per Talljet ne Foto ti ke kcy keshtu qe me duket qe ti i ke ngatrru temen e debatit.

Arsyeja pse une t'u kundervura ty ishte per c'ka kam ngjyrosur ne jeshile me larte. Kushdo qe ka postuar foto per tallje ndaj mjekrrave ka vene foto te rrace tjeter e jo Shqiptare.
    Ndersa ti ben krahasimin e tyre me heronjte tane kombetar! Ky krahasim m'u duk disi i ceket e me revoltoj. E me tej ti e leshove gojen si thes i shqepur, me akuzove per postim fotosh, propagandues grek, te pa fe e atesit e c'tu gjend per te then i the. S'duhet te marresh flak kaq shpejt, se gjuhe te hidhur po te duam perdorim te gjith

Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    Arsyeja pse une t'u kundervura ty ishte per c'ka kam ngjyrosur ne jeshile me larte. Kushdo qe ka postuar foto per tallje ndaj mjekrrave ka vene foto te rrace tjeter e jo Shqiptare.
    Ndersa ti ben krahasimin e tyre me heronjte tane kombetar! Ky krahasim m'u duk disi i ceket e me revoltoj. E me tej ti e leshove gojen si thes i shqepur, me akuzove per postim fotosh, propagandues grek, te pa fe e atesit e c'tu gjend per te then i the. S'duhet te marresh flak kaq shpejt, se gjuhe te hidhur po te duam perdorim te gjith
    I nderuar une jam kunder atyre qe mundohen te preket ne gjera personale dhe te nenqmohet identiteti i njeriut sepse ne jemi Krijesa te barabarta ,Nese esht Afganistanez,Pakistanez,Kinez,Rus Amerikan pa marr parasysh,Njeri nuk nenqmohet dhe nuk esht objekt i Talljes sepse Para Zoti te gjith jemi te barabart,edhe ashtu duhet te jemi.
    Sa per ikonat e Popullit Shqiptar edhe une Krenohna me te gjith ata qe kan dhan kontributin per Ket Tok e per Kete Gjuh.
    Por nuk duhet pa tjeter se vetem shqiptart jan mat mirt edhe ska krahasime sepse kta jan te lart, te gjith jemi njerz edhe duhet me Qen Human e jo ofendimeve kur kemi shum pun per te ber,skemi koh ne per keto gjera per me mbjell urrejtje
    Sepse keta Afganistanezt me Mjekrra Jan populli i Par qe kan Njoft Kosoven Si SHTET.

PAqe.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Ne kete bote kemi shume ligje dhe rregulla qe jane krijuar nga njerez ateiste, te pameshirshem e te pandergjegjshem dhe keto ligje apo rregulla ata jua kane bere obligim njerezve ne kohen e tyre dhe disa zbatohen edhe sot.
    Te quash ateistat "te pameshirshem" dhe te "pandergjegshem", pa sjelle as edhe nje argument sado idiot, do te mjaftonte vetem kjo fraze per perjashtim direkt prej forumit te shqiptareve!!
    Ua le moderatoreve te hapin syte!!
    Jarigas

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Jarigas, te mjafton Komunizmi-Ateist si argument, po per pohimin e tij s'ka nevoje as per argument. Sepse dita s'ka se si te argumentohet. Eshte thjesht dite, te gjithe e dijn. Poashtu ateizmi eshte fatkeqesi per njerezimin, kete te gjithe e dine.

Edhe mos me kthe pergjigje, sepse s'do te bisedoj me shume me ty

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Hey Islaminfo, a nuk u lodhe e burre me retorike shterpe. Kush ta jep ty te drejten te shpallesh c'eshte fatkeqesi e c'nuk? Ateizmi eshte bindje personale dhe ne dallim me ideologjine dhe dogmen. Bindjet personale mbeten te tilla te pademshme per sa kohe nuk kethehen ne ideollogji per te sunduar tjetrin. E nese flasim ne kete fryme, bindje personale eshte besimi ndersa feja eshte nje ideollogji e sigurisht, ne emer te "Krijuesit" jane bere dhe luftra fatale e me gjase me te tmerrshmet ne gjith historine e njerzimit.

Pare ne kete rrafsh, fete nuk kane qene gje tjeter vecse mjete per te mbajtur zap dhe pushtuar kedo tjeter ne emer te ideollogjise "Bile ime me e madhe se Bile jote" .... loje kalamajsh.

A e kuptoni ne c'derexhe keni rene?
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Scion: Une e shfaqi mendimin tim personal dhe askush s'ka te drejte te ma ndaloj nje gje te tille.

Lufta me e madhe boterore eshte bere per shkaqe ateiste dhe me frymezim nga Darvinizmi.

Ky eshte mendimi im! Tash mos i merr gjerat per zemre. Mesohu te degjosh mendime te kunderta nga ajo qe e mendon ti!

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Scion: Une e shfaqi mendimin tim personal dhe askush s'ka te drejte te ma ndaloj nje gje te tille.

Lufta me e madhe boterore eshte bere per shkaqe ateiste dhe me frymezim nga Darvinizmi.

Ky eshte mendimi im! Tash mos i merr gjerat per zemre. Mesohu te degjosh mendime te kunderta nga ajo qe e mendon ti!
    Cila eshte ajo lufte qe u be ne emer te Darvinit dhe Darvinizmit?
    Citime dhe jo llafe pazari.

Apo te flasim per kryqezatat dhe xhihadin, e qe me bilanc viktimash kalojne gjith luftrat te tjera?

Kur te thuash mendimin tend personal, te pakten ki miresine argumentosh se nga vjen ose ku bazohet mendimi yt, e jo sepse me keshtu ma ka qefi; argumenta te tipit "Kodra pas bregut"
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Cila eshte ajo lufte qe u be ne emer te Darvinit dhe Darvinizmit?
    Citime dhe jo llafe pazari.

Apo te flasim per kryqezatat dhe xhihadin, e qe me bilanc viktimash kalojne gjith luftrat te tjera?

Kur te thuash mendimin tend personal, te pakten ki miresine argumentosh se nga vjen ose ku bazohet mendimi yt, e jo sepse me keshtu ma ka qefi; argumenta te tipit "Kodra pas bregut"
    aq di aq thote i ngrati.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •