Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 47 prej 50 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 497
    Karagjozlliku me kete sondazh eshte qe pervec Skenderbeut qe i perket te gjithe shqiptareve, pjesa tjeter jane te gjithe ish UCK-ista. Hajde merre vesh kete llogjike. A thua se historia shqiptare dhe heronjte e saj linden vetem ne 1999-en. As Adem Jashari dhe asnje nga ata te tjeret qe jane perfshire ne sondazh nuk ju takon te konsiderohen si heronj kombetare. Jane deshmore ose luftetare por jo Heronj Kombetare. Dikush duhet te lexoje me shume e te nxjerre kuptimin e qarte te ketij termi.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk i mohoj tjeret qe luftuan,por Adem Jashari ishte-eshte Skenderbeu i kesej kohe,duke mos i anashkaluar edhe heronjet tjere: Ismail Qemailin,Isa Boletinin dhe shum te tjere....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    nga gjithe ata emra qe jane aty vetem ai i kastriotit eshte i vetmi te cilit i dihen bemat nga cdo njeri qe e di veten shqiptar dhe di historine e ketij kombi. Por perkufizimi hero eshte i gabuar pasi perkufizimi me i drejte do ishte babai i kombit shqiptar, idhulli i cdo shqiptari. Miti i te gjithe koherave.

LAVDI XHAXHIT Maska e soldiers
    Anëtarësuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Karagjozlliku me kete sondazh eshte qe pervec Skenderbeut qe i perket te gjithe shqiptareve, pjesa tjeter jane te gjithe ish UCK-ista. Hajde merre vesh kete llogjike. A thua se historia shqiptare dhe heronjte e saj linden vetem ne 1999-en. As Adem Jashari dhe asnje nga ata te tjeret qe jane perfshire ne sondazh nuk ju takon te konsiderohen si heronj kombetare. Jane deshmore ose luftetare por jo Heronj Kombetare. Dikush duhet te lexoje me shume e te nxjerre kuptimin e qarte te ketij termi.
    Po Adem Jashari ka filuar luften per gjitha trojet shqiptare e jo vetem per Kosove,prandaj duhet te njifet si Hero Kombtare.E Skenderbeu? Ky me teper eshte luftetare se hero.
    Lavdi XHAXHIT

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    ish ministri i arsimit Enver Hoxha,se perfaqeson edhe te huajt e pjeses te kombit tjeter...Perfaqeson edhe minoritetin.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    ish ministri i arsimit Enver Hoxha,se perfaqeson edhe te huajt e pjeses te kombit tjeter...Perfaqeson edhe minoritetin.
    Nuk eshte ne liste Ai..
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ....te gjithe jane te mdhenje, pa dallim. LAVDI TE GJITHE HERONJEVE TE KOMBIT!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Karagjozlliku I radhes
    Krasohet I madhi Gjergj Kastrioti me keta more ???
    Eshte turp per kete forum te behen te till krahasime [Skënderbeu] eshte ka qen edhe do jet

sipas jush neve ketu duhet te vem cdo partizan shqiptar qe jan qindra
    Keta emra me lart nuk krasohen me shum e shum shqiptar te tjer e je me Skënderbeu

Sa per Familjen Jashari Thjesht rrespekt

Kjo teme ska vlere
    Ndryshuar për herë të fundit nga mario_kingu : 17-10-2012 më 10:32
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    te lista njof vetem te parin dhe te dytin, po ju keni harruar heroin e heronjve SALI BERISHEN qe cliroi shqiperin nga komunizmi (gjithmon sipas tij dhe ca te tjereve) dhe po prin drejt humneres
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk eshte ne liste Ai..
    Nuk eshte faji im,e as i Enverit,qe e keni lon jashte liste !Se dhe ne minoriteti kena te drejtat tona.

Faqja 47 prej 50 FillimFillim ... 374546474849 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •