Nuk eshte mbreteri apo diktature Franca. Sarkozi eshte zgjedhur nga populli. Dhe nese eshte i tille Sarkozi, ashtu jane edhe francezet. Po atehere turp te kene ata qafirat qe nga gjithe ato shtete ne bote, shkojne emigrant ne nje shtet te mbushur me pijanece, narkomane, cifut dhe sherbetore te cifuteve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 12-04-2011 mė 15:29
Je femer apo mashkull me emer femre? (megjithese me dukesh si individ i njohur nga menyra e postimit...sa te te gjej me ca emri je perjashtuar me pare) Dhe nese je femer, pash zotin me ca truri behesh avokate e mbulimit te nje femre ne ate menyre?
p.s. deshirat e mija e di qe nuk plotesohen dhe prandaj dhe nuk i shfaq ketu.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
joooo aspak franca nuk eshte as mbreteri e as diktature ,eshte me keq se sa keta qe i permende,mjere ai popull cfare presidenti ka dhe mjer ky presidenti cfar populli ka ,edhe francezet krejt pushimet i bejne neper keta shtete me diktature dhe askush nuk u thote qe te veshin ferexhe si ata ,por te gjithe shkojne me brek te shkurta .une per veti mendoj qe te gjithe qafirat e evropes duhet te zhduken nga vendet e arabistanit dhe njekohesisht tu ndalet nafta dhe te ngordhe ekonomia evropjane dhe cifute
Cudi si su ka vajtur mendja qe ta ngordhin ekonomine evropiane kur ata nuk i lejojne te mbulohen. Zugjeroja vendeve arabe se jam i sigurte qe do ta bejne menjehere. Mos u thuaj per Ameriken te lutem, vetem per Evropen.
Por desha te te kujtoja se Shqiperia eshte ne Europe. Gjynaf dhe ata shqiptaret, megjithese une e ti nuk kemi lidhje me ta.
Jam shume dakort me ty. Te qerohen qafirat e Europes nga Arabistani (megjithese se kam idene se kush eshte ai trushkulur europian qe mund te kerkoje te shkoje ne Arabistan) dhe t'u ndalet dhe nafta qe te ngordhi ekonomia Europiane. Nga ana tjeter qe te barazohen gjerat le te qerohen ne Arabistan te gjithe beduinet qe kane ndyre Europen dhe Ameriken, te kthehen neper shpellat dhe kasollet nga kane ardhur, t'u pritet cdo gje qe krijon perendimi, veshje, elektronike, makineri, teknologji e le te hane kuranin, opiumin dhe kuskusin. Keshtu besoj qe gjerat do shkojne ne barazi dhe dihet perfundimi se kush ngordh i pari.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
shqiperia eshte njejte si zimbabwe vetem se dallime eshte se ata jane te zin e ne jemi te bardhe ,po na bere cik me boje te zeze hic nuk dallojme
sa per sugjerime tani i thira ne tel dhe e kane parasyshe kete kerkesen time hehehe
Krijoni Kontakt