Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 70
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Po me gjakftohte mo Darius,me gjakftohte!
    mire qe eshte njoni qe i thote gjonat troc

malaka

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    gjaku me teper duhet te na vloje kur vjen puna te kryetaret qe po e cojne kete vend drejt katastrofes me papergjegjshmerine e tyre...

Po ti pse rri duar kryq kur e di kete gje
    Revolution 1848

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Po cte keqe ka qe Greku, atyre qe jane me kombesi greke dhe nuk kane te tjera te ardhura dhe qe mund ta provojne kete me dokumente ju jep pension?? Kujt duhet ti marr leje qe cfare do bej ? Eshte njesoj sikur nje kosovar te vinte ne shqiperi te jetonte dhe te mos kishte te ardhura te tjera . Do te merrte ndihme sociale? Kjo mosmirenjohje e shume shqipetareve ndaj greqise ne nje kohe qe jemi direkt te varur nga ekonomia e saj duke qene se 1 milion shq. hane buke atje , nuk mund ta kuptoj . Nqs nuk eshte kjo komples provincial ballkanik cmund te jete tjeter??

Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Nqs nuk eshte kjo komples provincial ballkanik cmund te jete tjeter??
    Mund te jete ajo qe : Kur nuk ke ide te qarta eshte me mire te mos shkruash sic ke bere deri tani , se ne te kundert shkrimi te del pa lidhje
    Revolution 1848

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Po cte keqe ka qe Greku, atyre qe jane me kombesi greke dhe nuk kane te tjera te ardhura dhe qe mund ta provojne kete me dokumente ju jep pension?? Kujt duhet ti marr leje qe cfare do bej ? Eshte njesoj sikur nje kosovar te vinte ne shqiperi te jetonte dhe te mos kishte te ardhura te tjera . Do te merrte ndihme sociale? Kjo mosmirenjohje e shume shqipetareve ndaj greqise ne nje kohe qe jemi direkt te varur nga ekonomia e saj duke qene se 1 milion shq. hane buke atje , nuk mund ta kuptoj . Nqs nuk eshte kjo komples provincial ballkanik cmund te jete tjeter??
    prej qindra vitesh Italianet dhe Greket kane qene endacaket e Europes.

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    prej qindra vitesh Italianet dhe Greket kane qene endacaket e Europes.
    Cfare ndryshon kjo ne ato qe shkrova une ?

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Fjalet kyce: Pension dhe te jetonte ne shtetin perkates.

Cfare nenkupton me pension ti? Si merret pensioni pa punuar.
    Ok do ta quash ndihme sociale? Si merret ndihma sociale duke mos jetuar kurre ne ate shtet qe ja jep? Dmth per ty shqiptaret nga Kosova duhet te vijne te jetojne ne Shqiperi te marrin ndihma sociale. Kurse vetedeklaruesit grek s'eshte nevoja te jetojne ne Greqi ti marrin keto ndihma sociale.

E sheh si i ben kontradikte vetes me kete mendimin mesiper.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ca kushtesh duket te plotesosh me u bere grek se jam i interesuar?

Vallai 350 euro sjane pak....jeton tere jeten pa qene nevoja me punuar fare .

Pres detajet e ketyre kushteve , ju lutemi shume .

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •