Close
Faqja 12 prej 36 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 360
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Po te kishte vesh qe flet ... po. lol
    E kisha qė tė ka ardhur si ajo loja telefon i prishur lol. Jo pėr gjė, por ėshtė mė keq puna :P
    Po ti e di se ē'a thuhet pėr ty "vesh mė vesh": qė je plak i shėmtuar, i shkurtėr dhe i shėndoshė lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    E kisha qė tė ka ardhur si ajo loja telefon i prishur lol. Jo pėr gjė, por ėshtė mė keq puna :P
    Po ti e di se ē'a thuhet pėr ty "vesh mė vesh": qė je plak i shėmtuar, i shkurtėr dhe i shėndoshė lol
    Te gjitha te verteta... asgje nuk mohoj.
    Per ty thane qe lyhesh brune per tu dukur me e zgjuar... e vertete?

E vėrtetė ėshtė, nuk e mohoj dot... Ē'tė bėsh; kur u nda - kėshtu mė ra!

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Yes, thote: kete apo ate e kam lexuar ne librat e universitetit.

Para disa vitesh psh ne tekstet universitare lulezonte marksizem-leninizmi si zgjidhja e vetme per hallet e arnauteve dhe te tjereve. Pra dy cifute, na bene lemsh neve dhe gjysmen e botes.

Keto budalliqe shkruheshin ne tekstet universitare.

Pra jo cdo gje qe shkruhet ne tekstet universitare eshte e vertete.

Ne tekstet universitare serbe psh shkruhet qe shqiptaret u dynden nga Albania e kaukazit dhe u rane ne qafe serbeve vendalinj ne ballkan. Kjo eshte per te qeshur por per ata eshte e vertete, sepse e bejne ne universitet.

Akademia e shkencave te palo shtetit maqedonas psh ne botimin e enciklopedise maqedonase paturpesisht denigruan elementin shqiptar ne shume kendveshtrime..

Ne lendet universitare neser pasneser kjo enciklopedi e shpifur mund te merret dhe si refernece..

Kemi fqinjin tane jugor qe ne tekstet e tyre universitare gjen cudira nga me te paparat..

Pra jo gjithmone merren per baze tekstet universitare.

Ne periudhen e nazizmit ne gjermani dihet qarte qe tekstet universitare duke perjashtuar shkencat egzakte ishin te ndikuara drejpersedrejti..

Te ndikuara dhe te mbushura me genjeshtra gjithashtu. Si mund te pretendohet per nje master race gjermane kur dihet se civilizimi me i madh evropian e ka burimin ne trojet tona..

me kete nuk dua te them qe gjermanet jan inferiore dhe iliret superiore, por dua te theksoj mashtrimin dhe komplotin e shpifur qe u perdor per te cuar ne thertore kombin gjerman..

Dihet dhe eshte pohuar nga te gjithe kopetentet e historise qe civilizimi ballkanas u shperngul dhe krijoi civilizimin romak..

Pra keta gjermanet dhe nordiket ishin dhe konsideroheshin barbare (kuriozitet)

Keta se bashku me sllavet (kuriozitet tjeter: ne gjithe boten gjuhet gjermanike dhe sllave studjohen bashke, dmth quhen departamente te gjuhes sllave dhe gjermanike) erdhen ne qendren e civilizimit si pushtues..

Psh kur ne apolloni (Fier) studjonte jul cezari, gjermanet dhe keta nordiket e sotem flinin neper shpella..

Kur Aleksandri i Madh tentonte te shkrinte kulturat boterore ne nji dhe nje bote pa kufinj keta nuk njiheshin per asgje, ishin thjeshte barbare..

Dua te them qe jo gjithmone ne librat dhe tekstet universitare lexojme te verteta.

Po te ishte puna per kulture europa kulturen e saj duhet t'ja dedikoje me shume popullit tone, popullit grek dhe kolonive tona qe krijuan civilizimin romak sesa anglo saksoneve..

Pra jo cdo gje eshte e vertet neper tekstet universitare..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    ...kur u nda - kėshtu mė ra!
    nuk eshte ndare gje hic. tek te gjithe eshte e njejta. por disa shohin disa gjera, disa te tjere, disa te tjera. thjesht ceshtje perceptimi.

ne lidhje me temen tani: nuk mund te gjendet sakte se ne cilat vise jetojne me shume bjonde syblu. por edhe nese mund te gjendet, c'duhet?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uj me gaz : 23-01-2012 mė 14:23
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Yes, thote: kete apo ate e kam lexuar ne librat e universitetit.
    .....
    Pra jo cdo gje qe shkruhet ne tekstet universitare eshte e vertete.
    .....
    Pra jo gjithmone merren per baze tekstet universitare.
    .....
    Dua te them qe jo gjithmone ne librat dhe tekstet universitare lexojme te verteta.
    .....
    Pra jo cdo gje eshte e vertet neper tekstet universitare..
    Meriamun, nuk ėshtė se tė kundėrshtoj mbi vertetėsinė apo jo tė librave akademikė, nuk i transmetova nė asnjė rast si referencė e njė tė vėrtetė absolute, se tė ishte ashtu do mbaja mendimin tim dhe as do e merrja mundin me harxhu kohė ta diskutoj. Por, por...nuk mund t'ia lejoj vetes tė them diēka pa e lexuar mė parė diku, dhe kjo diku: siē e thashė ka tė bėjė me librin (se kaq kam nė dorė, nuk mund tė shpikė teori tė reja unė ) njė pjesė i referohej kurrikulave nė fakultet qė taksirat e paskemi pasė, dhe pjesa tjetėr atyre autorėve tė tjerė qė i pėrmenda.
    Nuk e di se cilėn pjesė tė kėsaj qė kam thėnė kėtu nė kėto citimet mė poshtė, nuk kuptohet...

Po ashtu nuk mė ngjan se po thoja ndonjė mendim absolutist mbi kėtė.... dhe fakti qė po e diskutoj tani kėtė gjė, qėndron nė atė se jam e hapur ndaj ideve tė tjera por qė kanė njė farė baze...Po ashtu jam shumė e hapur edhe ndaj korigjimeve pėrkatėse mbi atė qė po them...
    Diskutimet i bėj sepse mė pėlqen tė mėsoj ndonjė gjė tė re, dhe di edhe tė ndryshoj pikėmapjet e mia kur ndeshem me arsyetime tė bazuara ndryshe nga mendimet e mia, dhe ta pranoj kur e kam gabim. Kaq.
    Nejse, kaq si pėrfundim...
    Sorry...

Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Ju faleminderit.

Ti me kete deklarate po na jep te kuptojme ne rajave te shkrete qe gjoja ti paske informacionin e vertete dhe se ketu pjesa me e madhe paskan shkruajtur brockulla.

Na ndrico o i iluminuar.
    Ti mire qe e pranove qe je raja. Te pakten je koshient. Sic jam koshient une qe skam dale te humbas kohen me ty apo te tjere si ty. Tani nese nuk u ndricove akoma, te ndihmoj une te ndricohesh me te tjera forma. Ben mire neper keto tema mos llomotitesh gjera te kesaj natyre. Po ju paralajmeroj qe jo vetem do fshihen komentet jashte temes po me detyroni te mbyll temen fare. Eshte hapur komplet per tjeter subjekt dhe po flitet per gjera fare ndryshe. Serisht, ju lutem qendrojini temes.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga safinator Lexo Postimin
    Ne ēfare zone te trevave Shqiptare gjehen me me shume shpeshtesi karakteristika e flokeve bjonde dhe syve te kalter?
    Jepni idete tuaja.
    Nga veriu i shqiperis me ka rene rasti te takoj shume me keto karakteristika. Ne nga jugu jemi me shume brune & esmere.
    I LOVE GOD

j&g

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    Nga veriu i shqiperis me ka rene rasti te takoj shume me keto karakteristika. Ne nga jugu jemi me shume brune & esmere.
    Kurse nga fisi im edhe pse prinderit jane brune na del ndonje kot me kot sy jeshil bjond lol, nga gjyshi qe ka keto tipare. Por floket me teper anojne nga brunja dhe jo bjondja si rraca e Ukraines apo Ruset. Si mbas mendimit tim karakteristikat fizike shqiptare jane brune dhe bore te bardhe nga ngjyra e lekures.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 23-01-2012 mė 19:14

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga i paftuar Lexo Postimin
    kur dalin kshu robsh te cuditshem larg parashikimeve, psh nje koke kuq ne nje familje krejt te zeze/kafe tafermit habiten dhe hedhin syrin nga gjysherit/stergjyshet e tyre per tpa se cili nga to ka pas floke te kuqe. kjo edhe mund ti gezoje robt po zbuluan gje por nganjehere eshte me kollaj ti hidhni nje sy komshive, dhe sidomos ato komshite kok kuq.
    A thua. Gjenetika nuk funksionon sic mendon ti. Ka shpjegim me te kuptueshem sesa komshiu por qe ta shpjegoj ty do me thojne policat e forumit qe jam jashte teme. Shkurt hedhja e syrit tek gjysherit/stergjysherit eshte e sakte.

Faqja 12 prej 36 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •