Close
Faqja 36 prej 148 FillimFillim ... 2634353637384686136 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 1475
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Styx
    Do te mjaftonte te mbroje (shkencerisht) te drejten historike te popullit tim per te sunduar ne Kosove. Por bota eshte me afer se familja per sllavo-komunizmin shkencor.

PS. Darius- tema nuk eshte e asnjerit nga ne qe debatojme. I perket komunitetit shqiptar. Le te mbetet e tille me te metat dhe meritat e saj!
    Jo zoteri populli yt nuk ekziston. Eshte minoritet i trevave shqiptare. Nuk do te lejoj populli shqiptar te sundohet nga jevgjit. A ke te na thuash ndogje me rendesi per dodonen apo mos do te thuash se edhe ajo ju perket pakicave?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Jo zoteri populli yt nuk ekziston. Eshte minoritet i trevave shqiptare. Nuk do te lejoj populli shqiptar te sundohet nga jevgjit. A ke te na thuash ndogje me rendesi per dodonen apo mos do te thuash se edhe ajo ju perket pakicave?
    Popullin tim e shkaterruan shkijet qe sulen se parit ne Ballkan. Populli im ishte jevg qe rriste blete dhe adhuronte natyren. Si ky popull ka qene edhe axha jot imagjinar? Po ti nga na dole zog shkije?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 25-02-2007 më 00:39
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Po sic shihet nga fundi i fqes 19 eshe shfaqur nevoja edhe per nje nenforum chatimi, me pyetjet cfare feje kishin shqiptaret ne periudhen e kristianizmit te hershem dhe pas skizmes se kjo eshte me rendesi per ndriqimin Dodones.

duhet te kete edhe tjera por nuk me kujtohen.

Baptist te lutem mos gjyko punen e moderatoreve dhe smod te forumit. Po te ishte per postime mbas faqes 19 dhe po te kisha zbatuar parimin e fsheses apo te levizjeve te postimeve, nuk e di se kujt do ti kishte ardhur me hidhur.

Citim Postuar më parë nga Styx
    PS. Darius- tema nuk eshte e asnjerit nga ne qe debatojme. I perket komunitetit shqiptar. Le te mbetet e tille me te metat dhe meritat e saj!
    Jam dakort Styx, tema i perket te gjithe komunitetit shqiptar. Per kete arsye kerkova te shmangen ferkimet dhe ofendimet personale ne menyre qe ky komunitet te mos i lexoje keto te fundit.

Edhe njehere do ju lutesha ti qendrohet temes.

Faleminderit

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Baptistur
    Po sic shihet nga fundi i fqes 19 eshe shfaqur nevoja edhe per nje nenforum chatimi, me pyetjet cfare feje kishin shqiptaret ne periudhen e kristianizmit te hershem dhe pas skizmes se kjo eshte me rendesi per ndriqimin Dodones.

duhet te kete edhe tjera por nuk me kujtohen.
    Futi pak vere, nga ajo e Dionisit se mbase te kujtohen. Un po te bej nje pyetje, cfare feje kan pas Shqiptaret ?
    Se car lidhje ka kjo me Dodonen, do ta them me vone, por ti mu pergjigj i her si i regjur i Athosit qe je, me kuaj e me draguaj.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Te tash se e kam thene disa here cila eshte feja e shqiptarit e gjene ne forumet e fese dhe te kanunit. Shqiptaret e shitur nuk kan pas kurrfar feje, ata e kan nderruar fene sipas fitimit sa here kan pasur nevoje.

Hape nje teme dhe tregona cila ishte feja e shqiptarit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 25-02-2007 më 00:17
    Aeneas Dardanus

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Beja eksplikimin tend aty. Shtroje mire ashtu sic mendon ti. Une n'mu mbushte mendja do ta perkrah, mos mu mbushte mendja do te bej verejtje, pastaj po deshi e mira do tesjellim argumente nga tradita kultura doket zakonet e te ngjashme, por po patem fat ndoshta do te sjellim edhe citime nga ndonje burim i shkruar po ekzistoi ...
    Aeneas Dardanus

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Te tash se e kam thene disa here cila eshte feja e shqiptarit e gjene ne forumet e fese dhe te kanunit. Shqiptaret e shitur nuk kan pas kurrfar feje, ata e kan nderruar fene sipas fitimit sa here kan pasur nevoje.

Hape nje teme dhe tregona cila ishte feja e shqiptarit.
    Po me habit. Ti ke thene qe SHQIPTARET KANE THEMELUAR BIZANTIN. Urdhero tani mu pergjigj. Kaq e veshtire eshte ?
    Un prandaj te pyes ty, se burimet e shkruara Enver Hoxha ose i dogji ose i coi tek shkjau nepermjet Kosoves dhe Malit te Zi. Mbase ke pas dhe ndonje gjysh patriot qe mos i ka zene rrugen karvanit qe conte librat per tu djegur.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Shqiptaret e shitur nuk kan pas kurrfar feje, ata e kan nderruar fene sipas fitimit sa here kan pasur nevoje.
    Qe te nderrosh, ose shesesh dicka duhet patjeter te kesh patur patjeter dicka me pare per te nderruar ose shitur. Cfare ke nderruar ose shitur?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 25-02-2007 më 00:38
    Aeneas Dardanus

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Genesis
    Po me habit. Ti ke thene qe SHQIPTARET KANE THEMELUAR BIZANTIN. Urdhero tani mu pergjigj. Kaq e veshtire eshte ?
    Un prandaj te pyes ty, se burimet e shkruara Enver Hoxha ose i dogji ose i coi tek shkjau nepermjet Kosoves dhe Malit te Zi. Mbase ke pas dhe ndonje gjysh patriot qe mos i ka zene rrugen karvanit qe conte librat per tu djegur.
    Po ti po me habite ma shume, se per cinizem nuk po ta kalojka kush po kur po vjen puna per matamatike, pertej 1+1 nuk po dishe.

Ani cka ne pacin themelu Bizantin Dardan't? A mos don me thane kjo si dardan't paskan pase kete apo ate fe. Cka e ka pase Gjergji baben Princ a Patrik?
    Aeneas Dardanus

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Un po te pyes ty ne nje fushe qe nuk di shume. Ti nuk e kuptoj pse heziton te pergjigjesh. Nuk po ben ndonje prononcim zyrtar ketu joooo, se emrat 100 here i nderroni ju. Hajde pergjigju tani nese do te vazhdoj tema.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •