...........lavdi zotit arvizu..
Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Te mos dilte USArvizu e hengrem edhe kesaj radhe ..
Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
DiXhi, une nuk mendoj se kjo protesta e fundit e PS ishte e natyres sociale, ekonomike apo te keq-qeverisjes, sepse problemet qe i permend ti i kemi edhe ne ne Kosove, mbase edhe me te thella, por une nuk kam pare qe opozita jone te kete pasur tendenca te rrezimit te qeverise dhe sulmimit te institucioneve permes tubimeve te tilla huliganeske sepse opozita jone mendoj se e sheh edhe veten si pergjegjese per problemet qe i kemi ne ne Kosove dhe nuk e sheh veten mbi to.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 27-01-2011 më 16:55
Rina, kjo proteste nuk ishte e opozites, ishte e njerezve te pashprese kundrejt qeverisje se korruptuar dhe varferise. Kosova s'ka krijuar akoma nje tradite demokracie sepse ka fare pak kohe si shtet me vete. Sa i perket dhunes, ato ishin disa incidente qe ndodhin ne situata te tilla te ndera, kur sheh nje kryeminister qe flet me fjalor rrugacesh ne parlament, si mendon qe do sillen njerezit ne rruge. Krijohet situata e tille e tensionuar dhe shperthejne ne dhune pastaj. Te ishte qe do ta mernin pushtetin me dhune do kishin marre ca arme me vete, nuk do dilnin me cadra e gure. Mos degjo retoriken boshe te sales, ai eshte shkaktari kryesor i kesaj gjendje te tensionuar.
p.s. Shife pak Fiksin e sotem, si flet sala per protestuesit sot dhe per ata dje.
http://www.top-channel.tv/video.php?id=22145
D&G ku ishin keta njerez te pashprese disa dite, jave e muaj me pare? Mos valle varferia dhe korrupsioni u krijua ne daten 21 janar? Apo i duhej patjeter ftesa e PS-se dhe e psikopatit Rama qe njerezit te kujtoheshin qe jane te varfer e te vuajtur? Ju duhej organizimi i autobusave dhe celulave qe te protestonin per nje jete me te mire? Ku ishin keta njerez te pashprese ne momentin qe dhuna filloi mbi policine dhe institucionet? Nese se ke pare ta them une qe e ndoqa protesten cdo sekonde qe ne fillimin e saj. U shperndane te gjithe e iken nga syte kembet neper shtepija se nese kishin dale aty per te drejta njerezore pane qe u perdoren si bagetite ne thertore. Kush mbeti ishin nje tufe halabakesh te paguar e te droguar e militantesh te neveritshem qe kishin ardhur aty vetem per nje qellim, e para per te perdorur turmen e pafajshme te popullit dhe e dyta per te shkaterruar institucionet dhe krijuar incidentet qe krijuan. Pra protesta nuk ishte aspak e njerezve te pashrese po nje kurth i ndyre i nje njeriu te vetem, Ed Rama. Ishte loje e opozites te perfaqesuar padrejtesisht nga ky llum per te rrezuar qeverine dhe perfituar nga vuajta e njerezve. E kam thene vazhdimisht ne temat e shumta qe jane hapur keto dite mbi kete ngjarje. Po abuzohet pertej cdo kufiri me emrin e popullit dhe pretendohet qe gjerat u bene per hir te tij. Nuk eshte populli qe kerkon dhune e rremuje D&G, sado ti kete vajtur thika ne kocke.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius, kupa u mbush pak nga pak derisa u derdh me videon e Ilir metes dhe histerine e sales ne parlament qe filloi tu thoshte deputeteve : ikni zhvishuni, legena etj. Kuptohet PS do shfrytezoje pakenaqesine e njerezve dhe varferine. Ajo eshte pasoja. Shkaku eshte Berisha.
Ashtu si ne 98 njerezit ishin te acaruar me Nanon derisa shperthyen me vdekjen e Azem Hajdarit pasi Sala u tha se Nano ishte vrasesi i Azemit. Opozita kete pune ben ne shqiperi, shfrytezon pakenaqesine dhe varferine e njerezve per te marre pushtetin. Per mua ka rendesi ta mbajne sa me pak ate pushtet derisa ta tregojne qe jane te denje per te.
Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 27-01-2011 më 18:08
Ndersa per mua rendesi ka qe njerezit te ndergjegjesohen e mos e lene veten te perdoren si bageti tufe sa here i teket njerit apo tjetrit. Perderisa ky popull do sillet ne kete menyre, klasa politike qe e udheheq gjithmone do tallet. Pse ti kujton se ardhja e Rames ne pushtet do shuaje varferine apo korrupsionin? Pse pak kemi degjuar per aferat e Rames e te kusurit qe jane ne PS? Pse a nuk ishin keta te PS-se deri para disa vjetesh qe i luajten fene me tendera e investime e me privatizime? Aman pash zotin se i njejti skenar eshte ne ate vend dhe gjerat nuk ndryshojne. Mire e thane ata te TaNeas, Shqiperia eshte vend ballkanik e ne ballkan nuk ngrihet njeri per korrupsion e vjedhje se ne psikozen qytetare keto dy fenomene jane te institucionalizuara. Na pleqen ose jo, kjo gje eshte e vertete.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Njerezit e lene veten te perdoren sa here qe qeveria e ben balte. Po, PS ishte e korruptuar prandaj erdhi PD ne pushtet. U korruptua dhe kjo , le te iki te vije prape PS. Pushteti duhet te meritohet, s'mund te mbahet me dhune.
TaNea ia fuska kot, sepse greket u ngriten ne demonstrata dhe qeveria dha doreheqjen dhe u nderrua. Ja qe u ngrikan dhe ne ballkan kunder korrupsionit.
Shteti tone ska per te ndryshuar thjeshte sepse nuk ka ndergjegjie demokrate edhe as do te kete kurre.........
Athina u dogj e tera kurre ALEKSANDRI ''u vra gabimisht'' nga policia .....
Ne shqiperi nuk u be asnje gje per ata q humben jeten e tyre nga protesta........
(Brari kurre te vij ne korce ajde te pish nje kafecke me mamin tim se shkoni shume ju te dy te vrisni per salushin
oh ci kam bere njeher kurre vrane AZEMIN ajo dicka kishte mare vesh po nuk e dinte ke vrane
e i thashe vrane berishen ,ja ka futur nje te qare qe vetem ti edhe ajo do qanit ne kete bote per te)
Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 27-01-2011 më 18:58
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt