Close
Faqja 64 prej 135 FillimFillim ... 1454626364656674114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 1350
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2010
    Postime
    43

iphone

te faleminderit per kshilla ;e vura iphone ashtu si'm the dhe i shtypa butonat nalt dhe home por nuk u ndez .por jo qe su ndez ne pc por nuk po ndezet as keshtu me i shtyp butonat pa e fut ne pc .krejt i shkyqur nuk ka asnje sinjal iphone.
    per mendimin tim nuk do t kishte problem me baterin se e kam percjell sinjalin e rymes per nje 10 minuta te them p.sh..sa ka qen ne konekt iphone nga 70% deri ne 90% me ryme te plot njekohesisht me usb kabel konekt me pc.
    mundet me qen ndoni virus mbasi e kam instalu ni kenge ,porr edhe ky itunes programi me eshte shum i dyshimt qe moti e njoh se shum e ngarkon pc-n

-por prap se prap po ja kushtoi vemendjen ne multimedija se ky kaq iphone i perparum ne bot qe eshte elementi me kryesor tashme mbas kompjuterit,
    per mendimin tim ,se paku duhet te jet iphone brenda perbrenda i sigurum si pc-ja me pas ndoni antivirus ,a software te gatshem per me formatu dhe mi rujt te dhenat e qe te ket ni imunitet te fort e mi ju rezistu gjerave te pista qe e sulmojne iphon-in
    edhe te une nuk mundet me qen ky iphon origjinal amerikan .te bllokohet vetem pasi a kam instalu ni kenge

gjeja me e larte nga ju kerkoj e nderkoh kisha pas deshir qe mos me ju ngarku per informata te panevojshme por e njejta gje vlen si per mu si per te gjithe perdoruesit e iphone qe tek ne te gjendet nje pervoje fillestare per ruajtjen e ketyre paisjeve nga sulmet me virusa

nese ka mundesi mena tregu se me qfarmetode ka mundesi me ndez iphonin dhe me fotrmatu e me i fshi te dhenat .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar mė parė nga bekimi36 Lexo Postimin
    edhe te une nuk mundet me qen ky iphon origjinal amerikan .te bllokohet vetem pasi a kam instalu ni kenge
    Nuk eshte problemi qe ke transferu nje kenge. Problemi eshte qe e ke lidhur me iTunes, i cili ka bere "thirrje ne shtepi" dhe e ka kthyer telefonin ne nje tulle me perparimtare ne bote hd ekjo tulle eshte edhe me e mire se kompjuteri.

Nuk ke problem me virus, por me Apple.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Me erdhi mua rradha per ndihme. cvcx sapo mora sot nje iphone 4 me 4.1 firmware. I bera jailbreak me limera dhe cdo gje vajti ne rregull. Kam cydian por kur doja te instaloja installous, tek section ku duhet te jete hackulo.us, ai mungonte fare. Ca ka ndodhur se spo gjej dot ndonje info?
    A ke bere edhe Unlock a vetem JB?

Dje edhe sot provova gjitha mundesit por ska asgje te re per iPhone 4 4.1 BB 2.10.4, kam kater ne pritje dhe ne google vazhdon te thuhet se duhet pritur me jav ndoshta dhe muaj

Gjith kam bere JB me greenpois0n por kot ultrasn0w 1.1-1 nuk po kryn pun ky Sherif Hashim sun po qendron ne trend te njejt me Stivin.

iPhone 4 4.0.1 BB 1.59.00 po behen deri pe pi nje cigare.

Jo e kisha unlock se e bleva direkt nga Apple. Ndersa JB u be thjeshte dhe funksionoi pa asnje problem. Edhe une firmware te modemit e kam 2.10.4 dhe jb u be pa problem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Pasi te lansohet FW 4.2 mund te freskohet edhe ultrasn0w per BB 5.14.02 dhe BB 2.10.4, diku ka mesi ose fundi muajit qe vjen...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    cvcx e dėrgova sėrish nė Ch iphone dhe atje e hapen ata dhe tani mė punon me tė gjitha SIM kartelat si ėshtė e mundur atje tė bėhet njė gjė e tillė e diku tjetėr jo?
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Po supozoj qe telefoni ka qen me Swisscom, (Swisscom esht provajder ketu ne Zvicer) ateher nese esht mar per 1 apo 2 vite dhe i ka kalu koha e abonimit ateher esht mese normale qe ati telefoni me te drejt mund ti kerkohet te lirohet nga e pergjesia e Swiscomit dhe kjo e fundit mund ta kthej ne unlocked dhe aj telefon tash esht i liruar dhe nuk mban pergjesi Swiscom ndaj ti, po e them prap pasi ti kaloj koha e kontrates, supozoj qe ka mund te jet 1 apo 2 vite.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Apple ka lshuar versionin 4.2.1 (verzion qe esht me ekskluziv per ipad)
    te gjitha paisjet mund te behen JB ne ket version me redsn0w
    iphone 3g/3gs qe jan me bootrom te ri dhe iphone4 behen Jailbreak por tethered dhe kjo e fundit esht qe iphone nese mbaron baterija krejtsisht ose iphone ndalet krejtsisht ateher nuk mund te startoj pa nje procedur te shkurt qe duhet prap redsn0w per ta startuar.

Gjithashtu siq kom than edhe me heret Ultrasnow per Unlock esht perditsuar ne 1.2 dhe qdo iphone 3g dhe 3gs mund te zhbllokohet pa problem ne te gjitha basebands duke perfshi edhe 06.15.00

iphone4 behen Jailbreak por tethered
    Kjo eshte arsyeja pse po pres per te bere update iphone dhe ipad kur te dale nje jailbreak untethered.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    JB i manget me tethered keshtu ishte edhe me blackar1n, un e bera iphone 4 instalova te gjith ato applikacione qe kerkojn ristartim dhe tash jam ne regull me perjashtim qe nese me bjen bateria ne zero ateher pa tjeter duhet redsnow per ta startuar prape :S
    Nuk besoj se dot del se shpejti sepse exploit per untethered edhe geohot ne limera1n edhe greenp0ison perdoren te njejten qe shkruajti comex ne jailbreakme. geohot tha se e ka edhe exploit te tij por nuk e paraqiti ne publik per arsye qe do te pres te lansoi me iPhone5/iOS5. por prap nuk ju dihet ktyne.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •