Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926

Tiranë, atentat kundër “Tan Leprit”, Dritan Avllaj

Top Channel

24/03/2011 22:45

Plagoset me armë zjarri pranë tregut elektrik në Tiranë, shtetasi Dritan Avllaj, i njohur ndryshe edhe si Tan Lepri, emri i të cilit është lakuar nga politika pak muaj më parë.

Avllaj është qëlluar nga dy persona të cilët ndodheshin në një motor rreth orës 22:00. Mësohet se në momentin që është qëlluar kundër tij Avllaj ka qenë i shoqëruar nga një person tjetër.

Burimet policore njoftojnë se Avllaj ka marrë një plumb në shpatull dhe ndodhet i shtruar në Spitalin Ushtarak, jashtë rrezikut për jetën.

Ende nuk dihet autorësia dhe shkaqet e atentatit ndaj Avllajt. Policia ka mbërritur në vendngjarje dhe ka nisur hetimet paraprake për zbardhjen e saj.

Muaj më parë, Dritan Avllaj është përmendur nga politika për afera korruptive me lejet e ndërtimit në Tiranë, akuza këto që përfunduan deri në dyert e prokurorisë.

Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 25-03-2011 më 13:19

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Ndërkoh që Edvin Rama ishte në "Top Story", për të shpallur rikandidimin për herë të katërt, miku i tij më i ngushtë dhe njëkohësisht miku i Ina Ramës, qëllohet me dy plumba dhe vritet (kjo nga këndvështrimi i atentatorëve).

Filloi lufta (me plot kuptimin e fjales) tek grupet mafioze në PS.

Grupi kundërshtar i Ramës (jo kundershtar politik, por në biznese ilegale) vendosi që të ekzekutoj krahun e djathtë te Ramës, i vetmi qe nuk eshte deputet (sepse nuk desh vet te behej deputet), për ti derguar nje mesazh Rames dhe per te mos i lene atij shans qe t`ja hedh fajin Saliut.

Pushka top çunat e bllokut.
    Ishalla nuk ju gjen 8 Mai, asnjërin prej jush.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Kushedi pse i kane ngjitur nofken "leper" Ti antimafia je i brendshem prandaj i njef mire miqte te kujt jane e te kujt s'jane . Jemi ne pritje te atentateve te tjera
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Si ka ardhur koha o zot. Te diskutohet nje halabak si Tan Lepri qe vinte era perc dhe nje zhgarravine qe si fliste njeri me goje. Madje na e paskan propozuar edhe per deputet. Shqiperia me te vertete eshte vend i paradokseve.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ke kane propozuar per deputet ? Leprin?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po kriminelet skane drejte mandati apo jo
    JO SEKS PARA MARTESE

Shqiperia Vete Mban Era Perc

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Si ka ardhur koha o zot. Te diskutohet nje halabak si Tan Lepri qe vinte era perc dhe nje zhgarravine qe si fliste njeri me goje. Madje na e paskan propozuar edhe per deputet. Shqiperia me te vertete eshte vend i paradokseve.
    ..E FILLUAM ME SHPRESA DHE ENERGJI TE MEDHAJA NE 1991.

..DHE TANI MBAS 20-VJETESH...PRAP FYTYRA E MALOKUT NA DEL NE ENDERR.

..
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

Kujt i behet vone per malokun (nuk e di per ke e fjalen). Une te flas per leprin qe ishte nje morracak qe ngjiteshe si butak me demek me kriju shoqeri me grupe te nje niveli komplet tjeter qe te kishte ndonje rast me noi femer. E sot, keta tipa permenden gazetave si personazhe kryesore biznesi madje edhe politike. Te vjen peshtire kur e mendon.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    atentatoret duhen gjetur e gjithashtu nxitesi.. e te sqarohen gjerat..

der ather te mos bejm hamendje..

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin
    Ndërkoh që Edvin Rama ishte në "Top Story", për të shpallur rikandidimin për herë të katërt, miku i tij më i ngushtë dhe njëkohësisht miku i Ina Ramës, qëllohet me dy plumba dhe vritet (kjo nga këndvështrimi i atentatorëve).

Filloi lufta (me plot kuptimin e fjales) tek grupet mafioze në PS.

Grupi kundërshtar i Ramës (jo kundershtar politik, por në biznese ilegale) vendosi që të ekzekutoj krahun e djathtë te Ramës, i vetmi qe nuk eshte deputet (sepse nuk desh vet te behej deputet), për ti derguar nje mesazh Rames dhe per te mos i lene atij shans qe t`ja hedh fajin Saliut.

hengshin koken e njeri tjetrit aman .... pune kriminelash ....

ore ki Tanua i Lepurave sikur kishte financuar edhe fushaten e Tacit te Hashimeve ....
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •