Ktej thua qe s'te ha barku se kush i ka fajet e nje dite do mesohet e verteta, ktej thua qe dihet, eshte nje fakt i njohur (qe nenkupton qe eshte e vertete qe Rotherfildet kane gisht ne kete mes)....
Nje dite do mesohen?? Kur, nje dite??? Holokausti ka ndodhur para shume shume vitesh, e s'eshte lene liber pa shkruar e dokumentar pa publikuar.... cudi qe sipas teje akoma s'ka dale e verteta, por priten akoma te kalojne vite per t'a mesuar
Une nuk e di sa ke lexuar ti per to, por une personalisht ne librat qe kam lexuar gjithandej eshte e shkruar qe per hebrenjt krijimi i nje toke te tyre ishte paresore, endrra per te cilen luftonin cdo dite. Ndaj, duke ju referuar asaj qe ka thene ai prifti, me duket jashtezakonisht absurde qe Rotherfildet kane paguar Hitlerin per t'i mbushur mendjen qe te ikin nga europa.... nderkohe qe Hitleri i "mbushi mushkerite me gaz"! Edhe mund te jete e vertete qe i kane perdorur parate e ketyre mbrapa asaj qe ndodhi, por nuk eshte ky problemi (ne fund te fundit parate e hebrenjve me mire qe i kane perdorur vete hebrenjt)... por qe te kene qene keto qe i kane paguar per nje masaker te tille, eshte absurde.
Plotesisht dakord me ty! Ne mire qe nuk i dime gjerat, por bejme nje kerkim te shpejt ne internet dhe dalim te gjithe te ditur! Epo kot nuk jemi populli me inteligjent ne bote

Krijoni Kontakt