Close
Faqja 48 prej 108 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1077
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    nuk e di sa eshte e vertete por ketu ne greqi te gjithia mediat sportive te internetit jam mbushur me nje deklarate te Xhafes qe thote se e humba golin sepse ndihem Shqiptar

Merr apo nuk merr vesh Mero shkrimi ka nje te vertete te madhe. Duka po i ze frymen FSHF dhe mbase eshte nje nga arsyet qe kombetarja jone ndonese me lojtare qe luajne ne klube te njohura europiane, serisht nuk po prodhon rezultatet qe duam. Aty ku mundesite per perfitime financiare jane te medha, po aq e madhe do jete dhe vemendja dhe pse jo, hamendesia per perfitime te medha.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Shqiptarėt e Zvicrės tradhtarė? Ndoshta Duka duhet tė pėrgjigjet pėr uniformat e ngjashme me Greqinė

Nė Shqipėri shpėrtheu njė furtunė e vėrtetė ndaj futbollistėve me origjinė shqiptare tė Zvicrės para ndeshjes sė djeshme. Polemikave u hodhi zjarr sidomos njė deklaratė e presidentit tė Federatės Shqiptare tė Futbollit, Armand Duka, qė e cilėsoi Granit Xhakėn si tradhtar.

Por, nė ndeshjen e djeshme, kombėtarja shqiptare si asnjėherė tjetėr, ka luajtur me njė uniform tė bardhė me shtrisha blu, e cila ishte shumė e ngjashme me atė tė kombėtares sė Greqisė.

Tutat, bluzat e bardha dhe vijat blu nė mėngėt e saj, por edhe numrat, kanė qenė pothuajse origjinal si ato tė kombėtares greke.

Ndoshta Armand Duka, pėrpara se tė thotė pėr Xhakėn e shqiptarėt e Zvicrės, se janė tradhtarė, do tė bėnte mirė tė shpjegonte pėrse kombėtarja jonė luajti ditėn e djeshme me njė uniformė tė ngjashme me Greqinė?

Problemi nuk ėshtė tek uniforma nė fakt, por konotacioni patriotik qė u pėrpoq Duka dhe zyrtarėt e tjerė tė Federatės, t’i jepnin ndeshjes sė djeshme, duke sulmuar shqiptarėt e Zvicrės. Nėse flasin pėr patriotizėm, atėherė duhet tė jenė vetė tė parėt qė ta tregojnė atė.

Bardh e Blu si Greqia ??? Bah, Bardh e Blu si Argjentina, them une dhe 100.000 te tjere !!!

Nuk mbulohet dielli me shoshe !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Hitzfeld: Shqiptarėt, ndėr tifozėt mė tė zjarrtė qė kam parė. Nuk e di pse nuk investohet nė atė vend
    po hajde nje TRAINER si ti duam ne,jo si ate italianin qe nuk e njeh as nena e tij,skuadra jon pa far taktike,te gjitha topat venin nga ana Shaqirit dhen nuk kuptoja se kush ruante Shaqirin..

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Bardh e Blu si Greqia ??? Bah, Bardh e Blu si Argjentina, them une dhe 100.000 te tjere !!!

Argjentina e ka flamurin Bardh e Blu mer jahu. Zakonisht uniformat i permbahen simboleve dhe ngjyrave kombetare. Edhe kur ato duhet te ndryshohen, serisht elementat ne uniforma kane nderthurje te simboleve.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Merr apo nuk merr vesh Mero shkrimi ka nje te vertete te madhe. Duka po i ze frymen FSHF dhe mbase eshte nje nga arsyet qe kombetarja jone ndonese me lojtare qe luajne ne klube te njohura europiane, serisht nuk po prodhon rezultatet qe duam. Aty ku mundesite per perfitime financiare jane te medha, po aq e madhe do jete dhe vemendja dhe pse jo, hamendesia per perfitime te medha.

Kur Sala sulmonte Duken per kreun e FSHF, UEFA pezulloi Shqiperine nga aktivitetet nderkombetare si ne rang kombetar, ashtu edhe ne rang klubesh.
    Asokohe Baze u hodh ne nje sulm te terbuar pasi Berisha e kishte ulur Shqiperine futbollistike ne nivelin e Afganistanit.

FSHF eshte organ i pavarur. Statuti eshte i miratuar nga MKTRS dhe Duka zgjidhet me votat e klubeve te futbollit.

Nqs dikush mund te heqe Duken nga FSHF eshte vetem Prokuroria ose votat e klubeve. Qeveria i ka duart e lidhura. Jo vetem kjo, po kushdo qeveri te jete, Dukes nuk kane ēfare t'i bejne.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin

vetem stema shqiptare dallonte ne at uniform prej asaj greke. as edhe ni ndryshim tjeter.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    He mer me, sa u lodhe per te dhene kte pergjigje? A ti qeke bo le fare!
    Ti pra quan respekt dicka, qe nuk eshte respekt...pse nuk e pranon nje pshurrosje nga ana ime, une ne shenje rrespekti po e bej!
    Une kam mbi 9 vjet ne forum, kam patur plot perplasje me anetare te ndryshem. Kemi shkembyer sharje nga me te shumllojshmet ne adrese te njeri-tjetrit por gjithmone ka patur nje prag kufiri qe nuk mund te kapercehet! S'mbaj mend te me jene drejtuar(ose t'u jem drejtuar ne kete forme) Tani, nese do ishe kaq "i gatshem" te m'i thoje te njejtat fjale, edhe ne person, ta garantoj, se nuk do i zbardhje dhembet ne menyre aq spontane...

Shihemi rrotull!!

----------------------------------------

Ne lidhje me kombetaren, ndoqa ate intervisten e te tre-ve, pas ndeshjes, te mundesuar nga digitalb. Mes shume te tjerash me beri pershtypje nxjerrja ne pah e "kultures" se vendit ku jane rritur!! Jemi, me te vertete, shume larg....

Legjendi i Shqiperise
    Anėtarėsuar
    08-07-2012
    Vendndodhja
    Ne mergim----Amerike
    Postime
    59
    Duka e ka fajin qe Kosovaret qe kemi ne ne mbrojtje nuk mbajne dot topin dhe beren gabime fatale lol?

Mike Oldfield, intervista me babain e Xhakes eshte postuar ne kete teme qe perpara ndeshjes. Mos postoni gjera nga dy here.

Faqja 48 prej 108 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •