Bledi Fejziu. Tullac i ndyre!
Bledi Fejziu. Tullac i ndyre!
Ka shumepor ata per te cilet "detyrohem" te nderroj kanal jane Hashim Thac analfabeti me banden e tij kriminale ,Familja Krasniqi ,Ramush Haradinaj ,NexhaT Daci ,Isa Mustafa ,Sali Berisha etj ,keta aq me neveritin sa s'mund ti shoh
!
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Une kam mbi 15 vjet qe nuk e njoh televizionin shqiptar, qofte privat apo shteteror po nga disa fragmente qe kam pare dhe (megjithe antipatine qe kam) ndonje kanal qe e shoh nga interneti thjesht per kuriozitet, me hapet barku dhe me duken te gjithe monotone, majmuna qe kane kopjuar dhe kopjojne cdo gje.![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
A e njihni Naim Abazin ?
ma prish diten kur e shof
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
QE TE GJITH![]()
Lista eshte e gjate, e kryeson Fatos Lubonja ...
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Gentian_gr (24-05-2014)
Krijoni Kontakt