Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 64
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une nuk shoh ndonje ndryshim midis anetareve te asaj partie e disa anetareve te ketij forumi. Kanceri (nacionalizmi) , te njejtat simptoma ka kudo qe te ze si semundje....edhe perfundimi i njejte eshte...ti vdes ndenjat humane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar më parë nga Korbi999 Lexo Postimin
    Jorgaqis..Kara-Xhaferis. Si ju tingellon: " Ellas, Elinon, Kristianon" ?

Athanasios Plevris Ky eshte shqiptar dhe njekohesisht me antishqiptari ne LAOS. Duhet te rregullojme mardheniet me Turqine urgjentisht, sepse USA eshte shume larg per nje ndihme urgjente. Greko-slavet jane duke perg. suprize per Perendimin me viktime Shqiperine.
    Salam!

gjakderdhja e radhes asht shume afer

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ska pse te rregullosh aspak marrdheniet me Turqine se m ut njera e k ake tjetra jane. Shqiperia eshte ne NATO dhe greku jo vetem qe ska asnje mundesi te bej zullume po ska as sigurine ekonomike e politike te brendeshme qe te merret me Vorio Epirin. Shteti grek eshte ne prag te falimentimin, nuk e ben politiken zyrtare greke nje parti me 20 gomere e kokekrisur. Greku jam i sigurt qe do vazhdoje te pretendoje per tokat shqiptare qe i quan si te tijat por ka perenduar koha kur mund te demtonte Shqiperine. Nese ne do jemi te mencur te perfitojme nga dobesia e grekut si shtet atehere edhe raportet e forces e influences ne Ballkan mund te ndryshojne ne favorin tone.
    Kam respekt per dijen tende ne fushen e shkences , pavaresisht se nuk dyshoj qe kupton edhe politiken bashkekohore ne Shqiperi !

Pse o burre i dheut flet ne pergjithesi , a thua se nuk po flet per vendin tend ! Te pengon anesia partiake ? Si mundet te pretendosh "qe te tregohemi te mencur" , kur qeverine qe ekzekuton e ke te shitur (me fal te falur) tek greku dhe serbi !

Kush te tregohet "i mencur" ? Ti dhe une ? Ja neve nuk jemi budallenj , syte ne balle i kemi , provat jane sheshit (sepse nuk bejne asnje perpjekje t'i fshehin , sepse na shumezojne me 0 te gjithe neve) , e cfare pastaj ?

Nuk desha te te sulmoj , por nuk me pelqen te te shikoj "te rrudhur" kur flet per politiken ne Shqiperi dhe te "detajuar" dhe te "kthjellet" kur flet per shkencen !

Pershendetje miqesore

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    ne te ghitha vendet keta ekstremistet e djathte shquhen per budalliqe
    qeveria shqiptare duhet te investoje ne infrastrukture per rritjen e mireqenies se shqiptareve.
    koha do tregoj kush eshte me i zote ne ballkan

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Une nuk shoh ndonje ndryshim midis anetareve te asaj partie e disa anetareve te ketij forumi. Kanceri (nacionalizmi) , te njejtat simptoma ka kudo qe te ze si semundje....edhe perfundimi i njejte eshte...ti vdes ndenjat humane.
    Po pra te behemi ne me doreshliret dhe ti japim tokat sepse nuk ben te jemi naciolista .
    Kjo eshte njelloj si politika e deshmitarve qe se fundi dulen me iden se as lufta ne Kosove s'eshte dashur te behet sepse sben me luftu kunder askujt.

Po ne mundemi mi luftu greket se jemi musliman e ata jane qafira , kshtu na lejon Kur'ani lol

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Po pra te behemi ne me doreshliret dhe ti japim tokat sepse nuk ben te jemi naciolista .
    Kjo eshte njelloj si politika e deshmitarve qe se fundi dulen me iden se as lufta ne Kosove s'eshte dashur te behet sepse sben me luftu kunder askujt.

Po ne mundemi mi luftu greket se jemi musliman e ata jane qafira , kshtu na lejon Kur'ani lol

hiqja lenes futja prenges" i thojn ne katunin tem

Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Kam respekt per dijen tende ne fushen e shkences , pavaresisht se nuk dyshoj qe kupton edhe politiken bashkekohore ne Shqiperi !

Pse o burre i dheut flet ne pergjithesi , a thua se nuk po flet per vendin tend ! Te pengon anesia partiake ? Si mundet te pretendosh "qe te tregohemi te mencur" , kur qeverine qe ekzekuton e ke te shitur (me fal te falur) tek greku dhe serbi !

Kush te tregohet "i mencur" ? Ti dhe une ? Ja neve nuk jemi budallenj , syte ne balle i kemi , provat jane sheshit (sepse nuk bejne asnje perpjekje t'i fshehin , sepse na shumezojne me 0 te gjithe neve) , e cfare pastaj ?

Nuk desha te te sulmoj , por nuk me pelqen te te shikoj "te rrudhur" kur flet per politiken ne Shqiperi dhe te "detajuar" dhe te "kthjellet" kur flet per shkencen !

Pershendetje miqesore
    Fola ne "pergjithesi" sepse nuk dua te politizoj nje realitet qe skam force ta ndryshoj.Kur them NE, i referohem popullit dhe jo politikaneve tane qe jane komplet te kermosur ne te dyja palet e politikes. Skam asnje preference politike sic kam dhe nje antipati pothuajse patollogjike ndaj ish komunistave e komplet pjelles se tyre. Neveria qe kam me ben te jem i "rrudhosur" pasi me ngjall krupen. 10 vjet ne forum kam replikuar ose jo 10-15 shkrime ne total per politiken. Dhe kjo shifer i pergjigjet me se miri komentit tend.

i/e regjistruar Maska e a.koci
    Anëtarësuar
    17-05-2011
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    O dani mos u mer me kete roten aman xarxhon kohen kot
    do edhe ai te ndjehet dicka ne jeten e tij
    HELENA, te lutem mos e merr si ofendim ( merre si keshille) pasi nuk te njoh personalish edhe nuk e di se ç'fare qellimi ke ketu ne forum apo ç'fare roli luan ti jo "xarxhon" se ne shqip shkruhet "harxhon" mos e ngaterro shqiptimin e shkronjave shqipe me ato greke , te lutem se na ndyroset shqipen duke e shkruajtur sipas stilit grek.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Që kjo kërkesë të marrë jetë, duhet më parë të marrë dritën jëshile në vetë shtetin grek, dhe më tej të përballet me qindra të drejta ndërkombëtare për tu marrë për bazë në arenën ndërkombëtare. Realisht, do të ishte e pamundur të ndodhte edhe në një video game, ose siç është dhe shprehja, ''petulla me ujë''. Pyetja që lind natyrshëm në këtë mes: Përse duhen marrë për bazë deklarata të tilla nga qarqe të njohura për ekstremizmin e tyre? Sot ecet drejt rrugës europiane, ku vandalizmat nuk janë të mirëpritura dhe kurdoherë dënohen për antivlerat që mbartin, mbi të gjitha kur nuk përfaqësojnë asgjë si në rastin e mësipërm.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 03-09-2011 më 19:23
    relata refero

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Mbasi deshtoi " projekti 21" kelishet e kuq po perdorin karten e patriotizmit dhe fantazmen Greke per nji tjeter kriengritje

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •