Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15

Tema: Per Albon?

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Ti je rob i semure psikoligjikisht, ke nevoje per nje psikiater .Nje njeri normal i rritur ne nje familje te moralshme dhe te shendoshe nuk flet keshtu si ti.Sinqerisht me dhimbsesh per gjendjen qe ke por je ti ai qe te mund ta ndryshosh ne te kundert denimi i Zotit ska per te lene rehat gjithe jeten ty dhe pasardhesve te tu.Njeriut nese e shan edhe ta fal por pa shave Zotin mos prit prej TIJ falje.o Zot drejtoje dhe udhezoje se ai nuk e di cfare po flet.Nuk e kuptoj kur te tjeret nxjerrin lot nga dashuria per Zotin disa njerez jane kaq harbute.
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    "mersin" po kushe je ti qe ti "tregoshe" dikuna se Allahu i yte po e ndeshkojka dikund nes ai apo ajo , nuk pajtojn me Allahun tuaj!

Ai, ti kishe si i "moralshem familjar" e po e fyen dhe shane dikunde tjegter, se po ta nguce allahun tuaj! e ti po e mbron allahun! keshtu bajn talibanat, veq bomba po te mungon, me fute nen pantolla dhe me eksplodue para kompjuterit! hahaha

Qka bahet asgje, Allahu i yte te qone drejt e ne xhene, se jeten ja ke kushtuar atina[allahut] veq mose harro para se me ngreh fitilin thuaj Allahu ekberre, sa here qe mundesh, se eshte me sevap!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Darius si mundesh mor burr te fshish shkrimet e mia, ndersa lejon te shkruhen sharje ne forum.

"Allahu eshte figure kriminale e nje perralle, te cilit duhet shiluar mamin 5 here ne dite." (chino)

Kjo esht sharje o moderator te FSH , cka behet nese cdonjeri i paknaqur nga debati kalon ne sharje, cka nese cdonjeri ne sinxhir kthen sharjet.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po pse ju i jepni shkas me ju share? Nese dikush shan ai shan per vete dhe jo per ju. Eshte nenforumi musliman, shkruani aty, diskutoni aty! Une e kisha hek krejt kete tolerancen fetare, se aty vetem fyerje ka.

Nese une shaj ne menyre banale besimin e dikujt, atehere me gjykon zoti ne te cilin ata besojne, e s'kane nevoje me me gjykuar besimtaret

Mandej a nuk eshte edhe ky ofendim

nje ateist nuk mund te jene etik, i moralshem dhe i sjellshem sepse ska ndergjegje
    nuk eshte bash keshtu! Edhe mos hyni te nenforumi i ateisteve, se aty mos pritni qe flitet mire per besimtare apo besime. Perderisa ekziston nenforumi i ateizmit, dmth ekziston e drejta per tu shprehur kunder besimeve apo religjioneve.

Edhe une nuk jam per fyerje banale, ka menyra tjera per tu shprehur, mirepo shpeshhere fyerjet vine edhe prej besimtareve. keshtu ndodh kur banaliteti behet i pranueshem.

P.S. Mos hyni ne polemika aty ku mund te fyheni dhe te ofendoheni. Bile nese nuk e kam gabim as besimi musliman nuk ju lejon te polemizoni me njerez qe fyejne besimin tuaj, sepse mund t'i nxisni edhe me shume, nese s'jam gabim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 20-04-2011 mė 07:30

Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Darius si mundesh mor burr te fshish shkrimet e mia, ndersa lejon te shkruhen sharje ne forum.

"Allahu eshte figure kriminale e nje perralle, te cilit duhet shiluar mamin 5 here ne dite." (chino)

Kjo esht sharje o moderator te FSH , cka behet nese cdonjeri i paknaqur nga debati kalon ne sharje, cka nese cdonjeri ne sinxhir kthen sharjet.
    Renea na plaset me keto ankesa si femijet. Une nuk moderoj ne nenforumet fetare. Nderhyj vetem kur ka ankese apo raportime shkrimesh dhe nuk ndodhet ndonje smod apo admin qe merret me ato nenforume. Pra mos mu drejto mua per cdo shkrim apo teme qe fshihet se nuk eshte vetem Darius smod. Edhe njehere, ju besimtaret skeni pune te futeni tek nenforumi i ateistave. Perndryshe do lexoni ato qe lexoni. Pse i komplikoni gjerat kot kur mund te evitohen?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •