Nuk kemi dhe fat sonte. Shikoni sa raste te humbura. Plus qe dhe portjeri i zvircres qenka ne mbremjen e tij me te mire.
Thoni si tė doni por Xhaka nuk shėnoi vet para pak ēastesh megjithėse ishte gol i sigurt.
une sdi pse fajin ua hedhim kty lojtave "shqiptar" te zvicres apo kur ske ci be gomarit i bie samarit lojtaret tane mezi presin me mbaru loja sikur ne jemi ne avantash
Une s'kuptoj se pse gjuajne gjithmone nga jashte zones.....!!!
Jarigas
Fitore.
Skuadra e refugjateve fitoi, oleee oleeee.....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ingenuous : 11-09-2012 mė 16:22
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Sec po lexoj neper fb qe Xhaka nuk e beri vete golin..dmth e la tja merrnin topin..eshte e vertete apo thjesht ashtu qelloi qe i iku topi?
Po ashtu e beri. Po mos harro qe ishin ne avantazh 2-0. Eshte i njejti Xhaka qe per pak shenoi golin e dyte me pare.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
kur te hupim me norvegjin e sllovenin kujt do ja vejm fajin?
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt