Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 83
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Sulm terrorist në ambasadën e SHBA-së në Sarajevë

15: 58 Të shtëna me armë janë dëgjuar në drejtim të ambasadës së SHBA-së në kryeqytetin boshnjak, Sarajevë. Sipas informacioneve të para mund të ketë edhe të lënduar, raportojnë mediat në Bosnjë.

Një burrë ka gjuajtur me armë automatike nga stacioni i pritjes së autobusit në drejtim të objektit të Ambasadës dhe ka arritur të ikë.

Forca të shumta policore e kanë bllokuar lagjen ku gjendet Ambasada dhe po e kërkojnë sulmuesin.

16:45 Sipas raporteve të fundit kishte edhe një sulmues tjetër. Edhe ai është gjuajtur me snajper dhe është bartuar për në spital.

16: 36 Publikohet fotoja e parë e personit që sulmoi Ambasadën amerikane në Sarajevë dhe më pas u vra me snajper nga Policia boshnjake.

16:30 Sulmuesi u godit me snajper në kokë dhe vdiq menjëherë, sipas raporteve nga Sarajeva.

16:21 Televizioni publik boshnjak, FTV raporton se personi që sulmoi Ambasadën amerikane është vrarë me snajper

16:12 Sipas portali Sarajevo-x, besohet se dy policë janë lënduar gjatë sulmit në Ambasadën amerikane - njëri është goditur në kokë dhe tjetri në këmbë. Mund të ketë pasur më shumë se një sulmues

16:00 Personi që gjuajti me armë në drejtim të ambasadës amerikane besohet të jetë rreth të 40ave dhe bartte një çantë në dorë. Një zyrtar i Ambasadës tha se nuk besohet se ndokush brenda ambasadës është lënduar

/indeksonline/

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nje eshte e sigurte se terroristi tashme i vrare,i perket sektit vehabi,ose me mire thene sektit te mjekrrave dhe pantollonave te prera.

Ja edhe nje foto e tij nga nje portal boshnjak
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-10-2011
    Postime
    24
    Desha te them ,nese eshte musliman do e bejne terrorist ,nese eshte ndonje serb do e bejne te semure psiqik

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga bazuka Lexo Postimin
    Desha te them ,nese eshte musliman do e bejne terrorist ,nese eshte ndonje serb do e bejne te semure psiqik
    Dhe sipas teje ky nuk eshte terrorist,pasi eshte vehabist,edhe perkunder asaj qe e sulmon ambasaden e nje shteti i cili hudhte bomba mbi serbet per ti ndihmuar bashkeqytetareve te ketij mjekrroshi. ?
    Ja si kthehet miresia dhe falenderimi ndaj Amerikes.Shpresoj qe kesi akte te qendrojne larg Kosoves.

Kur shikon kete pamje te duket sikur je ne ndonje lagje te Pakistanit apo Yemenit e jo Bosnjes europiane. Pune dreqi...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-10-2011
    Postime
    24
    fatlumi une thash dicka tjeter ti me thua dicka tjeter, po ata amerikan qe vrasin ne irak,e afganistan cfar jane sipas teje???

po ai qe vrau 84 vete ne norvegji ,cfar ishte ai ???

Darius une kisha thene me teper pune serbi se sa dreqi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    mah!!!!??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????
    per mua kjo eshte me fallso se nje kartemonedhe 3 euroshe

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kur shikon kete pamje te duket sikur je ne ndonje lagje te Pakistanit apo Yemenit e jo Bosnjes europiane. Pune dreqi...
    pse???
    apo per nga paraqitja e jashtme e atij personi?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga bazuka Lexo Postimin
    fatlumi une thash dicka tjeter ti me thua dicka tjeter, po ata amerikan qe vrasin ne irak,e afganistan cfar jane sipas teje???

po ai qe vrau 84 vete ne norvegji ,cfar ishte ai ???

Darius une kisha thene me teper pune serbi se sa dreqi
    Terrorizmi ka vetem nje emer,mirepo ky lloj terrorizmi ka filluar ti infektoje shume njerez ,nder ta edhe shqiptar(Arid Uken),dhe druaj se do te shtrihet edhe diku ne trojet shqiptare.Kjo me dhemb mua,sme dhemb per pakistanez e taleban te Afganistanit.
    Nese eshte pune serbi atehere edhe ne shqiptareve ne Kosove na paska ngrene dreqi pasi ka shume te tille edhe ne Kosove ne dukje sikurse ky larte ne foto.

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •