Close
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 224
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Eshte ne mode "Fahrenheit 9/11" dhe njerezit duhet te besojne nje skenar me ndryshe,mirepo pse nuk i besoni se edhe keto qe ju i besoni mund te jene conspiracy.
    Ndonjehere njeriu thjeshte duhet te mendoje shume thjeshte ,pa e lodhur trurin me teori,njerezve nje diktator u vie te hunda dhe shfrytezojne rastin me te mire per ta zbritur nga pushteti,pa menduar c`do u sjell e ardhmja.Eshte thjeshte ne natyren njerezore te jetoje i lire.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    E pse gadafi duhet te ikte?
    Pse perendimi i tha te iki?
    Ne cilin nen te kushtetutes se cdo shteti ne bote ekzistoka kjo gje?

I hapen depot lesh. Vet lajmet e perendimit e pranuan faktin se rebelet po furnizoheshin nga nato me arme , mirepo ti spaske ndjek lajme fare ..........me keq se ajo seseri i PS-se qeke ti.
    S'paske haberin e asnje gjeje rreth ketij konflikti ....thjesht hyn sa per debat ketu.

Ku ishin keta mijera te vdekur? Ku u konfirmuan valle keta mijera te vdekur?

Edhe pse paralelizmi me shqiperine eshte perseri foshnjor , prape po te bej nje pyetje.

Mos valle vetvetiu njerezit iken e i hapen depot , apo ''barinjte'' versulen delet ti hapnin ato?

Edhe mos e perserite me rileximin e shkrimeve te tua.

A thua kaq e qarte je ti ne shkrimet e tua , kur se ke haberin fare te ketij konflikti qe sapo mbaroi. Nuk ndiqen ngjarjet duke pire kapucino neper bulevardet e italise. lol

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    E pse gadafi duhet te ikte?
    Pse perendimi i tha te iki?
    Ne cilin nen te kushtetutes se cdo shteti ne bote ekzistoka kjo gje?

I hapen depot lesh. Vet lajmet e perendimit e pranuan faktin se rebelet po furnizoheshin nga nato me arme , mirepo ti spaske ndjek lajme fare ..........me keq se ajo seseri i PS-se qeke ti.
    S'paske haberin e asnje gjeje rreth ketij konflikti ....thjesht hyn sa per debat ketu.

Ku ishin keta mijera te vdekur? Ku u konfirmuan valle keta mijera te vdekur?

Edhe pse paralelizmi me shqiperine eshte perseri foshnjor , prape po te bej nje pyetje.

Mos valle vetvetiu njerezit iken e i hapen depot , apo ''barinjte'' versulen delet ti hapnin ato?

Edhe mos e perserite me rileximin e shkrimeve te tua.

A thua kaq e qarte je ti ne shkrimet e tua , kur se ke haberin fare te ketij konflikti qe sapo mbaroi. Nuk ndiqen ngjarjet duke pire kapucino neper bulevardet e italise. lol
    Jo po ndiqen duke pi raki e konjak bulevardeve te lagjes tende
    Ti, nqs nuk je i afte te me sjellesh ca konfermime te atyre brockullave qe thua, atehere mos u lodh kot te tjetersosh postet duke thene qe une skam lexuar... ne temat qe s'di nuk shkruaj fare. Nuk me intereson te rris nr e postimeve e as te lodh nervat e mia te merrem me ca rob si puna jote qe vetem derdellitet me paralelizma e metafora pa nxjerr asnje gje ne drite.

Hap lexo ndonje gazete mbi varret masive, te mijra te vdekurve para se NATO te fillonte nderhyrjen e saja. Nese zotrote nuk e ke ndjekur me kudjes, kishte muaj qe ne Libi kishte shperthyer revolta ne momentin qe NATO vendosi te nderhynte. Nuk dua te mbroj BE e Amerike, sepse e kam shkruar e rishkruar me qindra here qe kane fajet e tyre, por po te mesoj cik ty sepse paske qene ne gjume litargjik pranveror e veror.
    Ato mos valle..? e di shume mire pergjigjen ti.... besoj se je me i madh se une ne moshe ndaj teorikisht duhet te dish ndonje gje me shume!

Une kam pare e kam lexuar per kete revolte, madje edhe te tema per libine do gjesh plot info nese ben nje xhiro. Nese do foto te atyre varreve masive po prape interneti te jep plot...jetojme ne kohen e internetit shyqyr Zotit, cdo info jepet me te dyja medaljet.

Hajt naten e mire tani se s'kam me nerva te merrem me fjalite e tua kuturu!

La vita non si spiega, si VIVE!

Nuk ka nevoje te acarohen tonet e te prishet goja. Ne fund te fundit cdo gje reduktohet tek bindjet personale. Tema nuk ka per qellim t'i mbushe mendjen askujt. Paraqet disa ane mbase te panjohura per shumicen dhe te ben te vrasesh mendjen (kuptohet ata qe duan ta vrasin). Ka shume njerez sot, madje mund te them shumica e tyre qe preferojne te bazojne gjykimin ne burimet zyrtare te lajmeve. Dhe cdo lloj informacioni qe mund te shkoje kunder kesaj vije zyrtare ose anatemohet ose konsiderohet si teori konspirative. Kam vene re qe ne rradhet e lexuesve shqiptare e sidomos te antareve te ketij forumi, termi teori konspirative ose konspiracion perdoret vend e pa vend, shpesh pa qene fare i nevojshem. Cdo mendim qe bie ndesh me ate te tjetrit perkufizohet si teori konspirative. Me vjen keq tja u ul vrullin por nuk eshte aspak e vertete. Perpara se te perdoret nje term do ishte me vend qe te dihet kuptimi i qarte i tij, cfare perfshin dhe kur eshte i pranishem. Ne te kunderten behen gafa ne gjykim e tema katandiset pacavure. Nese ju pelqen te mendoni qe Gaddafi ishte nje diktator i felliqur dhe meritonte te qerrohej nga posti drejtues, nuk ka asgje te keqe ne kete mes. Ne fund te fundit behet fjale per Libine, sic behej fjale per Irakun, sic behej fjale per ....lista eshte kaq e gjate me emra shtetesh sa sja vlen as ta citosh. Bota eshte keshtu sic eshte sepse ne te gjithe duam te jete e tille.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Jo po ndiqen duke pi raki e konjak bulevardeve te lagjes tende
    Ti, nqs nuk je i afte te me sjellesh ca konfermime te atyre brockullave qe thua, atehere mos u lodh kot te tjetersosh postet duke thene qe une skam lexuar... ne temat qe s'di nuk shkruaj fare. Nuk me intereson te rris nr e postimeve e as te lodh nervat e mia te merrem me ca rob si puna jote qe vetem derdellitet me paralelizma e metafora pa nxjerr asnje gje ne drite.

Hap lexo ndonje gazete mbi varret masive, te mijra te vdekurve para se NATO te fillonte nderhyrjen e saja. Nese zotrote nuk e ke ndjekur me kudjes, kishte muaj qe ne Libi kishte shperthyer revolta ne momentin qe NATO vendosi te nderhynte. Nuk dua te mbroj BE e Amerike, sepse e kam shkruar e rishkruar me qindra here qe kane fajet e tyre, por po te mesoj cik ty sepse paske qene ne gjume litargjik pranveror e veror.
    Ato mos valle..? e di shume mire pergjigjen ti.... besoj se je me i madh se une ne moshe ndaj teorikisht duhet te dish ndonje gje me shume!

Une kam pare e kam lexuar per kete revolte, madje edhe te tema per libine do gjesh plot info nese ben nje xhiro. Nese do foto te atyre varreve masive po prape interneti te jep plot...jetojme ne kohen e internetit shyqyr Zotit, cdo info jepet me te dyja medaljet.

Hajt naten e mire tani se s'kam me nerva te merrem me fjalite e tua kuturu!
    Na i sill ti ndonje lajm per varret massive , vecse mos te jene nga e njejta media qe fallsifikoi kete proteste popullore te shtetit libian.

Sa per armet , vet e pranuan pjesemarrjen e mercenareve te natos aty.
    Keta mercenare nuk iknin me duar bosh , dhe vecanerisht as vetem me nje kallash per veten e tyre. Sa here dolen rrebelet edhe po ankoheshin se skishin arsenal te mjaftueshem per te rrezuar rregjimin.
    Me cfare e rrezuar rregjimin atehere?
    Me luge e pirunj?

Ik fli gjume , e boll lexove gazetat e pipinove duke pire kapucino , se ajo gje nuk te ben te mireinformuar.

Si e kane harruar ritin e tyre qe nje i vdekur duhet te varroset brenda 24 oresh?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    "Miku i armikut tim , eshte armiku im!" ose "Armiku i mikut tim ,eshte armiku im!"
    Ne djall vafte derisa ishte miku i Serbise dhe armiku i SHBA-ve.
    AUTOCHTHONOUS

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Materiali qe po postoj eshte i rralle dhe nuk gjendet ne internet. E sigurova ne disa burime personale dhe fatkeqesisht eshte ne anglisht. Do me falni qe po e postoj ne kete gjuhe por skam fare kohe ta perkthej ne shqip. Po bej vetem nje pasqyre te vogel te asaj qe permban shkrimi:

Arsyet kryesore pse u vra Gaddafi dhe qe shtjellohen ne shkrim:

1: Gaddafi nuk ju perkul kartelit bankar te Rothschild.

2: Propozi African Satellite

3: AMF:African Monetary Fund - Jo Banke Qendrore, monedhe te veten - Bank Investimesh per te kontrollur shumicen e investimeve ne Afrike

4: United States of Africa - Gaddafi donte te bente bashkimin! Vendet qe bombarduan Libine jane te rrenuara ekonomikisht dhe nuk donin qe ai te ngrihej e te behej nje force e fuqishme qe do ishte e vet kontrollueshme.

5: Gaddafi po kthehej tek standarti i arit.

6: Libia zoteron pasurite me te medha te naftes dhe gazit natyror ne Afrike.

7: Disa jave perpara se Libia te pushtohej, Gaddafi vendosi qe t'i shiste nafte vetem Rusise, Kines dhe Indise.

1. Gheddafi e uli hunden kur dorezoi dy agjentet qe organizuan atentatin ne avionin qe ra mbi Lockerbie. I hoqen sanksionet dhe filloi te ishte i perkedheluri i perendimit.

2. African Satellite ??? Nuk e kuptoj. Ne ēfare sensi ???

3. Nuk e njoh kete projekt. Por di qe financonte me disa miliarda vendet ne jug te Libise.

4. Nuk kishte shanse. Qiqrra ne hell. Enderrat dhe perrallat e Gheddafit nuk kishin fund.

5. Diēka e panjohur per shtypin ekonomik. Te pakten tek gazetat ekonomike italiane nuk eshte permendur asnjehere ky qellim. Pastaj, fuqia e imponimit te Gheddafit ishte e barabarte me zero.

6. Shume e vertete. Gjithashtu Gheddafi ishte perpjekur te kenaqte te gjithe Italine, Francen, GB dhe USA.

7. Partneri kryesor i Libise ne fushen energjitike dhe jo vetem, eshte Italia, me kolosin ENI. Kontratat ekzistuese skadojne ne 2042. Perveē kesaj ishin prezent Total dhe BP.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Mendoj se rrezimi i Gadafit ishte organizuar nga nderkombetaret per interesat qe ne se dime.. Ndryshe nuk ka se si te shpjegohet angazhimi maksimal i Natos ne Libi dhe jo ne Siri..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 24-10-2011 mė 17:48
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Bota eshte keshtu sic eshte sepse ne te gjithe duam te jete e tille.
    Jo te gjithe i nderuar.. jo te gjithe, te gjitha multinacionalet po.. keshtu e done.
    Ndersa per teorite konspirative desha vetem te citoj Andreotin(pepino) qe thoshte:
    "te mendosh keq ben mekat.. mirepo shpesh ja qellon"
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •