Javan shkrimet e temes jane hedhur dhe aty mesa pashe. Krijuesi i grupit ishte munduar te postonte shkrimet e gjata. Po sidoqofte eshte diskutim i hapur. Mund te behet aty se ketu ne forum temen e Dodones e kemi me te ndjekur e me te perpiluar.
Javan shkrimet e temes jane hedhur dhe aty mesa pashe. Krijuesi i grupit ishte munduar te postonte shkrimet e gjata. Po sidoqofte eshte diskutim i hapur. Mund te behet aty se ketu ne forum temen e Dodones e kemi me te ndjekur e me te perpiluar.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po ca i zgjeruar eshte o javan pash zotin. Mesa pashe une 4-5 shkrime nga te temes jane vendosur aty. Pilika, Ikonomi dhe disa te tjera. Pastaj ajo e hapur eshte, vendosen dhe te tjera.![]()
Cili eshte dallimi mes lumit dhe kenetes? Cili eshte dallimi mes nje tematike dinamike dhe nje copy -paste? Ja per cfare zgjerimi bera fjale.
Ato shkrime nuk kane strukture, me e keqja jane hedhur mbi bazament te gabuar. Kuptohet qe duhet shume kohe te perpunohet te dhenat e qe jane hedhur ketu dhe te marrin nje forme te tille qe te mbeshtese shkrimin hyres. Ashtu sic eshte, te krijon vetem lodhje dhe nuk te jep pergjigje per asnje nga ato pikepyetje qe ngrihen ne uverture.
Mendimi im personal eshte se puna aguridhe (per mungese kohe, kuptimi dhe dedikimi jane arsye irrelevante per lexuesin) diskrediton rendesine e temes. Do ishte me mire te mos hapim lojen nderkohe qe armet i kemi ne fshatin fqinj.
Falemderit shume per perpunimin e imazhit!
Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 14-02-2009 më 23:25
Ashtu edhe une dhash mendimin tim atij antarit me emrin Kliti, i thashe te verteten, le qe forumi rrethe kesaj teme eshte i pa egzistueshem por edhe numri i antarve eshte i paket dhe s'ka asgje si referanca, te pakten po te ishte ndonje perkthim ne anglisht si versioni i kesaj tem qe bejmi ne forumin shqiptar atehere ndoshta do ketesuksese se lidhet me boten por keshtu CUNG qe eshte nuk ka kurrfare dobie aj forum ne shqipe..;eh zhurem per asgjë..;dhe çorientim...
Ata hapsit e ketij forumi ne facebook le te perkthejne temen edhe ne anglishte e atehere them se eshte i sukseseshem missioni perndryshe kot te hapesh vrima ne ujë..me nje antar te vetem ai kliti qe eshte perpjekur te rendis ngjarjen por si dihet as ku eshte fillimi e as ku mbarimi ...
shendet
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Mund edhe te themi, se edhe syri edhe luani jane yjet, epokat, hartat, krahasimet.
Kjo eshte edhe rendesia e YLLIT. Nje yll, por jo si te tjeret. Kush do ishte ky dhe ku do te ishte pozicionuar ne kohen qe "rrinte mbi ballin/kreun e Atlasi/Atlantides ?
Pra eshte renia ose humbja e aftesive/epoke nderlidhje Hyjore?
Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 15-02-2009 më 13:48
Krijoni Kontakt