Close
Faqja 111 prej 135 FillimFillim ... 1161101109110111112113121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,101 deri 1,110 prej 1350

Sa tė rregullt ju tė jashtmit mėr . Nejse,rrofsh.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Mė nė fund greenpois0n mė bėri njė gjė tė saktė. Sapo bėra jailbreak njė iPhone 4,version 4.2.1 pa probleme(eveniment i jashtėzakonshėm ) . Herė tė tjera kisha provuar me dy iPod 3rd generation dhe 2nd generation dhe nuk bėnte jailbreak asnjėrėn prej tyre. Mė ēmėndi.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    E lexoj forumin Nga IPhone. Kohet e fundit ca reklama ketu po me bezdisin jashtezakonisht. Si ti bllokoj, se ndo1here me ngrihen nervat aq shume sa me vjen te thyej cellin.. Lol. Se c'eshte nje crackle site me filma e me con atje sa here lexoj ketu. Help pls si ta bllokoj ate faqe.
    Perdor adblocker te cydia apo firewall ip dhe sdo te shohesh kurr me reklama ne iOS.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Nuk dot ishte me shum interes nje Untether JB 4.xx, esht e pritshme nje Untether JB per 5!.S‪i esht puna? A4 Procesore si iPhone4 iPod touch (gjenerata e katert)iPad1 dot jen te mundushum ne JB per keto paisje sepse bootroom esht thyer pra jan gjet qelsat direkt permes bootroom dhe kete apple nuk dot mund asnjeher ta harrnoj, ateher pse nuk ka JB per 4.3.4 dhe 4.3.5? keto versione nuk kan dallim me versionin qe esht untethered 4.3.3. Nuk ka interes te humbet koh per nje untether ne 4.3.5 kur tash vetem sa esht liruar iOS5. perfundimi: shum shpejt nje untether ne A4 iOS5(shpresojm se iOS 5.0 esht stabil dhe nuk dot ket nevoj per ndonje update sepse vetem dot shtyhet edhe me shum nje JB per iOS5).

Nese dot arrihet ndonje exploit ne A5 iPhone4S,iPad2,ATV3 ateher JB dot jet i pa shmangshum dhe rruga dot jet e njejt me ato A4.
    Per iPad2 qe esht me A5 u desht reth 6 muaj deri sa u mundesua nje Userland JB, Userland JB esht nje menyre shum e shkurt qe esht arrit vetem permes Browserit Safari duke shfrytezuar dobsit e PDF files(esht krejt tjeter nga ajo me bootroom) por per ta harrnuar userland Apples i duhen vetem 5 minuta, ky autori i njohur me nofken si Comex e bleu Apple me pare te majme keshtu qe ai esht larguar siq duket nga skena jailbreak, dhe tash ai punon per Apple.Ka peshperima edhe nga autori i Greenposi0n ku u mbajt nje konferenc nga kjo sken para 1 muaj ne Londer ku u tha se jan gjet 5 vrima te reja per Userland Jailbreak por keto me shum me ngjajn vetem fjal duke mar paraysh personin i cili nuk duket edhe shum serjoz ne ato se qfar flet, pra a dot te kemi fatin prap per nje userland JB ne iOS5 mbetet te shihet.
    Po edhe mos te harrojm befasuesin me te madh Geohot me ndonje ra1n te ri per A5. Nuk i dihet kti tipit, edhe pse ky djaloshi tash punon per Fakbukin.

Ata te cilt dojn me kalu ne iOS5 mos te harrojn separi te ruajn SHSH per te pas mundesi degradimi kurse ata qe perdorin edhe unlock as mos te perovojn iOS5 sepse eshe shum heret per ta.

Kush nga ju ka iPhone 4g dhe ka instaluar iOS 5? Une e instalova por nuk arrij dot te gjej asnje nga 200 + features te reja qe thuhet se jane shtuar. Sidomos iMessage qe thane se do konkuroje ne menyre dinjitoze BBM e blackberry-t. Kerkova dhe app store dhe vende te tjera por nuk gjeta gje.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Po te nderpresesh planin para kohe, kompania qe je te penalizon ne varesi te kohes qe te ka mbetur. Nje shoku im psh e preu planin qe kishte me nje kompani dhe u detyrua te pagoje 600 $ penallti. Une plan skam ndermend te firmos se e kam marre qe ne mars te 2010 kur kisha blackberry dhe vetem sa nderrova telefon. Kur kalova ne iphone thjesht mu shtua pagesa e data plan per iphone ndersa kusuri mbeti sic ishte. Plani me mbaron ne 2013.
    3vjet plan? 600 dollar termination fee? Wow.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Yeah, po te duash e merr dhe pa plan po do pagosh vleren e telefonit full. Ndersa termination fee varion nga kompania ne kompani, koha qe te ka mbetur dhe plani mujor qe ke.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shume qenka. 2 vjet e kam planin une. 200 dollar termination fee. Vitin tjeter me skadon. Po tani po te dua e upgrade iPhone - sa Ben my I riu qe ka dal? Dihet qe e merr ca me shtrenjte tani, psh ne krahasim nese nuk pres deri vitin tjeter( e merr me ulje se rinovon kontraten prape).
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Sja kam idene te them te drejten. Une personalisht do pres 5-en kur te dale. Me 4g qe kam jam shume happy dhe nuk kam ndonje hard on per 4s, vetem ajo voice recognition ma dredh pak shpirtin se kam degjuar qe kane bere nje mrekulli te vertete .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •