Close
Faqja 62 prej 135 FillimFillim ... 1252606162636472112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1350
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    kam provu 3g dhe me ka funksionu i vetmi dyshim esht tek modeli qe ende nuk edi a esht MB.xxx apo MC.xxx tek i pari nuk ka problem kurse tek i dyti ka edhe kur nuk e pranon ne asnje menyre, por menyra tjeter,esht e sigurt me redsn0w esht e ber ekstra per 3G modele por esht procedur ndoshta me e gjat ama problemi qendron tek hacktivation (qe te mos jep emergency call )
    ketu e ke tutorialin me figura nese nuk e ke problem gjuhen angleze http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12115
    ketu e ke programin redsn0w 3g per 4.1 windows mediafire.com/?9jqlvtzlg9wqrwq
    por ty te duhet nje sim kart qe ka dikush prej ati operatori nga esht ble iphone (dot duhej vetem per 5 seconda sa ta fusesh karten dhe ta hapesh itunes dhe gjithka mbaron)
    tjetra mundesi me sn0wbreeze ih8sn0w.com per kete te fundit kam lexu qe esht hacktivation por nuk me ka ra me provu kete te fundit, pra ti dhash edhe 2 mundesi tjera se si te vazhdosh me tej. kurse per limera1n dhe greenpois0n nuk ja vlen te provosh me nese ke percjell te gjitha si kam shkru me lart

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ate kerkoj un por nuk e gjej dot, SIM kartela eshte nga Zvicra ndersa un tash jam ne Maqedoni dhe eshte shume rende ta gjej nje sim kartel, por ka ketu persona qe e bejn downgrade versionin dhe nuk me del emergency call, kam nje pyetje te fundit, mund te hapet sigurt qe te punoj me te gjitha kartelat SIM nese i largohet emergency call? Pasi e kisha me heret tek nje ekspert dhe ai me tha qe nuk ka dalur ende programi per te hapur versionin e ri, dmth tani ai mund te bej dickapo i dergova keto programe qe kan dalur tani per versionin e ri?
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    :S svicra, vet jetoj ketu por si te ndhimoj andej :S per ta kuptu tek zhbllokimi shkarko f0recast ku e kam spjegu ne postimin e par ku dot hapet nje tabel dhe te tregoj saktsisht bootloader dhe baseband a figuron me ato versione qe hap apo nuk e hap, po sido qe te jet jailbreak duhet ta besh, shum shpejt dot vjen edhe mundesia per hapjen e versioneve basebands te rinje, e kam tregu prap po e perseris pas jailbreak brenda ne cydia esht nje aplikacion quhet fuzzyband downgrader for 3g dhe ky i fundit e ben degradimin e pastaj ultrasn0w e ben zhbllokimin por jo te gjith basebands i supporton momentalisht.
    edi qe esht shum e komplikuar edhe keshtu dot vazhdoj gjithmone siq duket, por ne anen tjeter nuk ja vlen nje iphone pa jailbreak aspak, po e bere kete nje her kurr sdo ta humbesh mundesin me sepse cydia te jep mundesi per degradim komplet versionit iOS nese aksidentalisht e ben update permes itunes, kete te fundit do ta spjegoj me vone ketu se si behet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga autotune : 13-10-2010 mė 13:44

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    5.12.04 ėshte versioni tė cilin kėtu askush nuk mundi ti bėnte ndonjė unlock dhe mendova se ndoshta e bėj me kėta versionet e reja qė kan dalur dhe qė i postove ti, por me sa duket ai ėshtė problemi kyē qė nuk e bėj dot. Shpresoj kur tė del pėr versionet mė tė reja tė na informoj ndonjė anėtarė ose veēanėrisht ti cvcx.

Tė pėrshėndes.
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    kam provu 3g dhe me ka funksionu i vetmi dyshim esht tek modeli qe ende nuk edi a esht MB.xxx apo MC.xxx tek i pari nuk ka problem kurse tek i dyti ka edhe kur nuk e pranon ne asnje menyre, por menyra tjeter,esht e sigurt me redsn0w esht e ber ekstra per 3G modele por esht procedur ndoshta me e gjat ama problemi qendron tek hacktivation (qe te mos jep emergency call )
    ketu e ke tutorialin me figura nese nuk e ke problem gjuhen angleze http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12115
    ketu e ke programin redsn0w 3g per 4.1 windows mediafire.com/?9jqlvtzlg9wqrwq
    por ty te duhet nje sim kart qe ka dikush prej ati operatori nga esht ble iphone (dot duhej vetem per 5 seconda sa ta fusesh karten dhe ta hapesh itunes dhe gjithka mbaron)
    tjetra mundesi me sn0wbreeze ih8sn0w.com per kete te fundit kam lexu qe esht hacktivation por nuk me ka ra me provu kete te fundit, pra ti dhash edhe 2 mundesi tjera se si te vazhdosh me tej. kurse per limera1n dhe greenpois0n nuk ja vlen te provosh me nese ke percjell te gjitha si kam shkru me lart
    cvcx, tė falenderoj shumė pėr mundin dhe sqarimet, provova edhe kėtė metodė qė po e citoj tani gjithēka shkoi nė regull u hap iphone por me SIM kartelė tjetėr pos origjinalit nuk ka rrjet. Me sa duket i gjithė problemi qėndron tem Modem Firmware qė e ka 15,04,02 dhe qė nuk mund tė hapet momentalisht me asnjė metodė, pra duhet tė presim deri sa tė del edhe Jailbrakeme pėr versionin e tillė tė modem firmware ose ndonjė metodė tjetėr.
    Sui generis

Me erdhi mua rradha per ndihme. cvcx sapo mora sot nje iphone 4 me 4.1 firmware. I bera jailbreak me limera dhe cdo gje vajti ne rregull. Kam cydian por kur doja te instaloja installous, tek section ku duhet te jete hackulo.us, ai mungonte fare. Ca ka ndodhur se spo gjej dot ndonje info?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Darius, si mendon do tė rezultoj pozitivisht nėse pasi tė kryej atė zhbllokim nė bazė tė asaj qė mė ridrejtoi cvcx nga linku http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12115 dhe ti instaloj gjithēka qė ka tek Cydia, pas gjithė kėsaj ta bėj me Limera1n ose greenpois0n, si mendon?
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ta provoj serish se ndoshta pse i kemi aq perzemer keta e po na bejne probleme.
    Sui generis

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •