Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Edhe njehere shqiptaret e nenes Shqiperi dolen haptazi me flamurin e babes Turqi. Cfare ka ketu per tu habitur? Historia perseritet ne forma te ndryshme.
    Po pse o burri i dheut flet ashtu! Nena shqiperi dhe Babai Turk! Me duket se ajo kafja qe pi ke kafeneja "shqiptare"" ne "kingshighway and W 4 St." apo "4th avenue, Cafe Omonia" ka me teper konjak se kafeine?
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    jam mese 100% i sigurte qe keta me kete flamurin pro-turqise jane te paguar nga greku. shqiptarit nuk i rruhet shume per qipron apo per problemet greko-turke.
    korcaret per leke vrasin edhe babain e vet.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    tifozet shqiptar duhet te tregohen nacionalista pse jo ndryshe dote humb kuptimin

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    jam mese 100% i sigurte qe keta me kete flamurin pro-turqise jane te paguar nga greku. shqiptarit nuk i rruhet shume per qipron apo per problemet greko-turke.
    korcaret per leke vrasin edhe babain e vet.
    ...hahahaha...Mos e perserite ate fjaline e fundit se na fike fare! do ti japesh shkas edhe atyre "pak korcar" qe kan mbetur "shqiptar" te behen grek vetem nga inati!
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Citim Postuar mė parė nga Kanina Lexo Postimin
    drurin donin tu jepnin por policia nuk i la sepse kur doli flamuri vorio epirot korcaret u sulen per tu dhen dru. pasi policia nuk i la ateher zgjodhen alternativen tjeter me flamur turk e parrullen qipro eshte turqi.
    po e beni me te madhe kete punen e flamurit turk nga cduhet. nuk ka menyre tjeter me te mire se sa tu thuash qiprioteve se qipro eshte turke dhe tu nxjeresh flamurin turk keshtu ata mund te nervozohen dhe mund tua beje te paguajn per flamurin qe nxoren. turqin duam apo sduam sote e kemi aleat nuk mund te quajme te gjithe ata qe na kane pushtuar armiq sepse i bie te kemi armik edhe italianin gjermanin bullgarin etj. luftra dhe pushtime kane ndodhur dhe do te ndodhin tani per tani rrethanat tona politike jane te tilla qe kemi interesa me turqin kjo sdo te thote aspak se duam te behemi turq e te na pushtoi turqia thjeshte qe eshte aleat. kjo teoria e myslimaneve shqiptare te cilet quhen turq eshte nje teori antishqiptare e cila eshte krijuar me fqinjet tane te cilen fatkeqesisht e perdorin dhe disa fanatik te krishtere shqiptare(ose edhe jo shqiptare por thjesht shqipfoles).
    Edhe pse eshte cituar shkrimi im per kete pergjigjen tende? Clidhje ka ky koment qe ke bere me ate qe kam shkruar une (pervec drurit kuptohet)?

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Edhe pse eshte cituar shkrimi im per kete pergjigjen tende? Clidhje ka ky koment qe ke bere me ate qe kam shkruar une (pervec drurit kuptohet)?
    mora shkas nga shkrimi jote por me pas u zgjerova cik me teper per shkak te disa shkrimeve te tjera te meparshem qe skane lidhej me ty. hajt mos u merzit te bie ndonjeher per pjes ta hash kote duke qene ne halin tend

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2011
    Postime
    239
    Po c dreq deshin ata qelbesirat me flamur turk ose grek? Nuk e kuptoj ic fare cfar lidhje ka futbolli me kto budallalleqe!! Ne vend te ulen dhe ta shikojne ndeshjen si njerez, ata sillen si majmuna. Do ta bente kte gje ndonje italian gjerman apo frances? Po ske ci ben! Kaq arrin niveli tone dhe kaq bejme. Jam shqiptar dhe dua te fitoj shqiperia ne cdo ndeshje, por mir ja beri dhe ja u hodhi 2 gola skuadra apoelit.

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    perves idiotesise qe treguan tifozat ne stadium, u dhane dhe dore te lire qiprioteve tja u kthejne me te njejten monedhe ne Korce dhe nje Zot e di se cfare i pret ne ndeshjen e kthimit.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Po pse pikerisht me dru o DARIUS? Ca do zgjidhesh me dru? Ne dhune e siper vret ndonje tifoz qipriot dhe ja ku e more nje ban 5 vjecar ,apo si kane qef vendet e vogla si ne curvat e evropes. Ajo parulla qipro eshte turqi u vendos jo se i plasi korcarit per turkun ,por ishte e vetmja mundesi t'i ulnim koken qiprioteve pas provokimit me flamurin e vorio epirit. Me shume inat te vjen qe policia jone hoqi parullen qipro eshte turqi dhe la flamurin vorio epiriot gjithe ndeshjes. Tamam 8ythe e breke te shitur te greku.
    Endri nga UEFA ndalohen kartonat edhe cdo lloj shkrimi me permbajtje politike
    nuk e ulen policat sepse jan te dashuruar me greket edhe skuadra denohet ne keto raste nga UEFA.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •