Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 117
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    une kam marr tmerr nga ai dreq dhe e kam me frik te fus sikur edhe nje te vetem ne goje. nuk e di pse mu peshtiros aq shume, ndoshta dhe qe nga u tejngopa me te.
    Provoje po ta mbajti hajdaraga me njė, vetėm njė, dhe do fillosh serinė nga e para.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Nuk e kupton sa gabim tė madh qė ke bėrė, duhani ėshtė shok.
    Po lihet shoku nė baltė??: D
    Unė e lash dy muaj e gjysėm dhe pastaj mė vrau ndėrgjegja dhe e afrova prap.:@ pp
    Une po ta lej 10 dite se pi me .
    Jo me dy muj sakrifice qe ska shonse ta filloj prap. Gabim ke bo per menimin tim.

Nejse une kshu direkt se lej dot. Por po e rralloj nga 1 pkt , ne 1 pkt ne dy dite. Dhe ndihem si cun i ri

Tashi qe eshte vere eshte koha me e duhur per lenien e duhanit ,s'shtyhet fare pervec kafes ne mjes
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Sot eshte dita e katert qe kam len cigaren, por me duket sikur nuk e kam lene as nje dite dhe cdo dite qe kalon, me shume ma shton deshiren per te pir cigare. Edhe sa kohe duhet te duroj ose cfar duhet te bej, sepse une po perdor edhe disa mjekime qe quhen NICORETTE. Por ehe vdiqa per nje cigare. !

A nuk duhet te ishte qe cdo dite qe kalon ta ule deshiren per cigare ? Se mua po me ndodh e kunderta !

Pershendetje dhe faleminderit
    sa here qe te pihet nje cigare ha fara kungulli ose luledielli!babi im kshu e ka lene cigaren dhe funksionoi!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    pse Sthua Ti Fashion Po E Provoj Ne Une
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Shume filozofe ne mos drejt per se drejti, ne menyre anesore e kane thene, lufta me e veshtire e njeriut, eshte ajo ndaj vetes.

Une kam 2 vite e ca dite me teper qe kam hequr dore nga cigarja, pasi e piva per 9 vite me rradhe. E kam nisur ne moshe fare te vogel, gje per te cilen jam penduar.

Kisha gati 36 ore pa gjume dhe gjate ketyre oreve pija cigare pa fund. Pa e ekzagjeruar gjate atyre oreve mund te kem pire mbi 5 paketa i vetem. Diku nga dreka kur po shkoja ne shtepi ndeza nje cigare rruges mu afer shtepise. Mu peshtiros, kur kaloja tymin e cigares me neveritej. Ne ate moment e hodha cigare, e zhubrosa paketen me gjith cigare dhe e flaka ne kazan te plehrave me gjith ēakmak. Vendosa nuk do pi me cigare.

Ate dite nuk ishte e veshtire te rrija pa cigare, sepse sapo shkova ne shtepi me zuri gjumi. Veshtiresia vinte nga dita e neserme e mepastaj. Mendova po ti shmangesh problemit, aq me shume te ndjek, edhe nderkohe me erdhen ne mendje nja 2 shprehje, 1 popullore e 1 sportive. Plumbi nxirret me plumb dhe ajo tjetra, Mbrojtja me e mire eshte sulmi.

Keshtu pra, nuk iu shmanga tymit te cigares, as kafese, as clubeve, gje te cilen mundohen ta bejne ata qe lene cigaren. Une perkundrazi, rrija aty ku pihej duhan me teper, pija nga 4-5 kafe ne dite si dhe kur ma kishte qejfi shkoja dhe ne club. Keshtu pra i shpalla lufte cigares. Muajt e pare ishte shume e veshtire, madje kishte momente kur lekundesha dhe mendoja qe une kurre nuk do mund ta le cigaren. Por vullneti im paska pas qene me i forte se nikotina e cigares. Keshtu pra, tashme qe kane kaluar mbi dy vite, mund edhe ta quaj te fituar luften, ne mos betejen.

Tani vone, e kam provokuar veten edhe me ndonje cigare, pa e kaluar tymin, thjesht duke e djegur kot. Por prap nuk me terheq me ta vazhdoj, dhe nuk me ben asnje pershtypje me.

Un do ju inkurajoja te gjitheve ju qe pini duhan, te hiqnit dore me ēdo lloj menyre. Ne kete rast jam fanatik i shprehjes "Mjeti justifikon qellimin". Pra, beni gjithēka per te lene cigaren. Do shikoni se do jeni te fituar nga ēdo aspekt.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    une nuk mund ta imagjinoj dot veten pa cigare,
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    pse Sthua Ti Fashion Po E Provoj Ne Une
    un jua keshilloj ,kur ka funksionu me babin tim, kishte 15vjet qe pinte cigare nga 3 paketa ne dite sa i tha doktorri qe i kishte mushkrite cop cop ,o vdekjen zoteri ose jeten ,skishte nga t'ja mbante dhe vendosi ta lente !
    pastaj ne fund te fundit nuk humbisni gje nese e provoni me kte metode !
    MISSION TE MBARE TE GJITH ATYRE QE KAN NDERMEND TE LEJNE CIGAREN

p.s. NOTHING IS IMPOSSIBLE !

Une provova ne daten 31 maj ta lija. Bleva dhe nga ato cigaret elektronike qe bejne vetem avull dhe pihen ne cdo ambjent. Permbajne nikotine te lenget dhe asgje tjeter nga kimikatet e demshme qe gjen tek cigaret normale. Eshte hera e dyte ne shume vite qe e pi qe po provoj ta le. Heren e pare e lashe per pothuajse 1 muaj dhe se di sa te lehte e kane disa kur thone qe 10 ditet e para jane te veshtira pastaj ste shkon me ne mendje. Personalisht si diten e pare si diten e 30 isha njesoj. Kam pershtypjen qe nuk eshte tek pamundesia e lenies por tek mungesa e deshires. Jemi vete qe nuk duam ta leme e jo se nuk mundim. Qe mos zgjatem me llafe kot me kot edhe heren e dyte qe provova se zgjata me shume se 2 dite. Diten e trete e ndeza dhe rashe rehat. Kam provuar nikorete si gum, si patch, kam provuar edhe pipen me nikotine qe vjen me rula te mbushur gati, cigaren elektronike dhe asgje nuk me ka funksionuar. Me ka mbetur pa provuar Champix, nje ilac te cilin e kane marre disa te njohurit e mij qe e pinin forte duhanin dhe mbas disa javesh e kane lene pasi funksioni i ilacit eshte te neverisi shijen e nikotines ne organizem. Eshte shume e veshtire ta lesh por gjersa ka te tjere qe e lene atehere eshte dicka qe behet. Mjafton qe personi qe do ta leje, te jete i bindur ne vetvete per ta lene. Perndryshe e kote te provohet.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    I her vetėm e kam lon 3 javė dhe u bona sikur kisha dal nga 5-a , nervoz gjith kohės. Un e quaj mision tė pamundur me e lon cigaren.
    Jabonxhijo,mu vetem me 3 ore njihere dhe qe tu me ik truni,jo ti me 3 jave

Nuk te vej faj

Ktu jam me nji mendje me ty.
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Une e pata lane per 3 vjet e gjysme, po ja fillova perseri.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •