Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20

Princesha e Japonisë në konferencë për 21/12/2012

Ca ka then ne kte konference mer...Mos hapni tema pa lidhje.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Tani do te flasi ne 2012,apo ka folur?

Teoria e rradhes per 21.12.2012. qe nuk e ben me te besueshme edhe kur vjen nga nje "princeshe" (vajza e Tatsukichirou Horiwaka qe pretendohet se eshte vajze ilegjitime e perandorit Meiji por kjo nuk eshte aspak e konfirmuar zyrtarisht). Princesha Nakamaru pretendon se eshte ne komunikim direkt (mbas hapjes se syrit te trete) me qenie jashte kesaj bote dhe brenda saj (hollow earth). Dhe jane keta qe i kane transmetuar lajmin se cfare do ndodhe ne ate date. Qe te ndihmoj lexuesit me pak informacion (per ata qe nuk kuptojne anglisht), ne daten 21 do fillojne tre dite erresire e plote kohe gjate te ciles Toka jone do kaloka ne nje tjeter dimension. Gjate ketyre tre diteve, sipas princeshes do kete turbullira te papara ndonjehere mbi toke ku do leshohen te gjitha forcat negative me pasoja te renda per popullsine.... etj etj etj. Asgje me shume se nje perseritje me e sofistikuar e profecive te indianeve Hopi, Bibles apo kulturave te tjera ne bote te cilat jane te mbushura me kete profeci per diten e apokalipsit. I vetmi fakt interesant ne te gjithe kete deklarate eshte puna e tre diteve erresire. Me aq njohuri sa kam une nga praktika e meditimit mbi hapjen e chakrave, ata qe jane perpjekur te arrijne hapjen e syrit te trete tregojne per eksperiencen e tyre qe realizohet nga eleminimi i plote i drites per tre dite rrjesht kohe gjate te ciles stimulohet fuqishem gjendra pienale, gje qe shkakton halucinacione dhe njeriu kalon ne nje gjendje transi duke humbet aftesine e parjes se drites ne spektrin normal me te cilin jemi mesuar dhe fillon te perceptoje driten astrale. Pra nje lloj arsyetimi (sado i pabesueshem) mund te jete imponimi i nje erresire totale per te arritur hapjen masive te syrit te trete qe efekton ndergjegjen dhe kalimin ne nje gjendje me te larte ne raport me dimensionet qe jemi mesuar. Nuk dua ta zgjas me shume per kete teme por dua tju paralajmeroj qe sapo hyme ne vitin 2012. Intensiteti i lajmeve mbi daten 21 dhjetor do rritet dite pas dite dhe prisni qe te lexoni e degjoni lajme te cdo natyre. Kjo eshte hera e pare ku njerezimi po perballet me nje frike kaq kolektive mbi fundin e botes. Gjeja me e mire qe mund te beni eshte te informoheni vete dhe beni kerkime per cfare eshte shkruajtur mbi kete subjekt. Ne fund, do jeni vete ju ata qe do vendosni se cfare te besoni.

Me duket paksa e pamundur arritja e erresires totale ne bote.

i/e regjistruar Maska e il_padrino
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Vendndodhja
    holland
    Postime
    166
    hapja e syrit te 3 eshte satanike, jetojme ne nje bote te pjerdhur dhe te shkurur, ku hajduti , pederasti, kurvari dhe injoranti kane fuqine dhe mbjellin frike mbi popullin... pse duhet te kemi frike? asnje nga ne nuk eshte i pavdekshem, prandaj boll me lajme negative, gradoje ne 0 mendjen dhe jeto jeten me familjen dhe njerzit qe i do dhe te duan.
    Jetoj me rastesin sepse asgje nuk eshte e rastesishme

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Teoria e rradhes per 21.12.2012. qe nuk e ben me te besueshme edhe kur vjen nga nje "princeshe" (vajza e Tatsukichirou Horiwaka qe pretendohet se eshte vajze ilegjitime e perandorit Meiji por kjo nuk eshte aspak e konfirmuar zyrtarisht). Princesha Nakamaru pretendon se eshte ne komunikim direkt (mbas hapjes se syrit te trete) me qenie jashte kesaj bote dhe brenda saj (hollow earth). Dhe jane keta qe i kane transmetuar lajmin se cfare do ndodhe ne ate date. Qe te ndihmoj lexuesit me pak informacion (per ata qe nuk kuptojne anglisht), ne daten 21 do fillojne tre dite erresire e plote kohe gjate te ciles Toka jone do kaloka ne nje tjeter dimension. Gjate ketyre tre diteve, sipas princeshes do kete turbullira te papara ndonjehere mbi toke ku do leshohen te gjitha forcat negative me pasoja te renda per popullsine.... etj etj etj. Asgje me shume se nje perseritje me e sofistikuar e profecive te indianeve Hopi, Bibles apo kulturave te tjera ne bote te cilat jane te mbushura me kete profeci per diten e apokalipsit. I vetmi fakt interesant ne te gjithe kete deklarate eshte puna e tre diteve erresire. Me aq njohuri sa kam une nga praktika e meditimit mbi hapjen e chakrave, ata qe jane perpjekur te arrijne hapjen e syrit te trete tregojne per eksperiencen e tyre qe realizohet nga eleminimi i plote i drites per tre dite rrjesht kohe gjate te ciles stimulohet fuqishem gjendra pienale, gje qe shkakton halucinacione dhe njeriu kalon ne nje gjendje transi duke humbet aftesine e parjes se drites ne spektrin normal me te cilin jemi mesuar dhe fillon te perceptoje driten astrale. Pra nje lloj arsyetimi (sado i pabesueshem) mund te jete imponimi i nje erresire totale per te arritur hapjen masive te syrit te trete qe efekton ndergjegjen dhe kalimin ne nje gjendje me te larte ne raport me dimensionet qe jemi mesuar. Nuk dua ta zgjas me shume per kete teme por dua tju paralajmeroj qe sapo hyme ne vitin 2012. Intensiteti i lajmeve mbi daten 21 dhjetor do rritet dite pas dite dhe prisni qe te lexoni e degjoni lajme te cdo natyre. Kjo eshte hera e pare ku njerezimi po perballet me nje frike kaq kolektive mbi fundin e botes. Gjeja me e mire qe mund te beni eshte te informoheni vete dhe beni kerkime per cfare eshte shkruajtur mbi kete subjekt. Ne fund, do jeni vete ju ata qe do vendosni se cfare te besoni.
    Ti vet cfare beson se do te ndodhi?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po mire ca ka kjo qe na thote dhe neve qe se kemi hap akoma syrin e 3? E zeme se do ndodhi ashtu si thote ajo ? Edhe? Ne skemi gje ne dore te ndryshojme fatin e tokes. Askush ska gje ne dore! Kjo pse hap panik kot tani?! lol. Budalliqe.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Njerzit ne pergjithsi kane tendence per tu dhene kuptim ekzotik kombinatorikes numerike, kjo eshte nje tendence supersticioziteti ku njerzit iu veshin atribute misike numrave te ndryshem. Po te dalesh ne Tirane, pothuaj te gjith makinat e mira targat i kane kombimine te tilla, shpesh te tipit 6666 ose 6969 .

Si reflektim i kesaj eshte dhe tema qe diskutojme ku jo-rastesisht lajmi del nga nje person VIP. Numrat si shembull 21.12.2012 i cili permban 3x2 dhe 3x1 dhe nje 0 :P mbase kane te bejne me kete Vip-llekun, po kjo eshte teme tjeter.
    Per mua personalisht me duket me interesant nje kombinim i tipit 22.12.2122 (22122122) :P
    Tani, do me thote dikush se c'simbolizojne kombimimet e numrave 1 dhe 2? :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 13-01-2012 më 12:27
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Lol, mezi po pres ta heqim qafe ate dite! Me frike nuk jetohet.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •