Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 198
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Po mir mer Isa Beg Boletina .Une tash po te bej nji pyetje vllazrore..A mose vetem ta provoi pistoleten e beri kte vrasje.Sesht pune Allahu,edhe po mund te jet kjo nji sprov per ne, e jo per rastin ne fjal.Pse i lidhni gjith temat per feje aman.Aq leht disa i bejn sharje prindit.Edhe ai prind ka menduar burgun mer vllezer .Gruaja dhe vajza pa pytur prindin e te zotin e shpis nuk dilet kur duhet e sa duhet e nga duhet e kujt ti teket dhe kure ti teket.Duhet ket njifar ligji ne shpi ,rregull e obligim dhe pergjegjsi.I thua mose te shof me djal te hajdarit mbaroi puna,kjo sdo thote se prindi i ka ndalu 100 hajdarve tjer e si duket vertet hajdarin paska taku vajza e ngrat...dhe puna i paska dal hajdar.
    Babai para se te vdiste me pate keshillue

1.Nese dikushe ta shane Baben respektoje per gjyshe

2.Po nese dikudhe ta shane Nenen respektoje per perinder

3.Po ta shajti dikushe Vajzen respektoje per dhenderre

4.Po nese dikushe thote se gruja e juai eshte Lavire mos i beso deri sa te vertetoshe vet se mundeshe te shkatrroshe familjen per fjalet e rrugeve Nje njeri qe vret nje grua ai Burre si vyen ashe shtetit e ase familjes sepse po te ishte burre i mire dota ruante familjen e vet sepse nese dine ta ruaje familjen dine ta ruaje edhe Shtetine
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    E patolerueshme e turpshme eshte per Moderatoret qe nuk fshijne keto postime te Agimbelulit dhe Prishtina-c dhe te gjithe atyre qe shajne,fyejne dhe perdorin fjalet me banale.

Fyerje,kercenime,sharje, dhenie tel.privat per qerime hesapi ,permendje te anetareve te familjes,necmime.... ne kohe te lire vizitoj forume te ndryshme Gjermane,Kroate,angleze por kjo qe shoh ketu te le pa fjale .... pune shqiposh- arsyetojn vrasesin fyejn bashkebiseduesin dhe thone qe kan nder....

Moderator ne qoftese je gjekundi mbylle kete Thread
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Kane faj dhe burrat manjak (si agimbeluli & co) qe rrine shohin c'ben goca e botes!! E paska pare nje manjak i tille ne shetitje gocen dhe me vrap ke i ati, kshu kshu goca jote dore per dore duke hecur.....Ajo s'eshte qe ishe femije por tamam ne moshe per te kerkuar njeriun e jetes, biles dhe Shqiptar.

Cfare babe, te kete frike e bija te bisedoj lirshem me te. Ketu eshte i gjithe problemi o ju trimat forumist te mbrojtjes se nderit. Turp te ju vije qe nuk gjykoni nje babe kafshe qe s'di as te komunikoje me femijet e tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 30-05-2011 më 18:23

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga Sovrani Lexo Postimin
    Ka Shqiptar qe akoma nuk binden se kane migruar dhe se jeta eshte e tille, jane xheloz per femijet e tyre, por ata te shkretet femije riten e nje dite edhe dashurohen, ne mergim nuk kane djem Shqiptar, ata shohin shoket dhe shoqet e tyre duke u dashuruar, normalisht edhe edhe vajzat Shqiptare edhe djemt Shqiptar do dashurohen, e natyrshme se mund te dashurojne nje te huaj, pra nje joshqiptar, seshte faji i tyre. Une gjithmone i keshilloj shoket e mi farefisin tim qe jetojne jashte, qe te mundohen ti edukojne femijet e tyre me Atdhedashuri, te bejne me shume harxhime qe ti dergojne dy here ne vit ne "vendlindjen" e tyre dhe tju japin liri te pa fundme gjate qendrimit ne vendlindje, qe femijet e tyre te knaqen e serish te duan te vijne, qe te mund te njoftojne ndonje djal a vajz, etj etj.
    Gjithashtu i keshilloj qe te jene te kujdeshem edhe neqoftese femijet e tyre zgjedhin nje te huaj, te gjithe jemi njerez dhe i takojm ksaj bote, nese kjo gjenerat qe eshte jashte nuk do asimilohet do vije dita qe nje gjenerat tjeter patjeter se do asimilohet. Nje fanatik Kombetar ose fetar mund te kryej akte te tilla monstruoze.
    Une thjesht supozova duke njohur mentalitetin qe me rethon, pasi doli qe shkaku qenka mu ky qe theksova, po ju rikthej at qe thash me heret, rilexoni.

Ata qe e ndyjne gojen, ofendojne e shaje te tjeret dhe prishin temat me chit chat, iken me pushime per ca dite. Ose diskutoni si njerez pa perdorur fjalor rruge e fyer bashkebiseduesit ose rrini jashte forumit se nuk i duheni ketij komuniteti.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Po te isha e re ne forum gjykuar sipas disa postimeve ketu do te vija ne perfundim qe ky i semuri paska vra gruan e vajzen se donin te nderronin fene?!!!!!!!!!! Se kuptoj cka te bej feja me kete vrasjen?Pastaj crendesi ka nese ishte nga Maqedonia a Shqiperia? Ne degjojme cdo dite ne lajme per vrasje brenda familjes ne Shqiperi...pastaj ato dy rastet para disa muajve i bene kosovare. Se kuptoj dot kete gje.... Mbase jam jo tamam e zgjuar per te kuptuar filozofine e disave.....
    Filpzofia eshte shume e qarte . Ky fare katili pse nuk i ra me plumb edhe vetes, dhe ta shijoje plumbin ,pore vrau vetem gruane dhe vajzen ???Njeres si ky fare gjakatari burrec, nuk eshte dashur te martohen dhe te lindin femije.

Shume burra shqipetare nga maqedonia nuk eshte dashur te jene prinder.Keto konflikte te gjeneratave vetem se kane filluare ne mergim ,nuk eshte faji i religjionit apo tradites shqipetare ,pore jane pasojat e pa edukates familjare . Keta njeres (mergimtaret) jane shume lakmues per euro dhe franga , duke mos menduare se koherat ndryshojne, ku ka raste qe vajza apo djali munde te martohet edhe me te huaj. Ne disa raste shume burra shqipetare duhet ti gelltitin keto fenomene ,sepse fundi i fundit prape se prape prindi eshte fajtore ,qe ishte shkaktare qe femiju i tije te jetoje jashte vendelkindje apo edhe te lindet diku jashte atedheut.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Na e thuaj dhe njehere kete qe the, me te detajuar pls?
    ishte ironike pink

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ai me ato mend qe ka medet per ate grua qe do e marri (ose e ka marre).
    Duhet ta kete marre me shkusi (mbleseri), se me dashni i bien qi vajza me ken kurve se e ka njoft pa lejen e babes

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    ishte ironike pink

Duhet ta kete marre me shkusi (mbleseri), se me dashni i bien qi vajza me ken kurve se e ka njoft pa lejen e babes
    Perse habitesh o puro
    Mire e ka nje femer ketu: le te shkoje bisha dhe ne hene po barbar ngelet.
    Po perse e solli ne jete ky vorreza femijen e vet?
    E ka shkruajtur drague perse.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Ngjarje e trishtueshme..Njeriu me mend e kishte ndare dhe pike,por secili ka mendjen e vet e nuk ke cti besh ,keto gjera duhet te jesh burre qe ti perballosh se me vra eshte kollaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 31-05-2011 më 11:19
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Dhe ja qenkan mbledh urrejtesit ne kete tem , sharje ne shumic , ofendime kombtare e fetare sepse ne Zvicerr nje prind ka vrar bashkeshorten e tij dhe vajzen , hera e par qe ndegjoj lajm te ketill te ket ndodh nga nje shqiptar i Maqedonis, jemi krenar qe kemi shkall shum te ulet te vrasjeve , mos te them me te ulten ne Europ. Shkall e ulet e krimit. Por ne cdo shoqeri mund te dalin perjashtime dhe as smund te jemi te sigurt per motivin e vrasjes , cfar ka ngjar ne ate familje etj etj.

Lutem qe kto ngjarje mos te ndodhin, te kemi familje te shendosha ne te cilat do te ket respekt femija ndaj prindit dhe prindi ndaj femijes dhe bashkeshortet mes vete.

Vrasje ka gjithkund, por kaq larg temat skan shku :

Shkodër, babai vret gruan dhe vajzën 17 vjeçe

Mësohet se kryefamiljari Pjetër Rrjolli qëlloi me armë zjarri për vdekje vajzën e tij 17 vjece Kristina Rrjolli dhe bashkëshorten Mina Rrjolli, 40 vjec.

http://albamag.com/lajme/shkoder-bab...jzen-17-vjece/

SHBA, babai vret 5 femijet dhe vetvritet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 31-05-2011 më 11:30
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •