Kam nje samsung galaxy s kur provoj te fut karten ( vala ose ipko ) me shfaqet :
network lock control key.
Kush mund te me ndihmoj si te zgjedh kete problem,
Versioni untethered per Iphone-t qe perdorin iOS 5 eshte pothuajse gati. Lajmi i fundit:
iOS 5 Jailbreak: After Tethered, Untethered Due Soon
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Unė personalisht u bė ca muaj qe kam kaluar nė android dhe kam bėrė mirė. Por po mendoj tė ble edhe njė iphone tė fundit pėrpara se Apple tė fillojė tė dalė me produkte mediokre tė shitura nėn tituj tė tipit "Steve would have wanted you to buy it!" apo gjėra tė ngjashme.
Kam frikė se me Steve vdiq edhe vizioni StarTrekist i Apple pėr produkte revolucionare. Koha do tė flasė vetė sidoqoftė, por tė dalėsh me njė iphone 4S kur tė gjithė po presin prezantimin e Apple me ekranet 3D, mė duket e kotė dhe e dėmshme. HTC dhe LG kanė nxjerrė produktet e tyre tė para me ekran dhe kamera 3D, dhe do kenė mė shumė eksperiencė se Apple kur tė vijė koha e hapit tė madh.
Wow, a voice from the past. Resurrection or reintroduction? lol
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Si te bej Cancel ato ftesa qe nuk i kane pranuar. Si mund ti gjej ate qe kam Waiting? Kam provuar nje program por nuk mi nxjerr ato qe kam waiting. Sepse dua ti bej Cancel.
Eshte fare e lehte daku. Klik emrin e personit qe i ke derguar ftese dhe shiko te del nje tabele, djathtas lart "Friend Request Sent"( ne vend te tabeles "Add Friend" qe del normalisht per personat qe nuk i ke bere ftese) me pas klik aty dhe ke opsionin "Cancel Request" dhe mbaroi puna![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-10-2011 mė 10:37
Sapo i bera 1 update te Ios 5 por fatkeqesisht u be update dhe basbandi.Iphonin e perdorja me GEVEY Sim ndersa per ios 5 nuk funksionon.Basbande aktual 4.11.08.Ka dikush ndo1 ide se si mund ta zhbllokoj???
Asnje Gevey nuk punon aktualisht me iOS 5 edhe e para e punes ti si unlocker qe je duhet te qendrosh larg nga Apple updates sidomos IPSW e vetmja menyre qe ti mund te besh kete gje eshte me CSW custom tani qe BB eshte upgrade edhe ku BB eshte ne .shsh protection sbesoj se do kesh fat po nese i ke .shsh te ruajtura prvo te downgrade ne 4.3.3 ose 4.1
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt