nuk e di sa eshte e vertete por ketu ne greqi te gjithia mediat sportive te internetit jam mbushur me nje deklarate te Xhafes qe thote se e humba golin sepse ndihem Shqiptar
nuk e di sa eshte e vertete por ketu ne greqi te gjithia mediat sportive te internetit jam mbushur me nje deklarate te Xhafes qe thote se e humba golin sepse ndihem Shqiptar
Merr apo nuk merr vesh Mero shkrimi ka nje te vertete te madhe. Duka po i ze frymen FSHF dhe mbase eshte nje nga arsyet qe kombetarja jone ndonese me lojtare qe luajne ne klube te njohura europiane, serisht nuk po prodhon rezultatet qe duam. Aty ku mundesite per perfitime financiare jane te medha, po aq e madhe do jete dhe vemendja dhe pse jo, hamendesia per perfitime te medha.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kur Sala sulmonte Duken per kreun e FSHF, UEFA pezulloi Shqiperine nga aktivitetet nderkombetare si ne rang kombetar, ashtu edhe ne rang klubesh.
Asokohe Baze u hodh ne nje sulm te terbuar pasi Berisha e kishte ulur Shqiperine futbollistike ne nivelin e Afganistanit.
FSHF eshte organ i pavarur. Statuti eshte i miratuar nga MKTRS dhe Duka zgjidhet me votat e klubeve te futbollit.
Nqs dikush mund te heqe Duken nga FSHF eshte vetem Prokuroria ose votat e klubeve. Qeveria i ka duart e lidhura. Jo vetem kjo, po kushdo qeveri te jete, Dukes nuk kane ēfare t'i bejne.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Une kam mbi 9 vjet ne forum, kam patur plot perplasje me anetare te ndryshem. Kemi shkembyer sharje nga me te shumllojshmet ne adrese te njeri-tjetrit por gjithmone ka patur nje prag kufiri qe nuk mund te kapercehet! S'mbaj mend te me jene drejtuar(ose t'u jem drejtuar ne kete forme) Tani, nese do ishe kaq "i gatshem" te m'i thoje te njejtat fjale, edhe ne person, ta garantoj, se nuk do i zbardhje dhembet ne menyre aq spontane...
Shihemi rrotull!!
----------------------------------------
Ne lidhje me kombetaren, ndoqa ate intervisten e te tre-ve, pas ndeshjes, te mundesuar nga digitalb. Mes shume te tjerash me beri pershtypje nxjerrja ne pah e "kultures" se vendit ku jane rritur!! Jemi, me te vertete, shume larg....
Duka e ka fajin qe Kosovaret qe kemi ne ne mbrojtje nuk mbajne dot topin dhe beren gabime fatale lol?
Mike Oldfield, intervista me babain e Xhakes eshte postuar ne kete teme qe perpara ndeshjes. Mos postoni gjera nga dy here.
Krijoni Kontakt