Close
Faqja 23 prej 79 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 790
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Disa ketu diten e naten ofendojne fene e shumices se shqiptareve, e mohojn kete pjese te realitetit shqiptar, mohojne identitetin kombetare te atyre qe mendojn ndryshe dhe akuzojne per NEO-keshtu e NEO-ashtu, mirepo kur iu kthehet pergjigja ne te njejten menyre dhe me te njejtin tone krekosen se kjo qenka perēarje.

Dyftyresi e nivelit me te larte!
    Me merr mendja qe mua me je drejtuar....

Askush se mohon qe pjesa dermuese e kombit Shqiptar deklarohet te pakten formalisht (jasht Shqiperise zyrtare) qe i perket besimit Islam....keshtu eshte dhe me gjase do te mbetet ashtu,edhe pse numri i Shqiptareve qe do te deklarohen te till do te ulet ndjeshem ne te ardhmen.....

Sa per ofendimet qe cekni ,kurr nuk do te mund te kuptoj PSE CITIMI I NJE HADITHI e marr nga librat e juaja quhet ofendim !!!!
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Baci Nuh ,asesi nuk mund ta kuptoj pse ironizon dhe i kercen ne koke Derjansit,ndersa se thua as nje fjal te vetme per kete Gavren tend ?!
    Do te thuash ndonje fjale per keta fyes dhe provokator apo harxhon kohen duke i keshilluar keta tipa te na cojne mesazhe kercenuese neper PM.....cdo i dyti mesazh qe marr eshte "mos flit kunder Nuh Muses se e din ti c`te gjen..."

Do ti ndalish langojt e tu,jo per gje por jane bere te bezdisur......
    Roland,

Kerkoj ndjese, por une nuk njoh ASNJE ANETARE ketu perzonalisht. Dhe ata qe te kercenohen ose folin, nuk folin ne emer timin. Une tash e 4 muaj nuk kam qen aktiv ketu, dhe nuk eshte hera e pare qe shkruan me mua, dhe mendoj se me njeh se si shkruaj, dhe si veproj. Thjesht, une nuk e kam idene se kush te dergon PM, kush te kercenon, dhe me cfare motivacioni e ben kete.

Nje gje duhet te ju jet e qarte, mos provokoni (sic e beni ai shoku Derjans, andaj edhe nuk ju drejtove forumistit qe permend), mos ofendoni, mos polemizoni. Nese e quani vehten shqiptare, atehere duhet te pajtoheni me realitetin tone dhe te kontriboni ne shuarjen e zjarit, e jo ta nxitni ate.

sorry.....
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...shih talenti, c'becin kam une me turkun qe ma permend ketu ???

Albinin e respektoj, edhe pse eshte mjeshter i artit qe nuk sjell buke.....kurse ti me dhimbesh !!!, thjesht kam deshire te te bej shqiptare te mire, dhe musliman te devotshem. Por, per ta arrijt kete qellim, nevojitet edhe nga ana jote nje cfare "mundi", talent ke, por duhet edhe pak spikatje.....kujtoje pak kulturen e nenes dhe babes, per nder te atyre, jo timin, do ti besh edhe vetvetes mire. Punet e medhaja cdohere kane filluar me hapa te vogla......haj tash, caaaci, caaaci, caaaci......

tungi
    shqiptar shum i mir jam e msuliman i devotshem nuk bahem kurr te dridhesh e te perdridhesh ka te kesh qef ti

turku asht ai shoku yt qe ti nderhyve per te qe thot se ktu asth tok turke e qe e pranoj vet m ekrenari qe asht bir turku. baba e nana ime me kan lind e rrit si shqiptar jo si musliman. cpate ka funi tu mur goja a qysh?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Me merr mendja qe mua me je drejtuar....

Askush se mohon qe pjesa dermuese e kombit Shqiptar deklarohet te pakten formalisht (jasht Shqiperise zyrtare) qe i perket besimit Islam....keshtu eshte dhe me gjase do te mbetet ashtu,edhe pse numri i Shqiptareve qe do te deklarohen te till do te ulet ndjeshem ne te ardhmen.....

Sa per ofendimet qe cekni ,kurr nuk do te mund te kuptoj PSE CITIMI I NJE HADITHI e marr nga librat e juaja quhet ofendim !!!!

Nuk te jam drejtuar ty, po te gjithe atyre qe cilesohen me ato cilesi qe i permenda.

Sa i perket hadithit, duhet te kuptohet ashtu sic duhet, e jo ne kontekst te gabuar.

Pse nuk i sillni edhe hadithet qe e kundershtojn asimilimin dhe qe e kundershtojn qe njeriu te thote se i perket nje fisi apo nje populli me pa te drejte???

Mos e zgjatim shume palidhje, Islami nuk eshte, s'ka qene dhe asnjeher nuk do te jete kunder kombit.

Perkundrazi, Zoti i Lartesuar ne Kuran thote: "O ju njerez, Une ju krijova nga nje burre dhe nga nje grua dhe ju bera popuj e fise ne menyre qe te njiheni me mire mes veti. Me i nderuari prej jush tek Zoti eshte ai qe eshte me i devotshem."

Llojlloshmeria e racave dhe kombeve eshte prej argumenteve te fuqise se Zotit.

Islami eshte mesatare ne kete:

1. Nuk e neglizhon te drejten e perkatesise kombetare dhe fisnore.

2. Mirepo poashtu nuk shkon ne ekstremin e kundert te racizmit e nacionalizmit ekstrem.

Eshte ne mesin e arte dhe te drejte.

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    shqiptar shum i mir jam e msuliman i devotshem nuk bahem kurr te dridhesh e te perdridhesh ka te kesh qef ti

turku asht ai shoku yt qe ti nderhyve per te qe thot se ktu asth tok turke e qe e pranoj vet m ekrenari qe asht bir turku. baba e nana ime me kan lind e rrit si shqiptar jo si musliman. cpate ka funi tu mur goja a qysh?
    Derjansi, ne disa shkrime tua arrite qe ta fitosh njefar lloj respekti, mirepo kah fundi ke filluar te behesh joracional.

Mos e perziej turkun me ISLAMIN.

Mos e perziej shqiptarin me ISLAMIN.

Turk e shqiptar jane kombesi, kurse Islam e Musliman eshte fe dhe perkatesi fetare.

Duhet pak te kthjellesh se po ben ngaterresa qe nuk i ben as nje femije i shkolles fillore.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    .....nuk me befason fakti se ti u preke i pari !!!, tregoj miletit cfare attributesh permban fjala "llatin" ne kumanove, hajt locka jem, tregoju.....
    Te pengon realitetit qindravjecare i llatinve a ???, te pengon se edhe ne ditet e sodit qendrat e tyre kulturore i arrin vetem me "magar" ???, e paskan marre guximin keto pakica te me mesojn mua se ceshte shqiptaria, ceshte identiteti kombetare ???, mua, nipin e kastriotit, a ???
    Shuj se do te pendohesh qe je marre me punet e shqiptareve.....pispili tembel thone tetovaret.....
    Une te kam thene disa her, dhe me plot deshire perseritem, ose do ju bej SHQIPTARE, ose do te kapni bishtin nder vege dhe do t'ja mbani andej nga erdhet.....ndoshta ju ekzaton historia e fantazuar e shkruajtur nga bithlepiresi i vatikanit dhe antishqiptari me i madh qe ka jetuar, por mua nuk me le pershtypje nje agent antishqiptare, kete mbaje mend, dhe ngadale do ta kuptoni edhe ju se KUSH e don kete popull, dhe KUSH E URREN.....fillo se pari tek vetvetja, dhe me trego, kush te ka mesuar per keto bindje qe i ke !!!
    Naiviteti dhe bota e imagjinuar e kesulkuqes ku jeni zhyt u le ti quani vleresimet faktive mbi turqine si "permallim"....ah mende e pusto, qaj, o i mjere, qaj nat e dite, se nuk patem fatin nga masa falimentuese e perandorise te shkepin me shume sec kemi, QAJ.....kurse sa per llatinat, atje, ne kep, ne shkemb, tek ngushticat me te vogla te bjeshkeve, atje i ke patur dhe i ke edhe sot, bashk me gomaret qe shkojn per dru....mos ju ndegjoj edhe nje "ciu" te me beni ju per shqiptarine.
    Ti dhe formacioni legjendare i "army of lovers" (pritoj te te anetaresoj edhe teje, ngase rolin qe e luan e aktron, e nuk e ke me seriozitet) jeni te VETMIT ne kete mes qe percani !!!, ja shembullin e ke larte me ate vogelushen me trandafil ne floke, dhe ate tjetren qe tan diten gjurmon rrjetin per te na sjelle budallaleqe nga bota e alices.....JOOOO, mos u msheh pas tjeret, une jam EKSKLUZIV baba qe do te ja u drejtoj samarin, ose, do te pastroheni nga ki mes me bishtin nder vege !!!
    Tamam, MJAFT me, MJAFT......ke ndruar dy a tri fjale serioze qe kure je kyc ne kete mes ???, pervec prepotences adoleshente cka na ke servuar tjeter gje ???, a nuk e veren sjelljen katastrofale ???, shih si shembull rrefimin tim mbi turqine, ku rras hundet dhe interpreton thashethemet e kesulkuqes qe te rrotullojn ne koken e shprazet qe e ke......shpici, realiteti nuk do te ndryshoje, nese ti mendon, se rrefimi im u be per te mbrojt turqine, jo bre babush, ata edhe me tej cdo popi qe ja u rrezikon shtetin do ta therrin....mbaje mend kete, JO PSE E DESHIRON NUH MUSA, por se i kane perpjesetimet kombetare dhe fetare ne "kantare",
    Prap nuk the asgje pervec fyerjeve,shfrenime dhe kriza nervore.Shkembime batuta nuk me interesojne zotri Nuha.Mund te ta kthej dyfishin e asaj qe ke shkruar por une kam tjeter problem - si te marr pergjigje nga ana yte qe te mundemi te zhvillojme biseden normal...eshte e pabesueshme qe nuk ju pergjigjesh asnje pyetje....

TI nuk te pengon Barleti por vepra e tij mbi Skenderbeun....pra, je i thirrur qe te na arsyetosh kete qe ke shkruar poshte ,plot mllef ndaj tij....
    .... nuk kan ne mesin e tyre helme si ai vatikanisti i felliqur qe na ka bastardizuar historine.....eshte SIMPTOMATIKE, kur nje njeri "sharjen" time ndaj nje antishqiptari sic eshte barleti e quan "provokim".....pra, te shajsh nje "historian" qe me rrefimet e veta e bastardizon historine e nje populli dhe eshte themeli i percarjes fetare, qenka PROVOKIM.......jooooj isuse dragi......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 07-02-2012 mė 12:14
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Derjansi, ne disa shkrime tua arrite qe ta fitosh njefar lloj respekti, mirepo kah fundi ke filluar te behesh joracional.

Mos e perziej turkun me ISLAMIN.

Mos e perziej shqiptarin me ISLAMIN.

Turk e shqiptar jane kombesi, kurse Islam e Musliman eshte fe dhe perkatesi fetare.

Duhet pak te kthjellesh se po ben ngaterresa qe nuk i ben as nje femije i shkolles fillore.
    Jo jo nuk boj at perzirje un.

Ai shoki vet tha jam bir turku
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Pse ju qe lavderoni islamin nuk jetoni ne vendet e lindjes, por pothuaj se te gjithe ja mesyni perendimit?! Si shpjegohet kjo?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    ....mirdreka pas nje abstenimi 4 mujore desha me u kyc pak me ndryshe ne kete mes, por pakica llatine akoma po mbahet per fijet e barletit dhe i sheh si trungun me te forte qe mban toka....hajt se po ja u keput lala nush.....hic mos mbani dert....do te shkoni ne ate cep ku ishi para 500 viteve, atje ku ec vec gomari, ku ishi edhe 500 vitet e fundit...........mjaft i terrorizuat shqiptaret dembabadema, mjaft me......

tungi
    hahaha oj lale-inxhe nushe, sikur te kishe nejt ma shume ne harem.

Citim;
    Turqia eshte pasardhesi juridik i perandorise osmane, si e tille ka nje bagazh kolosal mbi supe dhe e sheh vetveten si superfuqi (pa dhemb akoma)
    Me ngadale ore se na e bere Amerike...
    Pale, na u dashka edhe puthur dora per miretrajtimin, per lirite qe na lejoj, etj,etj.
    Pikerisht ashtu si thua ti, eshte edhe trashegimtare e te gjitha fatkeqesive qe mban nder supe shqiptari dhe gjithe Ballkani!
    Gjermania, Austria,Italia o Franca me Belgjiken dhe Hollanden, I kane lare borxhet ,me vendet qe kishin pushtuar dhe shfytezuar, ata kane paguar shuma te madha parashe per tu shlyer ajo pjese e historise qe i njohti sa potence perandorake aq edhe kolonialiste...
    Kete detyrim Turqia me Shqiperine dhe Kososven,as qe ka ndermend ta plotesoje e te vihet ne rradhet e atyre shteteve kolonialiste te "penduar"..., ku ndonje gjysemgjaku te kete te pakten nje motiv, per ti rene teneqeve...
    Flas te paguaj demshperblime per gati 500-vjet, jo te ngre flamure me pakte dipllomatike!!!
    Me qesharakja, kur shikoj shqiptaret tu bejne ende temena, shallvareve anadollake, sikur te flisnin me kaq zell per vendin e tyre, punet do te shkonin me mire!
    Turqia s'do mend qe ishte nje shtet i madh dhe i fuqishem, kur shqiptaret linin kockat neper shkretetirat per kuzbaben..., kur te gjitha pasurite i rrembyen, kur edhe gati sa nuk perfunduan asimilimin sistematik qe kishin ndermarre, kur te gjitha vendet e tjera te Ballkanit ruanin identitetin e tyre, shqiptaret ishin bere si langojte e turqve, ishin bere edhe hasmit e vet shqiptareve qe nuk u nenshtroheshin turqve..., pra asgje nuk me habit kur degjoj te flitet me kaq zell nga ndonje kokerr..., per turqine dhe turqit...
    Nuk i dha as zhvillim dhe as begati..., asnje populli qe pushtoi fara e keqe osmane, perkundrazi e ēveshi nga te gjitha pasurite, per ta lene me pas ne meshire te fatit kur filloi ti digjeshin te ndenjurat, nga zjarri i fuqive evropiane, hiken dhe braktisen si hajduter sofrat ku ishin dystuar kembe kryq ( sikur padron shtepie ), arriten per te shpetuar lekuren e jevgut, te benin dallavere me shitblerje tokash qe nuk u takonin..., rane ne ujdi me fuqite e medha ne dem te kombit shqiptar..., e jo vetem!
    Keta jane turqit aq tolerante dhe qe aq shume na dhane perparim..., lexo Naimin ta thote ne vjershat dhe poemat..., " nje mjergull e keqe e zbehte"..., " nje gazep ne shkretetire"..., etj, etj, e pra mos ka ndonje midis nesh ketu ne forum, te njohe me mire popullin bamires turk..., te asaj kohe ( sikur ndokush pretendon )?!
    " O Zot i Madh e i vertete,
    te gjitha gjerat Ti i di vete...
    Por kur bere derrne dhe arine,
    ē'deshe qe bere turqine...?"!...
    Me vjen peshtire kur degjoj sot shqiptaret te flasin akoma me mirenjoje te thelle per copen e bukes hedhur per sevap..., nga dora bamirese turko-aziatike...
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Faqja 23 prej 79 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •