Close
Faqja 18 prej 79 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 790
    i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kur aksidente bejne vetem veturat e tipit te njejte atehere sigurisht nuk eshte faji i vozitesit por i vetures,me veturen dicka nuk shkon!!!
    Po ne kemi thėnė se vetura ėshtė pėrfekte,pra ēdo gjė ėshtė nė rregull sa i pėrket veturės dhe nuk e di pse mundoheni tė bėni devijime.

PAQE!

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Kur aksidente bejne vetem veturat e tipit te njejte atehere sigurisht nuk eshte faji i vozitesit por i vetures,me veturen dicka nuk shkon!!!
    Po ne kemi thėnė se vetura ėshtė pėrfekte,pra ēdo gjė ėshtė nė rregull sa i pėrket veturės dhe nuk e di pse mundoheni tė bėni devijime.

PAQE!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin

PAQE!
    E keni thene ju, por kjo s'do te thote eshte e vertete....si shpjegohet qe kjo vetura "perfekte" ben aksidente qe kur eshte krijuar?
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin

PAQE!
    Keni thene ??!!
    Por kur praktika tregon te kunderten si thoni ju??!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Perseri e verteton se ti je duke folur per lisa kurse ai per fshisa, apo mund edhe t'ua ndrosh vendin s'eshte problem.

Arabet thone: Une jam ne nje lugine kurse ti ne nje lugine krejt tjeter.

E ke gabuar rrugen!
    Une jam duke menduar qe behet fjale per Agim Docin ,figuren publike !!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Islami eshte kunder kombit, kunder ēdo gjeje humane, peramitare.
    Islami eshte pro tmerrit dhe territ.Kete e shohuim ne cdo vend ku praktikohet kjo fe.
    Arabet ishin me me te zhvilluarit ne kohen paraislamike. Me kohen e bene me te prapambeturit e planetit.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Islami eshte kunder kombit, kunder ēdo gjeje humane, peramitare.
    Islami eshte pro tmerrit dhe territ.Kete e shohuim ne cdo vend ku praktikohet kjo fe.
    Arabet ishin me me te zhvilluarit ne kohen paraislamike. Me kohen e bene me te prapambeturit e planetit.
    Mos ja fut palidhje se s'eshte e vertete ajo qe thua ti!

Islami nuk eshte kunder kombit. Perkundrazi islami e kundershton ate qe me vetdeshire asimilohet.

Keto jane thjesht fjale boshe te paperkrahura me argumente.

Islami e kundershton nacionalizmin ekstrem!

Sa u perket arabeve, o injorant, ata perparuan ne kohen islamike, ne kohen paraislamike ishin nje HIQ I MADH!

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Une jam duke menduar qe behet fjale per Agim Docin ,figuren publike !!
    Nejse, ane, si zakonisht ty ta liroj rrugen, sepse nuk je realiste e as qe je mendjehapur e joparagjykuese. Andaj vazhdo me tenden!

Une flisja per permbajtjen e shkrimit te tij, e jo per ate se kush eshte ai. Po edhe nese eshte figura publike, nuk te ka hije t'i thuash budalla njeriut, sepse ne pohimin e tij per Kuranin e Islamin nuk eshte i vetmi, figura te shquara boterore e kane pohuar te njejten. Po ec e bisedo me ēiftin e disave ketu!

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Edhe pse nuk me ke ftuar ne debat, te jap pergjigje per llogari te ane-s...
    Nuk flitet per luginat e harapve..., por po flitet per kombin shqiptar dhe ne nje forum shqiptar..., pra "lugina" te shqiptareve...!
    Kur ai miku yt, flet per "PERZJERJE PADREJTESISHT TE ISLAMIT NE LUFTE MIDIS QYTETERIMESH ", duket sikur fene islame e kane thirrur ne "dyluftim", por qe ndoshta e ke mire ti, ai eshte duke folur per fshisa..., o mullinj ere..., pikerisht nje shkrim tipik donkishotesk! - Ku krejtesisht pa te drejte dhe me e keqja deformon realitetin; duke na servirur Turqine, si "model" te islamit paqesor dhe ku neve te marrim shembull!
    Pikerisht ketu eshte gabim, jo pse eshte mysliman,( pasi eshte njera nga fete e shqiptareve sot ) por qe deformon realitetin e gjerave, me dashje, pra duke patur njohuri historike, del me terme dhe teori mashtruese...
    Turqia duhet te laje hesapet me historine nje here, pa te dale me krye lart ne bote, duhet ti jape te drejtat e njeriut, atje ku eshte, pa te na jape leksion neve!
    Nje lloj sikur Korea e Veriut, te na behet "modeli demokratik " ne bote...
    Po e keqja eshte qe nje shqiptar, te na dale simpatizes me zell ndaj nje armiku historik te Atdheut tone..., ky eshte kulmi!
    a? italiano albanezo shiptaro?

Edhe ti s'ke idene se per cfar jemi duke biseduar. Ja fut kot si shoqet e tua!

Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    a? italiano albanezo shiptaro?

Edhe ti s'ke idene se per cfar jemi duke biseduar. Ja fut kot si shoqet e tua!
    Shqiptar dha kaq mjafton!

Nuk mjafton te kundershtosh, por duhet edhe ta argumentosh, ndryshe je si pune atij hoxhes qe del e kendon ( prish qetesine = shaka ), ne harapēe e asnje nuk e kupton..., do thuash ti; mjafton qe e kupton ai vete..., e pra ketu ti i ngjet atij...
    Kaloja mire.
    Une nuk kam gje me fene tende, por, me ke ka guxim te servire Turqine, si shtet model tolerues...!
    Pershendetje
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Faqja 18 prej 79 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •