Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    I gjori "rainman"...
    ka ardhur kohe te vendosesh foton e dustin ofamanit,nderkohe une po gjej ndonje foto te bukur te tom kurrizit...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    Eshte i fort ne aritmetik, por nuk e dim se sa vlen ne fizik e ne matematik, sepse edhe matematika nuk kufizohet vetem me 2+2=4.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar më parë nga Hamza ! Lexo Postimin
    Eshte i fort ne aritmetik, por nuk e dim se sa vlen ne fizik e ne matematik, sepse edhe matematika nuk kufizohet vetem me 2+2=4.

E degjove ca thoshte vidio apo lexove na nje shkronje nga shkrimi apo hajt tja plas kot.
    Njeriu ne fjale vetem 7 klase shkolle ka bere nese do te njihej per aftesite e tij e te vazhdonte studimet te jesh i bindur se do te shpallej gjeni
    Matematika dhe fizika jane open minde dmth sa me shume te lexosh aq me shume ekuacione do te zgjidhesh edhe ky do ta kishte te lehte me beso me ato shifra qe bente zgjidhje.
    Sic u tha me larte kta njerez nuk jane shume shoqeror sepse e kuptojn qe jane ndryshe nga te tjeret por ne kete rast eshte shteti qe duhet te kujdeset edhe ta ekzaminoj apo ndihmoje.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Citim Postuar më parë nga Tipiku Lexo Postimin
    :
    Sic u tha me larte kta njerez nuk jane shume shoqeror sepse e kuptojn qe jane ndryshe nga te tjeret por ne kete rast eshte shteti qe duhet te kujdeset edhe ta ekzaminoj apo ndihmoje.
    edhe ta shfrytezoje, per mire
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Nuk me duket se Fatmiri e ka sjelljen e tij jo shume normale si rezultat i stresit te shkaktuar nga trajtimi i bashkefshatareve. Edhe ne kete rast menyra sesi shpjegohet paaftesia e tij e plote per te qene social ne menyre normale eshte nje injorance ne vetvehte. Fatmiri ka komplet simptomat e nje njeriu me autizem. Dihen boterisht qe individed autistik jane gjeni ne nje drejtim te caktuar dhe ju mungon aftesia per gjera te tjera.

O Zot sa me ben kjo video qe ta urrej ate vend dhe ato njerez! Ndoshta Fatmiri mund te jete dhe autistik, por sjellja e keqe e te tjereve ndaj tij vetem sa e ka perkeqesuar ne menyre dramatike problemin. Edhe autizmi si semundje ka shkallet e veta, nga me e lehta deri tek me e renda.
    Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 27-02-2012 më 18:42
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Ne SHqiperi te vetmet aftesi gjeniale te deshirueshme jane:
    Hajdut, Vrases, Kriminel, Mashtrues etj. si keto.
    Ergo cogito, ergo sum!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga qerosi Lexo Postimin
    Ne SHqiperi te vetmet aftesi gjeniale te deshirueshme jane:
    Hajdut, Vrases, Kriminel, Mashtrues etj. si keto.
    Hajde mendje hajde,jep zot ku nuk ka.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •