Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 76 prej 76
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    E thoshte artikulli jo une, se une nuk pi kafe me terroristat
    me keqkuptove nuk thashe qe e njifje por qe kishe degjuar/lexuar qe kishte profesion te tille. I kane te gjitha te mirat edhe perseri nuk ngopen duan te marrin jeta te pafajshme. good god pse mban kjo toke kafshe te tilla.
    I LOVE GOD

j&g

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

SHBA, shqiptari dënohet me 15 vjet burg, mbështeste terrorizmin

.................................................. ......................................Emri:  Hasbajrami1.jpg

Shikime: 441

Madhësia:  24.0 KB

SHBA- Një shqiptar në Nju Jork u dënua me 15 vjet burg, për mbështetje të një grupi terrorist islamik. Agron Hasbajrami, 28 vjeç u arrestua në vitin 2011 në aeroportin e Nju Jorkut, në tentativë për tu larguar në drejtim të Pakistanit për tu bashkuar me xhihadistët.

28-vjeçari shqiptar mori dje dënimin prej 15 vjetësh në një gjykatë federale amerikane në Brooklyn të Nju Jork. Prokurorët pohuan se Hasbajrami kishte komunikuar me një ekstremist nga Pakistani më 28 gusht 2011, grupi i të cilit ishte përfshirë në sulmet e ushtarëve amerikanë në Afganistan. Hasbajrami i kishte dërguar ekstremistit pakistanez një shumë financiare prej 1 mijë dollarësh dhe i kishte kërkuar të bashkohej me grupin e tij.

Prindërit dhe xhaxhai i 28-vjeçarit mes një letre të dërguar gjykatës deklarojnë se Agroni është një njeri i shkolluar dhe kujdesej për njerëzit në nevojë dhe kurrsesi nuk është një njeri që paraqet rrezik për shoqërinë amerikane.
    (a.k/BalkanWeb)

Anglisht...
    http://www.nytimes.com/2012/04/13/ny...klyn.html?_r=0
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Për: SHBA, shqiptari dënohet me 15 vjet burg, mbështeste terrorizmin

Mos e ka ngrene dhe kot i ziu.
    "Më e mira është armike e së mirës"

do ket shtyp emailin gabim kur ka derguar mesazhe. ka dash te shkruaj @AlBania.com po i ka dal @AlKaida.com

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    .................................................. ......................................Emri:  Hasbajrami1.jpg

Shikime: 441

Madhësia:  24.0 KB

SHBA- Një shqiptar në Nju Jork u dënua me 15 vjet burg, për mbështetje të një grupi terrorist islamik. Agron Hasbajrami, 28 vjeç u arrestua në vitin 2011 në aeroportin e Nju Jorkut, në tentativë për tu larguar në drejtim të Pakistanit për tu bashkuar me xhihadistët.

28-vjeçari shqiptar mori dje dënimin prej 15 vjetësh në një gjykatë federale amerikane në Brooklyn të Nju Jork. Prokurorët pohuan se Hasbajrami kishte komunikuar me një ekstremist nga Pakistani më 28 gusht 2011, grupi i të cilit ishte përfshirë në sulmet e ushtarëve amerikanë në Afganistan. Hasbajrami i kishte dërguar ekstremistit pakistanez një shumë financiare prej 1 mijë dollarësh dhe i kishte kërkuar të bashkohej me grupin e tij.

Prindërit dhe xhaxhai i 28-vjeçarit mes një letre të dërguar gjykatës deklarojnë se Agroni është një njeri i shkolluar dhe kujdesej për njerëzit në nevojë dhe kurrsesi nuk është një njeri që paraqet rrezik për shoqërinë amerikane.
    (a.k/BalkanWeb)

Anglisht...
    http://www.nytimes.com/2012/04/13/ny...klyn.html?_r=0
    Cdo dite e me shume bindem se jemi nje nder popujte me budalla ne bote... 60 milion musliman ne Turqi ,200 e kusur milion musliman ne Indonezi ,30 milion musliman ne Afganistan etj nuk kane aq te akuzuar ne "mbrojtje" te islamit sa kemi ne shqiptaret si popull i vogel qe jemi !

Për: SHBA: Agron Hasbajrami dënohet me 15 vjet burg, mbështeste terrorizmin

Pak e paskan denuar. Ta kishin ngordhur me burgim te perjetshem cecenin.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •