Na u zhduk prizrenasi...lol... nuk ishte gati djali edhe shkoi te mbledhe forca te reja...
Vetem te na thote pse depilohej edhe lyente syti muhamedi... asnje nga keto te dyja nuk eshte sic i ka bere zoti jo per gje
Na u zhduk prizrenasi...lol... nuk ishte gati djali edhe shkoi te mbledhe forca te reja...
Vetem te na thote pse depilohej edhe lyente syti muhamedi... asnje nga keto te dyja nuk eshte sic i ka bere zoti jo per gje
Duke pare postimet e zakonshme te Prizrenasit,them qe ket teme e kap hap per me tall ''leshte''.
Sa per te mos devijuar nga tema...![]()
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Praktika e rruajtjes eshte zgjedhje personale e sejcilit por inkurajimi i ketij akti sidomos ne ushtri eshte 100% ceshtje higjiene, dhe me kete pajtohem 100%. Imagjinoni ushtare me mejeker qe rrine ne front per 2 muaj me mjekrren plot balte sa bakterie do thithnin.
Sigurisht, ne shekujt e Ebu Hanifes bakteriet dhe viruset ishin fantashkence ndaj dhe vdekjet nga smundjet e virozave ishin ne stratosfere, ndaj tipa te percudnuar mentalisht si Prizrenasi_30 qe nuk kane piken e arsyes shesin mend me tonelata kur per vete veshtire qe peshorja shenon 1 gram.
Edhe vete fortlumturia e tij, Muhamedi, praktikonte nje mjeker qe nuk kalonte gjatesine e mesgishtave (Pak a shume si foton e GC qime jo me te madhe se 1.5cm). E gjitha kjo e mbeshtetur ne synetin qe e shpjegoj fort qarte White Snake, qe praktikimi i mjekrres eshte zgjedhje personale dhe jo detyrim, dhe sigurisht nese nuk ja ben hyzmetin mos i hy asaj pune. Nuk eshte asnjehere kendshem te mbash era Cjap.
Sigurisht, nese ndjek llogjiken e Taleban-shitllekun duhet te hame me duar si majmune sepse ashtu na ka parashikuar zoti Magjistari.
Hajde mendje hajde.
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Scion tha dicka t'interesante !
Nese nuk jemi te aft t'i rrim gati mjekrres, me mir te mos e leshojm fare per ti gėrrditur te tjeret !
Mjekrra nuk te ben "musliman", jan 5 shtyllat kryesore !
Diten kur ti praktikosh 5 shtyllat, lesho mjekrren sepse atehere te ka hije, dhe me te vertet behesh Luan mbret i Luajve !
Ebu Hanife, kur kishte mjekerr e pastronte mbi 5 here ne dite ! Dhe jo vetem mjekrren, por edhe kembet, edhe veshet, edhe qafen, edhe brrylat e kraheve ! Higjiena e nje besimtari musliman, eshte thjesht e pa-rivalshme ! Por sa realisht ka musliman me veper ne rruzullin toksor ?.... shume pak, edhe pse 99% besojn dhe jan te bindur ne principat e kesaj feje !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hamza ! : 28-02-2012 mė 19:16
Prizrenasi besoj se eshte duke bere sarkazme, nuk eshte i tille sic mendoni.
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=127108
Aq jam i bafasuar me keta hapesit e temave qe Behen nga keta ateistat sa qe nganjehere mendoj qe keta vetem Kerkojn me fut : PERQARJE,URREJTJE,HASMERI TRAZIRA.
QKA ESHT MORE PUNA E JUAJ A VETEM ME KETO PUN DINI TE MERRENI VETEM ME PUNE TE NJERZVE KY BERI KSHTU AI KESHTU PSE NUK I KQYRI PAK VETEN E JUAJ
"KUSH MERRET ME TE TJERET NUK KA KOH PER VETEN E VET"
P.S : KETA NJERZ ME MJEKKRRA QE PO I PERQESHNI E PO I INJORONI
PO EDHE SKENDERBEU KA PAS MJEKERR EDHE ISMAIL QEMAJLI EDHE ADEM JASHARI CKA ESHT PUNA NESE UNE MAR FOTO TE KETYRE NJERZVE EDHE I INJOROJ I OFFENDOJ ?
AMAN A DO DAL NDONJE PREJ JUVE QE TA KALOJ FEMIJRINE APO GJITHMON DO MBETENI NEN MOSHEN 12 VJEQARE?
" Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "
Skenderbeu thote... o myslyman efendi... 500 vjet me pare mjetet e rrojes kane qene pak problematike dhe e kuptoj pse atehere te gjithe mbanin mjeker.
Une nuk kam asgje kunder nje mjekre te mirembajtur e te paster... po keta gabelet e juaj jane zhulsa te cileve profeti i tyre u ka thene te pijne shurre gamileje per tu sheruar. Ca ti besoj me une pastertise se tyre.
Krijoni Kontakt