Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Edhe kete kisha mbetur pa e degjuar!! Nje prift qe thote: fajet e krizes ekonomike i kane hebrenjt.... te kishte qene ndonje ekonomist hajde me, por nje prift??
    Sigurisht, Rotherfildet qe ishin vete hebrenj, paguan Hitlerin qe te mbyste ne nje menyre aq mizore 6 milion hebrenj.... hajde konkluzion hajde!! Hebrenjt nuk kane patur nevoje qe te nxiteshin nga Rotherfildet per te vajtur ne izrael. Ne cdo liber qe mund te lexosh eshte e shkruar qe "deshira e tyre per krijimin e nje shteti krejtesisht per to ka qene shume e madhe", mjaftonte qe "hitleri e te tjeret" t'ja thonin me goje e izraelitet do e linin europen pa e menduar dy here! Nuk ishin te nevojshme torturat.

Nejse, vete fakti qe keto mendime i ka nje prift, nuk ja vlen per t'i komentuar!!
    Nuk me ha barku shume se kush i ka fajet se ato nje dite do mesohen po qe Hitleri eshte financuar nga Rothschilds ai eshte nje fakt i njohur, sic eshte i njohur dhe fakti qe Rothschilds nuk ju hapet barku fare per cifutet. Ishin keta Rothschilds (krahu anglez i familjes) qe perdoren parate gjoja te zhdukura te cifuteve te holokaustit ne Zvicer dhe qe e nxorri si skandal ne mes te viteve 80-te ish diktatori Botha te cilit ju kerkua pjesmarrja ne manovrat financiare me keto para.

Lum si ne qe jemi Shqiptare
    I dime te vertetat dhe historine qe ne bark te nenes

kot qe eshte si lend ne shqiperi, te gjithe e zoterojme
    kart e kalem
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Nuk me ha barku shume se kush i ka fajet se ato nje dite do mesohen po qe Hitleri eshte financuar nga Rothschilds ai eshte nje fakt i njohur, sic eshte i njohur dhe fakti qe Rothschilds nuk ju hapet barku fare per cifutet. Ishin keta Rothschilds (krahu anglez i familjes) qe perdoren parate gjoja te zhdukura te cifuteve te holokaustit ne Zvicer dhe qe e nxorri si skandal ne mes te viteve 80-te ish diktatori Botha te cilit ju kerkua pjesmarrja ne manovrat financiare me keto para.
    Ktej thua qe s'te ha barku se kush i ka fajet e nje dite do mesohet e verteta, ktej thua qe dihet, eshte nje fakt i njohur (qe nenkupton qe eshte e vertete qe Rotherfildet kane gisht ne kete mes)....
    Nje dite do mesohen?? Kur, nje dite??? Holokausti ka ndodhur para shume shume vitesh, e s'eshte lene liber pa shkruar e dokumentar pa publikuar.... cudi qe sipas teje akoma s'ka dale e verteta, por priten akoma te kalojne vite per t'a mesuar

Une nuk e di sa ke lexuar ti per to, por une personalisht ne librat qe kam lexuar gjithandej eshte e shkruar qe per hebrenjt krijimi i nje toke te tyre ishte paresore, endrra per te cilen luftonin cdo dite. Ndaj, duke ju referuar asaj qe ka thene ai prifti, me duket jashtezakonisht absurde qe Rotherfildet kane paguar Hitlerin per t'i mbushur mendjen qe te ikin nga europa.... nderkohe qe Hitleri i "mbushi mushkerite me gaz"! Edhe mund te jete e vertete qe i kane perdorur parate e ketyre mbrapa asaj qe ndodhi, por nuk eshte ky problemi (ne fund te fundit parate e hebrenjve me mire qe i kane perdorur vete hebrenjt)... por qe te kene qene keto qe i kane paguar per nje masaker te tille, eshte absurde.

Citim Postuar më parë nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Lum si ne qe jemi Shqiptare
    I dime te vertetat dhe historine qe ne bark te nenes

kot qe eshte si lend ne shqiperi, te gjithe e zoterojme
    kart e kalem
    Plotesisht dakord me ty! Ne mire qe nuk i dime gjerat, por bejme nje kerkim te shpejt ne internet dhe dalim te gjithe te ditur! Epo kot nuk jemi populli me inteligjent ne bote

La vita non si spiega, si VIVE!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ktej thua qe s'te ha barku se kush i ka fajet e nje dite do mesohet e verteta, ktej thua qe dihet, eshte nje fakt i njohur (qe nenkupton qe eshte e vertete qe Rotherfildet kane gisht ne kete mes)....
    Nje dite do mesohen?? Kur, nje dite??? Holokausti ka ndodhur para shume shume vitesh, e s'eshte lene liber pa shkruar e dokumentar pa publikuar.... cudi qe sipas teje akoma s'ka dale e verteta, por priten akoma te kalojne vite per t'a mesuar

Une nuk e di sa ke lexuar ti per to, por une personalisht ne librat qe kam lexuar gjithandej eshte e shkruar qe per hebrenjt krijimi i nje toke te tyre ishte paresore, endrra per te cilen luftonin cdo dite. Ndaj, duke ju referuar asaj qe ka thene ai prifti, me duket jashtezakonisht absurde qe Rotherfildet kane paguar Hitlerin per t'i mbushur mendjen qe te ikin nga europa.... nderkohe qe Hitleri i "mbushi mushkerite me gaz"! Edhe mund te jete e vertete qe i kane perdorur parate e ketyre mbrapa asaj qe ndodhi, por nuk eshte ky problemi (ne fund te fundit parate e hebrenjve me mire qe i kane perdorur vete hebrenjt)... por qe te kene qene keto qe i kane paguar per nje masaker te tille, eshte absurde.
    Disa gjera edhe nuk mund te lexosh ne librat shkollore te historise. Te verteten absolute nuk e dijme asnjeri por mos u befaso edhe aq shume nga ato qe ka shkruar Darius.
    E vetmja menyre qe hebrejt te beheshin me shtet ishte nje lufte boterore ku ata do te ishin viktimat me te medhenj te saj.
    Pas L2B hebrejt u bene me shtet te tyre, Israel.
    Cmimi ishte i larte, por se a ia kishte vlejt ai cmim apo jo me se miri e dine vet ata.

Plotesisht dakord me ty! Ne mire qe nuk i dime gjerat, por bejme nje kerkim te shpejt ne internet dhe dalim te gjithe te ditur! Epo kot nuk jemi populli me inteligjent ne bote
    Mos e mbysni debatin me budallalliqe te tilla. Edhe ti e perdor kerkimin ne internet nese nuk te kujtohet ndonje date apo ndonje detaj...asgje e paligjshme.
    Asnjeri prej nesh nuk jemi deshmitar okular i atyre ngjarjve dhe marreveshjeve. Natyrisht se diku duhet te informohemi. Dikush permes librit, dikush permes internetit, dikush permes dokumentareve ne tv etj.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    A nuk iu duket se keto teorite "kospirative" po lulezojne si luledele, pas 11 Shtatorit??!!!
    Perdoret e njejta logjike: Amerikanet organizuan vrasjen e amerikaneve me qellim sulmimin e botes arabe; çifutet paskan organizuar asgjesimin e 6 milion çifuteve me qellim sulmimin e botes arabe(per te ngritur shtetin e tyre); amerikanet vune Mubarakun ne krye te shtetit arab te Egjiptit me qellim sulmimin e çifuteve per t'i treguar botes se ai nuk ishte vene prej amerikaneve dhe se ishte nje arab mysliman armik i çifuteve per t'ia arritur qellimit te tyre te kontrollojne boten arabe....... bah!
    Cdo histori mund te shkruhet se prapthi, por te logjikohet se prapthi eshte virtyt vetem i besimtareve radikale si puna e ketij priftit dhe si puna e "ndonje" myslimani radikal...
    Siç thote me te drejte admirali, mjaft qe t'i mveshim edhe fatkeqesite natyrale çifuteve dhe shpetuam........mendoni pak: Sikur te zhduken tere çifutet nga faqja e dheut, arabet pastaj me ke do kapen??!!
    Jarigas

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    E vetmja menyre qe hebrejt te beheshin me shtet ishte nje lufte boterore ku ata do te ishin viktimat me te medhenj te saj.
    Pas L2B hebrejt u bene me shtet te tyre, Israel.
    Cmimi ishte i larte, por se a ia kishte vlejt ai cmim apo jo me se miri e dine vet ata.
    pse??? pse ishte kjo e vetmja menyre per t'i dhene nje shtet???
    une jam kosheint qe vetem fale holokaustit, hebrenjve iu krijua shteti, por pse thua qe kjo ishte e vetmja menyre???

hitleri si plan kryesor nuk ka pasur vrarjen e hebrenjve, por deportimin e tyre ne madagaskar dhe krijimin e nje shteti hebre atje (ose ne koloni te tjera).
    eshte publike nje leter e himmler-it ku ai propozon largimin e hebrenjve ne afrike ose ne ndonje koloni tjeter.
    gjithashtu ne ditarin e göbbels-it flitet per biseden te tij me hitlerin per krijimin e nje shteti hebre ne madagaskar...
    kjo gje nuk u realizuar fale britanise se madhe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    A nuk iu duket se keto teorite "kospirative" po lulezojne si luledele, pas 11 Shtatorit??!!!
    Perdoret e njejta logjike: Amerikanet organizuan vrasjen e amerikaneve me qellim sulmimin e botes arabe; çifutet paskan organizuar asgjesimin e 6 milion çifuteve me qellim sulmimin e botes arabe(per te ngritur shtetin e tyre); amerikanet vune Mubarakun ne krye te shtetit arab te Egjiptit me qellim sulmimin e çifuteve per t'i treguar botes se ai nuk ishte vene prej amerikaneve dhe se ishte nje arab mysliman armik i çifuteve per t'ia arritur qellimit te tyre te kontrollojne boten arabe....... bah!
    Cdo histori mund te shkruhet se prapthi, por te logjikohet se prapthi eshte virtyt vetem i besimtareve radikale si puna e ketij priftit dhe si puna e "ndonje" myslimani radikal...
    Siç thote me te drejte admirali, mjaft qe t'i mveshim edhe fatkeqesite natyrale çifuteve dhe shpetuam........mendoni pak: Sikur te zhduken tere çifutet nga faqja e dheut, arabet pastaj me ke do kapen??!!
    Me Qafirat tjer ( Krishter,Hindus,Budist,Ateist,Agnostik......)

Kur t'mbarojn kta qafirat pastaj lufta shkon ne

Sunnit Vs Shija Vs sektet tjera e keshtut..............
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

E di ku eshte problemi me disa prej jush? Ju pelqen te lexoni veten por jo ate qe shkruan tjetri. Thashe qe sme ha barku se kush i ka fajet per bankat se nje dite kjo gje do mesohet. Ky ishte komenti numer 1. Komenti numer 2 ska lidhje me te parin por tregon nje fakt te njohur qe familja Rothschilds ka financuar makinen ushtarake te Hitlerit. Tani nqs ti i merrke infot e tua nga interneti atehere une terhiqem dhe ti mund te vazhdosh replikat me te tjere qe i perputhen kategorise qe sapo u vetklasifikove.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    PS: Perveq Hebrejve, Islami ka edhe shume armiq tjer, jo qe sulmojn Islamin ,po fara e Islamit sulmon ata.

Psh: Hebrejet Populli i bekuar&mallkuar , armiqt kryesor te islamit
    Shija edhe pse jane Islamik , Sunnit i quajn arqmiq kryesor te islamit
    Krishteret po ashtut
    Per hinduse dhe budiste kan harruar ti cekin por zakonisht luftohen ne qdo menyr edhe ata..

Pra Islami i vetshpall te gjithe Armiq, edhe vetveten gjithashtut

Luft Luft Luft Luft deri sa e gjithe fuqia botes te sillet nga Arabet athere eshte OK , gje qe sdo te ndodhe kurr....
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ketu flitet per nje klerik ortodoks grek dhe ca pikepamje te tija per hebrenje.
    se cfare ka te beje islami dhe armiqte e tij nuk arrij ta kuptoj...

p.s. eshte bere vertete i neveritshem ky nenforum.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •