Nuk Mund te specifikosh modelin?
Per te qeni me i thjesht kerkimi i driverave.
Nuk Mund te specifikosh modelin?
Per te qeni me i thjesht kerkimi i driverave.
cfar kamere ke ?!! Longitek ?!!
Sinqerisht hera e pare po degjoj per kete lloj kamere dhe nuk besoj qe ekziston nje kamere e tille.
Nese e ke fjalen per kamere te tipit logitech , atehere mund te vizitojsh web faqen e tyre dhe shko tek linku ku shkruan suport.
Webi i tyre eshte www.logitech.com
Suksese
Gostivari_usa
WE WILL NOT GO DOWN!
Pershendetje
Kam nje wireless router D-Link DI 624 Extreme G. E kam blere 2 vjet e gjysem me pare dhe vazhdoj ta perdor me firmware e vjeter qe eshte 2.7. Kam disa dite qe me shkakton probleme duke u shkeputur vazhdimisht. Sidomos kur jam duke shkarkuar nga p2p. Kerkova per firmware e ri (qe mendoj se duhet te kete dale pasi ky qe po perdor eshte i 2005) por nuk ja gjej dot. Po ashtu dhe ne faqen zyrtare se di pse por adresave nga Canada nuk ju mundesohet shkarkimi i firmware online. A ka njeri qe mund te me ndihmje?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius,
shiko ne kete faqe dhe sakteso modelin qe ke ti pasi jane disa modele te DI-624
http://support.dlink.com/products/re...oductId=DI-624
Pastaj per cfare SO e do ?
Kam shkuar ne ate faqe dhe aty me krijohet problemi. Sma jep fare mundesine per ta shkarkuar firmware.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pajisja vjen me F/W 2.42 ndersa H/W ver eshte C3
Ne ate kohe kur e mora me krijoi te njejtin problem por mbas rifreskimit qe i bera me fw e ri nuk pata me probleme. Aktualisht kam 2.70 si version.
Dalan, ne faqen qe ke postuar me lart kam shkuar qe ne fillim por sa here kerkoj per suport ne shkarkime automatikisht me ridrejton ne nje faqe ku nuk me mundesohet shkarkimi. Dhe mesa mora vesh nje problem te tille e kane patur dhe disa shoke te mijte nga Canada. E keqja eshte qe cdo faqe qe gjeta ne Google nuk flet per asnje version te ri te fw por besoj se duhet te kete dale pasi e perseris, ky qe kam une eshte i 2005-es.
Faleminderit per interesimin.
DI-624 eshte discontinued product me ca me thote mua. Dmth eshte e veshtire te gjesh firmware ne sitin zyrtar ne anglisht. Keshtu po te spostohesh ne rajone ku vazhdon ende tregtohet si ne europe/mesdhe Itali mund te gjesh ndonje gje.
Ky version i firmware ketu eshte 2.76, citoj : "DI-624 Firmware ultima versione 2.76 (HW Cx) 108Mbps" i dates 05.10.2005.
Vetekuptohet italisht. Nuk e di a te ben pune po ky eshte i vetmi qe munda te gjej per C x.
ftp://ftp.dlink.it/Broadband/DI-624/...mware_2.76.zip
Para se tė ndryshosh firmuer, sigurohu qė ke ruajtur tė vjetrėn nėse tė duhet ta kthesh mbrapsh.
Problemet qė shfaqen tani mund tė jenė nga trafiku i lartė i programeve p2p. Ule numrin e lidhjeve tė programeve p2p gradualisht deri sa tė jetė i pėrballueshėm pėr routerin.
Edi
Aha shume vone, e bera prockenSapo e nderrova dhe sapo u lidha. Duket sikur eshte ne rregull deri tani. Te shohim si do punoje me pas.
E di qe e kane nderprere si prodhim por suportin teknin vazhdojne dhe e japin. Ka shume klienta qe kane kete lloj routeri. Faleminderit per ndihmen. Te shpresoj qe sdo me krijoje probleme se nuk i ruajta as firmware e vjeterDI-624 eshte discontinued product me ca me thote mua. Dmth eshte e veshtire te gjesh firmware ne sitin zyrtar ne anglisht.![]()
Krijoni Kontakt