Ne daten 30 maj BBC do jape nje dokumentar mbi kete zbulim. Ne mos gabohem do transmetohet ne oren 20.30 sipas ores lokale. Me siguri disa dite me pas ky dokumentar do jete per shkarkim ne ndonje nga faqet e torrents. Tek kjo lidhje ketu: http://www.bbc.co.uk/news/world-13522957 shkoni ne mes te faqes ku eshte nje video dhe aty jep pjese nga dokumentari qe do transmetohet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 25-05-2011 mė 12:50
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Flitet dhe tek ne per nje qytet ilir te groposur por se di sa e vertete eshte.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
tu desh shum koh??? heheheh
lartesia e gurit nga toka,,esht nje meter e gjysem,,
se sa i lart esht guri ne vetvete nuk mund ta them saktesisht,,sepse nuk e kam matur me meter,,,por me oden e burrave,,nuk desha te nenkuptoj formen ekzakte te kuadratit te saj,,
por gjithsesi mos koft sa nje od burrash,,esht sa nje od grash,,ska rendesi kjo,,
rendesi ka ajo,,qe guri esht aty dhe fshihen 10 ton vlera pas tij,,
Nuk ka humb asgje,,perkundrazi aty esht gjithka e argumentuar,,
ata qe e kan perjetuar 3 vjet,,,e din dhe nuk kam dyshim qe secili prej tyre ka konsideraten me te lart dhe me te mir per mua,,
aty un i kam vertetuar te gjitha ato qe u kam then,,
aty un i kam marr te gjitha cmimet dhe titujt qe nje njeri mund ti paramendoj,,
Egjipt, sateliti fotografon qytetin e lashtė
Teknologjia hapėsinore sė fundmi ėshtė vėnė nė shėrbim tė arkeologjisė: Falė imazheve me infra tė kuqe tė bėra nga njė satelitė, shkencėtarėt kanė arritur tė zbulojnė modelin e rrugėve dhe tė shtėpive nė qytetin e lashtė Tanis nė Egjipt. Teknika e re ka treguar gjithashtu edhe vendet e 17 piramidave tė humbura.
Zbulimi ėshtė bėrė publik nga njė dokumentar i BBC-sė, sipas tė cilit fotografitė e bėra nga hapėsira kanė zbuluar gjithashtu edhe mijėra varre dhe 3 mijė banesa antike qė gjenden nėn rėrė.
Gėrmimet tashmė kanė filluar dhe kanė konfirmuar tė dhėnat e zbuluara nga qielli.
U detyrova fshiva pothuajse 2 faqe me pergjigje pasi ajo qe ndodhi ne kete teme eshte e paprecedente ne nenforumin e Historise. Chit chat me te neveritshem e me skandaloz nuk kam pare qe kur eshte hapur ky nenforum.Qe mos e zgjas me shume, kush do tentoje te prishe temat ketu me chit chate, komente komplet pa lidhje dhe ofendime ndaj njeri tjetrit eshte automatikisht i perjashtuar nga forumi pa asnje paralajmerim tjeter. Turp.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 26-05-2011 mė 14:32
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt