Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 138
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    ximi abedini dhe talibanofile te tjere te forumit do te thone qe keta afgane ishin qafira te pafe, prandaj vdiqen nga bomba. Fetaret e vertete nuk i vret bomba. Te isha si SHBA do te beja nje fushate me avione robote e t'i digjja te gjithe talibanet. Jane dhe pleh i mire pisat.
    Pse ?
    Sepse nuk ju pelqeu djegja e librit te shenjt, qe simbolizon kulturėn fetare t'Afganistanit ?!

Te pelqen ty, shoku Edwin, nese amerikanet viejn me avionet e tyre, dhe te djegin malet, te shkaterrojn natyrėn, te vrasin popullin, te urinojn mbi kufomat dhe me ne fund te djegin besimin, c'eshte esenca kulturore e nje populli ?

Cfar "shqiptari" je ti, i cili s'te han palla per kultur ?

Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    Te Allahu jemi te aj do te kthehemi thuj dhe pa frik thuaj se un i urrej qdo qeveri qdo shtet qe e vret gjakin e muslimanve po edhe nese asht qeverija e kosoves e le ma amerika e britanija e franca te gjitha jan shtete te krimit ndaj njerzimit talebanet jan musliman dhe i kemi vllazni ne fe un dot ringjallem me muslimant e jo me qafira fitorja a muxhaidave esht fitorja e muslimanve nese nuk kemi mundesi ti ndihmojme te bejme dua per ta selam alejkum wr wb

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    Te Allahu jemi te aj do te kthehemi thuj dhe pa frik thuaj se un i urrej qdo qeveri qdo shtet qe e vret gjakin e muslimanve po edhe nese asht qeverija e kosoves e le ma amerika e britanija e franca te gjitha jan shtete te krimit ndaj njerzimit talebanet jan musliman dhe i kemi vllazni ne fe un dot ringjallem me muslimant e jo me qafira fitorja a muxhaidave esht fitorja e muslimanve nese nuk kemi mundesi ti ndihmojme te bejme dua per ta selam alejkum wr wb
    Kush je ti qe mban emer dhe mbiemer shqip, more gabelice-cigan i Frances, ku e merr ate te drejte se!

I Gabelit je dhe ta Gabelistani duhesh mu kthye, se kuptoj cfare kerkon atje te qafirat midis Evropes? aq me teper kur i shan qe me buke po te mbajne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 28-02-2012 mė 20:00

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Hamza ! Lexo Postimin
    Pse ?
    Sepse nuk ju pelqeu djegja e librit te shenjt, qe simbolizon kulturėn fetare t'Afganistanit ?!

Te pelqen ty, shoku Edwin, nese amerikanet viejn me avionet e tyre, dhe te djegin malet, te shkaterrojn natyrėn, te vrasin popullin, te urinojn mbi kufomat dhe me ne fund te djegin besimin, c'eshte esenca kulturore e nje populli ?

Une jam shqiptar qe nuk me ha palla se pse urinohen e digjen disa qenie me emrin talibane. Une po te kisha mundesi do te shtypja vete butonin per t'i djegur keto qenie qe i kane shkaktuar kaq shume gjakderdhje races njerezore.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Gjeja me e ndyre eshte kur fetarucet fshihen dhe perdorin patriotizmin si mburoje per te fshehur krimet dhe deshiren e tyre per gjak. Te ishin talibanet patriote qe mbrojne afganistanin, atehere ata nuk do te thernin e vrisnin afganet. Nuk e di se cilet njerez ne bote, mund te quajne patriote nje grup personash qe ther bashkekombasit e tyre. Talibanet ndermarrin here pas here sulme dhe inkursione ne Pakistan ku vrasin e theri pakistaneze. Feja u thote ta bejne kete?
    Talibanet e kane deklaruar qe qellimi i tyre nuk eshte clirimi i Afganistanit, por perhapja e menyres se tyre te jeteses ne mbare globin. Dhe per kete, ata jane dhe armiqte e shqiptareve, pasi menyra e tyre e jeteses do te thote qe te gjithe shqiptaret te vdesin ose te zhduken.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Une jam shqiptar qe nuk me ha palla se pse urinohen e digjen disa qenie me emrin talibane. Une po te kisha mundesi do te shtypja vete butonin per t'i djegur keto qenie qe i kane shkaktuar kaq shume gjakderdhje races njerezore.

Edvin,

Je i rrezikshem per mjedisin.

Pse ?

E ke lexuar si jane djegur ato kuranet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Dardaaan e paske kap me te shtir,tash e pasna nji gajle po kam frik mos po e sulmon najqysh saekozin, apo me duket nuk ti paskan dhan letrat franca ,apo ta paskan shkurtu socialin,
    edhe i kom letrat edhe socjal nuk marr se punoj pergjegjes i maqinave keshtu qe sa i per ket jetes mesatare mir i kom kushtet un nuk jam kunder qdo amerikan apo qdo franqezi kom shok koleg te punes met vertet jan shum te sjellshem por jam kunder atyre qe edhe shkojne i pushtojne vendet e tyre edhe ata qe mbrohen jan gjithmon terrorista e ata qe sulmojne dhe okupojne token e huj jan paqadasesh ktu nuk asht drejtesi ktu e kom problemin un edhe afganistani dhe populli tina meriton lirin si qdo poull,mo i respetoni amerikant sepse ju frikoheni more burra 1 vdekje e ki jeto nje dit si luan me mire se 100 vjet lepur pse jeni ata njerz qe frika po ju ben ti respetoni un pa pik friek them amerika qeverija saj jan shtet terrorist vrases skatrrim ne ter boten dhe amerika i ka borq krejt planetiti ton kriza ekonomoke vjen nga vet amerikant ata jan fesadi i krejt planetit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Edvin,

Je i rrezikshem per mjedisin.
    Ti je vetem njeri qe nuk ki ndjenja per njerzimin nuk varet rraca ngjyra per te pasur meshir per ta si i ziu si i bardhi lotin e kan te njejt pa ngjyre atehere ki pak meshir per qdo popull qe vun nga lufta sepse edhe ne ne kosove e kemi pa se qka asht atehere pse e deshiron dhe pse knaqesh kur dikush vdes nga lufta mjer per ket zemer qe ke

mesagji esht per edvinin jo per hamzen gabim me fal hamzza
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardangashi : 29-02-2012 mė 16:34

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •