Postuar mė parė nga
Nuh Musa
.....nuk me befason fakti se ti u preke i pari !!!, tregoj miletit cfare attributesh permban fjala "llatin" ne kumanove, hajt locka jem, tregoju.....
Te pengon realitetit qindravjecare i llatinve a ???, te pengon se edhe ne ditet e sodit qendrat e tyre kulturore i arrin vetem me "magar" ???, e paskan marre guximin keto pakica te me mesojn mua se ceshte shqiptaria, ceshte identiteti kombetare ???, mua, nipin e kastriotit, a ???
Shuj se do te pendohesh qe je marre me punet e shqiptareve.....pispili tembel thone tetovaret.....
Une te kam thene disa her, dhe me plot deshire perseritem, ose do ju bej SHQIPTARE, ose do te kapni bishtin nder vege dhe do t'ja mbani andej nga erdhet.....ndoshta ju ekzaton historia e fantazuar e shkruajtur nga bithlepiresi i vatikanit dhe antishqiptari me i madh qe ka jetuar, por mua nuk me le pershtypje nje agent antishqiptare, kete mbaje mend, dhe ngadale do ta kuptoni edhe ju se KUSH e don kete popull, dhe KUSH E URREN.....fillo se pari tek vetvetja, dhe me trego, kush te ka mesuar per keto bindje qe i ke !!!
Naiviteti dhe bota e imagjinuar e kesulkuqes ku jeni zhyt u le ti quani vleresimet faktive mbi turqine si "permallim"....ah mende e pusto, qaj, o i mjere, qaj nat e dite, se nuk patem fatin nga masa falimentuese e perandorise te shkepin me shume sec kemi, QAJ.....kurse sa per llatinat, atje, ne kep, ne shkemb, tek ngushticat me te vogla te bjeshkeve, atje i ke patur dhe i ke edhe sot, bashk me gomaret qe shkojn per dru....mos ju ndegjoj edhe nje "ciu" te me beni ju per shqiptarine.
Ti dhe formacioni legjendare i "army of lovers" (pritoj te te anetaresoj edhe teje, ngase rolin qe e luan e aktron, e nuk e ke me seriozitet) jeni te VETMIT ne kete mes qe percani !!!, ja shembullin e ke larte me ate vogelushen me trandafil ne floke, dhe ate tjetren qe tan diten gjurmon rrjetin per te na sjelle budallaleqe nga bota e alices.....JOOOO, mos u msheh pas tjeret, une jam EKSKLUZIV baba qe do te ja u drejtoj samarin, ose, do te pastroheni nga ki mes me bishtin nder vege !!!
Tamam, MJAFT me, MJAFT......ke ndruar dy a tri fjale serioze qe kure je kyc ne kete mes ???, pervec prepotences adoleshente cka na ke servuar tjeter gje ???, a nuk e veren sjelljen katastrofale ???, shih si shembull rrefimin tim mbi turqine, ku rras hundet dhe interpreton thashethemet e kesulkuqes qe te rrotullojn ne koken e shprazet qe e ke......shpici, realiteti nuk do te ndryshoje, nese ti mendon, se rrefimi im u be per te mbrojt turqine, jo bre babush, ata edhe me tej cdo popi qe ja u rrezikon shtetin do ta therrin....mbaje mend kete, JO PSE E DESHIRON NUH MUSA, por se i kane perpjesetimet kombetare dhe fetare ne "kantare",
Krijoni Kontakt