Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Dhe nje dite qe kane italianet e kane zaptuar kombesite e tjera per te reklamuar veten. Shume pa lidhje! Ketu ku jam une vetem italianet marrin pjese ne parade si dhe bandat e disa shkollave te zones perreth per te pershendetur.
    Mia cfare kate bej kjo dite me Italianet??????
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Darius...pershendetje

Ka mundesi te me "japesh" linkun e ketij Forumi???
    E ke ne fund te shkrimit me bold:
    Shkrimi sic e thashe ishte vendosur ne nje teme dhe komentuesi apo hapesi i saj dallohej nga menyra sesi ishte shprehur qe ishte grek. Ketu eshte: I am 100% outraged that this took place not only that but it went unreported by the major mainstream media outlets during Columbus Day.
    Tek postimi im shko e kliko aty dhe te con direkt tek shkrimi.

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga bayern Lexo Postimin
    Jam une i vetmi qe e konsideron Ironik faktin qe dalim ne marshin ne diten e Kolombit? Me korrigjoni po isha gabim po Italiont na pushtune pse duhet ti bashkohemi festes?Ne Shqiptaret jena bo si kvrva e cetes, shkojme me ate qe na ofron me shume.
    Nuk e marr vesh se ku i bazoni keto deklarata qe beni. Dita e Kolombos ne amerike , nuk ka te bej fare me Italianet. Eshte thjeshte nje Ritual ose Fest per te festuar Zbulimin e Amerikes. Dhe si nje vend i ndertuar nga Emigrantet kane te drejt te marrin pjese te gjithe Etnicitetet.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    E ke ne fund te shkrimit me bold:

Tek postimi im shko e kliko aty dhe te con direkt tek shkrimi.
    Faleminderit...

I Looooooove Greek/Canadians! It is my specialty

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Po ē'te keqe ka qe te bashkojne trojet e tyre te pushtuara nga te tjeret ...
    Greqia kerkon ate qe s'eshte e vetja dhe ne duhet te kemi turp te kerkojme ate qe eshte e jona ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •