"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Injector ti po qe i ke vene kapak me kete video
Sa per temen bie dakort me gjithcka qe ka thene Darius.
Ketu nuk eshte puna se jemi kunder parimisht ketyre ligjeve qe mbrojne te drejtat e autorit por te menaxhimit evaziv te tyre ( edhe ketu ka vend per debat)...Historia na ka mesuar qe ligjet, ato me "pikantet" gjithmone e ēojne ujin ke burimi i me te fortit, i atij qe kerkon te zoteroje dhe survejoje gjithcka.
Duke lexuar lart e poshte neper forume dhe blogje online seē po me krijohet nje pershtypje sikur do plase ndonje " lufte interneti" sepse nuk ma do mendja qe hackerat dhe crackerat do rrijne me duar ne xhepa....
Dikush po mundohet te luaje me "zjarrin" te shohim ēa do ndodhe!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shkelqesia_E_Tij : 18-01-2012 mė 20:35
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Kemi rastin me konkret per webin http://atdhe.net/ qe eshte bllokuar nga Sopa, per shkelje dhe pirateri , atdhe.net ka qen nder faqet me me ze dhe me te populluara qe sot vuan denimin e Sopa
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Deni_Boy : 18-01-2012 mė 21:03
Problemi qe kam une eshte se 'masat' marrin flake si kashta! Shume te rralle jane ata qe lexojne faktet dhe veprojne duke u bazuar tek ato. Une nuk jam pro ketyre ligjeve, per vete faktin se lene shume per te deshiruar ne menyren si jane shkruar, ka shume vend per spekullim. Megjithate mendoj qe si ide jane shume e mire. Ka ardhur koha te behet dicka per 'rregullimin' e internetit. Ndoshta duhen rishkruar dhe ripare dokumentat perpara se te votohen ne ligj, kjo eshte ne doren e njerzve...
Por eshte shqetesues fakti sa pasive jane njerzit ndaj te drejtave te tyre, ndoshta dhe pa e kuptuar. FB, google etc vazhdojne te kontrollojne mendjet tona si me qene kukulla, por asnjeri nuk shqetsohet nga ky fakt apo me teper te beje ndonje fushate te ketij lloji 'PRO' / 'KUNDRA'. Dje, shumica e miqve te mij ne FB vendosen lidhjen e cila Kundershtonte SOPA & PIPA. Asnje nuk u kujtua ta bente kete gje dite me pare, por pikerisht dje qe google kish vendosur shenjen e zeze mbi logon e saj. Une i njoh mire ata qe kam miq ne liste dhe e di fare mire qe nje shumice e tyre nuk marrin mundimin te lexojne dy tre rreshta me instruksione, jo me te lexojne dokumenta ligjesh etj...atehere gjithe opinioni i tyre varet vetem nga cfare ka servirur google dhe fb keto ditet e fundit.
Nuk eshte ky kontroll i mendjes me keq se sa nxjerrja apo jo e nje ligji, per te cilin njerzit kane te drejte te votojne dhe nq se nuk ju pelqen ta kundershtojne pa u bere ligj?!
E thyn ne mes MEGAUPLOAD/MEGAVIDEO kto pisat me duket! Na prishen shume pune!
Nejse, pislliqe amerikone si gjithmone!
E di qe ky eshte problem serioz per lirine e fjales dhe lirine e informacionit,
por nuk rri dot pa qeshur sa here lexoj, "sopa dhe pipa", sidomos ate te dyten se me kujton nje fjale ne italisht
pippe mentali si i thone
S'paska nevoj per SOPA dhe PIPA mesa duket, perderisa e mbyllen dhe Megaupload. Kishin arrestuar dhe pronaret e faqes ne Zelande te Re.
http://www.nytimes.com/2012/01/20/te...racy.html?_r=1
Kjo fraze eshte e sakte sa ska ku te shkoje. Dhe fale kesaj verberie e indiference totale, TPTB kontrollon masat pa pike problemi. Nese do kishe pyetur shume njerez para 1 jave se cfare eshte Pipa apo SOPA, do te te kishin pare te cuditur dhe madje mbase me tallje. Njerezit duhet te behen me te ndergjegjshem per realitetin qe i rrethon dhe te shkeputen nga realiteti virtual i induktuar me lajme dhe sensacione nga motrat Kardashian, Paris Hilton... apo limonata te ketij lloji me te cilat mbushen news dhe programet apo revistat e tabloided.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Jan shtyre punimet dhe diskutimet ne lidhje me PIPA dhe SOPA ne kongesin amerikan pas protestave kryesisht ne internet.
PIPA, SOPA put on hold in wake of protests
Krijoni Kontakt