Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 116 prej 116
    Jo percarje Hen-ri po përçatje. Sesa realist eshte mendimi i njerit apo tjetrit ajo mbetet subjektive. Une se mora vesh 'akuzen' per krahembajtje te ruseve ne nje kohe qe thjesht po paraqes lajme ketu dhe spo bej propaganda. Sidoqofte meqe e solle si argument, ruset i urrej me shume se greket. Tani le ti kthehemi temes te lutem dhe mos merremi kot me devijime te tilla qe skane asnje rendesi.

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Ne fakt pasi lexova gjithe shkrimet nuk kuptova SHKAKUN,se cili ishte?
    Nuk e kuptoj qe shumica po merret me pasojat,jo eshte e forte lagjia ime,jo tjetra eshte me e forte,pra po merren me pasojat,po shkaku cili eshte?
    cili eshte shkaku qe do behet kjo lufte,ku te gjithe jane gjigande si Rusia si Amerika ne armatime...dhe asnjeres prej te dyjave nuk ja mban S.uma per ta kruajtur me nj-tjetren....ect.
    Qe do ja plasi nje lufte te 3-te ose te 13-te do ja plasi,po per cfare.Sepse "zogu"Amerikan kaloi 2.000 km siper taraces sime(Ruse),apo ka ndonje Arsye Tjeter.?
    Po ti hyme statistikave dhe teknologjise,qe te dy si Rusia dhe Usa jane ne te njejtin STAD,dhe kjo eshte e kote ta mohosh,psh,eshte bere dhe film qe u quajt NENTORI I KUQ,kur Ruset kishin shpikur Nenedetesen qe nuk kapej nga asnje sinjal tjeter,ku ate Aeroplanmbajtesen 90.000 toneshe Amerikane e conte ne fund te detit per te qintat e sekondes,nuk mendoj se statistikat Ruse,Gjermano,Amerikano,Xhaponese do te na cojne ne ndonje vend tjeter pervec se Lagjia ime eshte me e forte se Lagjia Jote.
    Njerezimit gjithmone i eshte ofruar LUFTE,asnjeher PAQE,qe ne kohet me te lashta.
    Apo kjo qenie NJEREZORE,duhet te ZHDUKET nga vete Njerezit?
    Sa mire do te ishte te ndodhte sa me SHPEJT!

Lightbulb

Rusia ka ndezur një sistem të ri alarmi për mbërritjen e raketave në rajonin e saj më perëndimor, për t’iu përgjigjur projektit të SHBA për të ngritur një mburojë anti-raketë në Evropë.

Presidenti Dmitry Medvedev urdhëroi aktivizimin e sistemit gjatë një vizite në njësinë e radarëve në Kaliningrad, një rajon baltik në kufi me vendet e BE-së.

Njësia e radarëve është e pajisur me sistemin e ri Voronezh-DM. Në një deklaratë të cituar nga agjencitë ruse të lajmeve, presidenti Medvedev ka thënë:

“Unë pres që ky hap të shihet nga partnerët tanë si sinjali i parë i gatishmërisë së vendit tonë për t’iu përgjigjur në mënyrën e duhur kërcënimeve që sjell mburoja ndaj forcave tona bërthamore strategjike”.

Më herët gjatë muajit Medvedev paralajmëroi vendosjen e raketave në kufijtë në fjalë nëse do të instalohet mburoja.

Uashingtoni dëshiron që mburoja anti-raketë të jetë gati brenda vitit 2020, duke argumentuar se ajo është e nevojshme për të siguruar mbrojtje nga raketat e vendeve si Irani.

Gjatë presidencës së George W. Bush, Shtetet e Bashkuara fillimisht mendonin të vendosnin pjesën më të madhe të mburojës në Poloni dhe Republikën Ceke, por Rusia kundërshtoi ashpër.

Ndërsa kur Barack Obama mori drejtimin e Shtëpisë së Bardhë, ai i tërhoqi ambicjet fillestare, duke zgjedhur destinacione të tjera.

Ndërsa sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Anders Fogh Rasmussen deklaroi pak kohë më parë se mburoja është projektuar për t’u mbrojtur nga kërcënimet jashtë Evropës dhe jo për të alternuar ekuilibrat.
    Revolution 1848

Sic kam thene ne disa postime me pare se Rusia ka vertete arme berthamore, por mund te ndodhe qe nuk i ndizet fitili dhe arsyeja se perse nuk dihet

"Komplot" edhe në hapësirë

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=v1JD8uZrH-U
    Revolution 1848

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    A ja vlen te shpetohet kjo bote?

Dmth pasi pashe para ca kohesh ate gocen e vogel qe e shtypi makina dhe askush nuk e prekte, sinqerisht nuk gjej dot ndonje arsye pse raca njerezore duhet te mbahet pas jetes fort. Jemi nje race shume barbare dhe e meritojme fundin nga duart tona.
    Jo jemi.. JENI.. duhet te thuash. Fakti qe te ka prek ngjarja te largon automatikisht nga raca barbare.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2011
    Postime
    9
    Rusia ska culo me per asgje, gjithcka eshte ne doren e amerikes bile dhe shkencetaret me te mire ruse per ta punojne

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •