ILMGAP: A ben te me tregosh se ku deshiron te shkosh me kete teme kontraverze qe e ke filluar???
@IslamInfo, thjesht dua te di se a eshte e vertet kjo gje.
@Lov!, me vjen shume keq per idene qe ke, jam musliman i cili e praktikoj fene time dhe une do t'isha personi i fundit, qe do mundohesha te ngjallja interes, per dicka qe eventualisht mund te hedhe "balte" mbi fene Islame, gje qe s'mund te ndodh, per arsye se e bardha dhe e zeza dallohen shume mire, pa marre parasysh se sa njerezit do mundoheshin te thone qe ato jane te njejta.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Se pari se ke kuptuar thenjen time.Njeriu nuk duhet denuar se pin (ver) pore ai esht denuar qe i ka sjell deme shoqris.Ai qe esht i demshem per shoqrin duhet vrarsepse me jeten e tij edhe tek shum njerz vetem sa i kan shtuar shoqris,mesit ku jeton vetem dhembje.Te mos ishte nji Hitler njerzia do kishin me pak dhembje..nejse me shum papunsi>)
Pikėrisht, nėse dallon e bardha nga e zeza, cfarė kėrkon me pyetjen qė bėn? T'i e tė tjerė duhet tė jesh personi i fundit qė mundon t'i japėsh pėrgjigje njė pyetjeje tė tillė, ahh vetėm nėse kemi ndonjė hoxhė kėtu tė dipllomuar nė hadith, dhe po pret nga ai tė tė ndricoj..![]()
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
@Lov!, arsyeja pse e kam hapur kete teme eshte e thjeshte, sepse dua te di ndonje arsye apo nje drejtim t'me japin antaret ne kete forum, s'pres qe ketu te jete ndonje hoxhe sic thua ti dhe t'me jap pergjigje, por jam i sigurte qe ka antare te cilet mund te kene njohuri me te thella rreth kesaj, si rasti i atij personit qe na tregoj se si ka qene historia e kesaj ngjarje.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
lol, cfarė vėrtetėsie tė solli ai mė lart, qė tė besosh si tė vėrtet a jo?
pėr kuriozitet pyes, se mua s'mė intereson fare.
Ta them unė, ti kėrkon vetėm arsye pėr ta justifikuar ngjarjen mė lart, asgjė mė shumė.
Cfarė tė mire i sjell Islamit tėnd njė ngjarje e tillė?
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
Krijoni Kontakt