Close
Faqja 63 prej 135 FillimFillim ... 1353616263646573113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1350
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Darius, po te pyes ty, se ti shpjegon bukur, paster dhe qarte. lol

E zeme se Iphone apo Itouch u be jailbreak, kush jane benefitet ? Se sja kam idene ketyre gjerave. Se i kam te dyja, po u bera kurioze tani. Mbase, jam duke miss-ur dhe une shume gjera qe mund te besh mbas jailbreak. Kuriozitet me shume.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Te jep mundesine te instalosh shume programe, lojra apo gjera te tjera falas. Perndryshe do te duhet te pagosh nepermjet appstore

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401

Facebook....

Pershendetje!
    Kam vene re ditet e fundit se facebook hapet me ngadale se me pare, edhe pse linja tregon se eshte e shpejte prap facebook hapet shume avash ne krahasim me faqet e tjera...
    Doja te dija dhe opinionin tuaj rreth kesaj...

Faleminderit!
    Aldi Shuli

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Kjo duhet tė behet kryetemė... psh unė nga nervozizmi se po ec ngadalė facebooki me janė ngadalėsuar edhe rrahjet e zemrės sot...

face..ut se jo mahi...
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Mos jane duke be ndonje punim , rregullim faqeje .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Po shtohen ca aplikacione.
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    na cane tr***, dhe hajde t'u shpjegoj klienteve se e ka fajin facebook dhe jo linja, se me vrape pyesin ka probleme linja? edhe pse nga youtube degjojne muzike per qef..... pffffffffff
    me gjith facebook 99% e klienteve qe vijne ketu me vrap tek facem...ti
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2010
    Postime
    43

iphone

iphoni apsolut nuk po ndizet .
    as me susta as me kabel usb permes kompjuterit.
    e provova per te paren her ne jet iphon-in me transferu ni kenge prej kompjuterit premes programit itunes qe kom instalu .
    kenga u transferu me sukses ne iphone prej itunes e leshova ne iphone itunes-in dhe e ndigjova kengen qe e kam transferu .por mbas 5-6 minuta sa i kam shiku edhe disa gjera ne kompjuter dhe e nxjerra kabllen usb te iphonit nga kompjuteri mirpo iphoni ishte veq i shkyqur dhe me nuk undez .
    me tregoni ju nese p.sh..une qysh me ardhe deri aty qe sado pak pik s'fundi te ndezi iphone dhe me qfar software me formatizu iphonin dhe si behet kjo.ju faleminderit..

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Konekto Iphone me Itunes dhe shtyp njekohesisht edhe buttonin lart qe e ndez edhe Home Butonin ne fund te ekranit, mbaj te dyja shtypur deri sa te ndegjohet nje sinjal i par sikur fusish nje usb ne pc, kur ta ndegjosh sinjalin e par largo se shtypuri buttonin qe e ndez iphonen dhe mba shtypur vetem home buton deri sa te ndegjohet nje sinjal i dyt, me kete Itunes do ta lexoj Iphonin dhe do te kesh mundesi ta besh restore ose nga fillimi te gjithe programin e ke si opcion direkt sa ta lexoj itunes iphonin tend.

Hap itunes se pari konekto iphonen dhe pastaj vepro.

ps. Fikja mund te vij si shkak i ndonje virusi qe eshte futur, po nuk te kreu pune kjo do te mund te ket ndonje problem me te madh.
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2010
    Postime
    9
    nese te lajmrohet ne PC iphone yt ,, tii skeno me programe antiviruse dhe besoii qe do te ndezetL:S

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •