Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 39 prej 111 FillimFillim ... 2937383940414989 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 1106
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Fotoja e ketij personit qe e ka bere kete veper idioteske

"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Nuk eshte kjo foto. Lexoje temen se e ke foton aty. Ngaterrimi eshte bere me emrin. Ky person qe ke postuar foton e ka emrin Arif ndersa talibani e ka Arid.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Te thashe, ngaterresa ka ndodhur per shkak te emrit. Ky eshte personi qe ka bere krimin

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Turp per Kosovaret.Ky person dhe familja e tij duhej len ne dor te Serbit!Asgje me shume.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Eshte tragjike se edhe ne trojet shqiptare kane filluar te fusin rrenje keto levizjet talebane vehabiste.Qendra e tyre per ballkan eshte ne Bosnje,mirepo ka filiale te tyre edhe ne Kosove dhe Maqedoni.
    Eshte shqetesues ky fakt,dhe me e keqja se edhe ne numer jane bere shume.Shteti ka ka faj,pse nuk vendosin ta hapin urgjentisht edhe nje Guantanamo ne Kosove dhe Maqedoni,se sa per Shqiperi e di se nuk kan shume efekt levizjet terroriste me baze islamike.Duhet izoluar keta njerez me te gjitha mundesite.
    Keta qe quajne vellezer talebanet e Afganistanit dhe bejne sulme ndaj amerikaneve duhet izoluar dhe zhdukur nga shoqerija shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Te thashe, ngaterresa ka ndodhur per shkak te emrit. Ky eshte personi qe ka bere krimin

Po i fshin postimet ?
    Nuk eshte ne rregull ashtu shoku , ne vendin tend me mire eshte te fshihen postime qe ofendojne me fjale te ndyta nje tere popull vetem pse ka besim te ndryshem nga ai e jo qe ja ndien atyre per kete rast .

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    nuk kuptoj pse e quni terorist , po te ishte terorist ai kishte explozu edhe vet aty , skuptoj pse shqiptaret e "mir" nuk flasin mir por nuk din tjera fjale veq, taliban, musliman, benglladen,terorist !

mjer kush ju ka ne forum e ne shtet !
    po sa folni keq lexoni se ndoshta nuk asht qashtu ! une i bena vetes pyetje,:
    pse ai ne autobus me ushtar ?
    pse ai i armatosur ?
    pse ai vrau vetem disa ?
    pse ai shpetoi ?

presim lajmet e vertet se te kota si shum her kemi ketu ?

darius ai gjen lajmet e sakta , ku asht asht tani ?
    PSe ca u beri ai ushtareve, i perqafoi? Ai i vrau. Dmth, sipas teje terrorist qenka vetem nje qe vret dhe veten? Kur vret me pistolete e me thike nuk qenka terrorist?Ku jeton ti se po na habit?!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    flm Darius per shpjegime qe ke lexu ne internet por ne lajme nk thuhet asht terorist e pse ju pertisni te paret .
    Po edhe te jet musliman e terorist qka kem ne faj ? ai ka kry vepren ai ep pergjegje, ai nese paska marr at rrug qka kem ne te bejm ?
    nese del ashtu si thu ti ai paska marr nji rrug dhe ideal krejt tjeter .

dhe te lutem ke kujdes qe na ngarkon me faje se ai qenka muslian ! naman aman po qka deshe te jet ? pagan apo i krishter ?
    ai se pari ishter shqiptar , ngadale u zbulun kriteret e rruga e tij .

ne ketu diskutojm e skem drejt ta qujm askend me emra qe ju quni bashkatdhetaret tuaj.
    Per mu shqiptari asht shqiptar me qfar fe ka e me qfar ideollogjie ka ?
    Per mua krimineli nuk ka kombesi. Ai *** terrorist nuk eshte as shqiptar as gjerman e asgje, Ai eshte nje mbeturine qe duhet djegur sa me pare.

Citim Postuar më parë nga arber. Lexo Postimin
    Po i fshin postimet ?
    Nuk eshte ne rregull ashtu shoku , ne vendin tend me mire eshte te fshihen postime qe ofendojne me fjale te ndyta nje tere popull vetem pse ka besim te ndryshem nga ai e jo qe ja ndien atyre per kete rast .
    Mjaft se na hapet barkun me kete vetviktimizimin tuaj tipik. Ca ofendim me te madh do ti se veprimi i ketij talibani? Mos i ndryshoni drejtim temes se jeni bere te neveritshem. E di ti qe shumica e ketyre qe kane shkruar ne kete teme i perkasin fese myslimane? Jeni te dalldisur nga feja dhe kujtoni se te gjithe e kane mendjen aty. Te gjithe ata qe kane shkruar kane denuar veprimin dhe faktin qe nje shqiptar mysliman ekstremist kryen nje akt terrorri dhe spo merret njeri me fene.

Faqja 39 prej 111 FillimFillim ... 2937383940414989 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •