Close
Faqja 11 prej 86 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 852
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Sa per qe asht shqiptare sna kish fut kush , sa edhe snakan fut.

edhe ajo vet ka deklaru Tereza se asht me nenshtetase Indiane, dhe ka dasht te vorroset me ata qe i don. dhe ashtu edhe e ka gjet,

Alis Volat Propriis Maska e Madeleines
    Anëtarësuar
    01-10-2010
    Postime
    52
    Ngelem me goje hapur kur lexoj nga disa anetare postime kunder nene Terezes.Fakti qe dikush si puna e ketij mjekercjapit ne foto me tendenca talibanokanibalistike,deklaron vendbanimin e ardhshem te kesaj figure madheshtore,nuk me cudit aspak.Por te thone disa se nene Tereza nuk ndihmoi Shqiperine,eshte te pakten mungese respekti.Shqiperia nuk ka ndihmuar kurre veten e saj.Ajo zboi bijte e saj larg,te gjejne nje fat me te mire.Nene Tereza kushtoi jeten e saj per pjesen me te madhe te botes se trete dhe eshte te pakten turp,te egzistojne disa njerez,te cilet pervec bukes se gojes, kane edhe pc ku shkruajne ne shtepite e tyre.Ndersa disa te tjere,kane qiellin dhe token per shtepi.Per Zotin,mendohuni para se te shkruani!
    Nese banesa e tanishme e nene Terezes,sipas atij mjekercjapit ne foto eshte ferri,ne te njejtin ferr do te shkoja dhe une me shume kenaqesi!
    I have an obligation to soar. And I will fly high.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Te gjithe ata qe mundohen te fusin perqamje ndershqyptar,me ane te fes apo ndonje ideologjie politike, nuk jan me te mire se gjaku i prishet komunisto-enveristo-stalinist.
    Shqyptaret nuk duhet me te bien pre e grupacioneve tilla.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Ckimi mer yahooo qe kerceni si shejtaner, kete plaken ne fjale me shume se muslimanet e shajne te krishteret katolik. Ju se njifni, por vetem se ckini degjuar neper media.
    Kjo plaka kurizdale, ka qene ajo qe i merte te semuret dhe i mbante ne kushte mjerane, ku familjaret e tyre nuk kishin te drejte ti vizitoni. Flinin ne nje kapanon te madh, zhvisheshin me laheshin dush ne sy te njeri tjetrit ne kushte qe as spaci i miredites nuk i ka pasur, ajo u bente presion te pasurve dhe u merte miljona.
    nje murgeshe gjermane qe ka qene bashke me te, e cileson njeri i pa meshirshem.

zjarin e xhehenemit e meriton....
    Ne se njohim Nene Terezen, por vec ju, vehabistet e njihni shume mire...

Ti sigurisht nuk ndan me shumicen e shqiptareve asnje vlere, duke qene se shpif duke shpresuar te hedhesh balte mbi Nene Tereze, te cilen e cileson "plaka kurrizdale".

Eshte mire qe shqiptaret te dijne se ka nder ta edhe njerez me mendime si puna jote, ne menyre qe te distancohen nga ju sa me pare.

Por kombi shqiptar e ka vendosur Nene Terezen ne piedestal, per vlerat qe ajo percoi ne mbare boten, duke na perfaqesuar ne vlerat tona me te mira, me perkushtimin e saj ndaj njerzve ne nevoje PA DALLIM FEJE APO KOMBESIE, sic ne shqiptaret e respektojme dhe duam njeri tjetrin pa dallim feje.

Ajo nuk ishte thjesht nje figure katolike, sic ju pelqen ta quani ju, sepse perndryshe nuk kishte pse ndihmonte njerzit me te varfer ne kalkute por mund t'ju perkushtohej vetem katolikeve, apo ti dedikohej Zotit ne ndonje manastir.

Kjo eshte arsyeja qe ajo eshte dhe do te ngelet figure kombetare. Nuk ka rendesi se cfare thote nje hoxhe vehabist.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-01-2009
    Postime
    59
    Pa dasht te komentoj se ka pas apo jo te drejt Prof.Dr .Shefqet Krasniqi kur ka bere deklarata ne lidhje me Gongje Bojagjiun.Me duhet te them se ata qe jetojn ne Prishtine e njohin mire kete zotrin dhe e din shum mire se qfar rrespekti ka ne masen e gjere,ndaj sulmet e tilla mediale si ne Kosove si ne Shqiperi apo edhe Maqedoni jan thjesht tentim per ti ul reputacionin nje njeriu te madhe siq eshte Prof.Dr Shefqet Krasniqi.

Nje njeri qe i dha shum Kosoves si ne kohen e luftes ku nderpreu studimet dhe ju bashkangjit Ushtris Clirimtare te Kosves ne Koshare,ashtu edhe pas luftes.

Prof.Dr Shefqet Krasniqi,e thot ate qka ja merr menja se eshte e drejt,po nga njeher e verteta dhe e e drejta dhemb.
    Sipas dispozitave islame,ne qka edhe thirret hoxha i nderum,eshte i obligum ta thot te verteten(natyrisht ashtu siq ai e sheh nga kendveshtrimi i ti) dhe vetum te verteten,madje edhe nese behet fjal per president apo kryeminister shteti.

temrmat e thene permendsh siq eshte Fundametalist,wehabi apo qka do tjeter ,jan terma apo etiketime qe i ngjiten hoxhes ,e thash edhe me heret pershkak te popullaritetit te madhe qe ka ne popull si ne Kosove ashtu edhe trojet shqiptare jasht Kosoves.

Keto versulje mediale kunder Prof.Dr.Shefqet Krasniqit jan thjesht shpifje kunder nje individi te caktum,njeherit i ka edhe anet pozitive.Sepse me keto versulje mediale,vetum sa ja rritin famen edhe me shum .

Zoti e rujt dhe i dhasht shendet keti Hoxhe te madhe ,keti doktori te shkencave te jurispodences islame,keti njeriu qe ju gjet Kosoves ne koherat me te veshtira si ne lufte ashtu edhe ne paqe.

Nderkaq per Gonje Bojagjiun i kam disa fjali:
    C'eshte e verteta ka qen nje murgesh e zonja,ka punu ne ate qka e ka detyru feja e saj ,ka ndihmu te varferit atje dikun ne kalkuta te Indis...Por asgje ska punu per shqiptari,nese ka pas aq shum reputacion ne bashkesin nderkombetarer(siq thuhet se ka pas)pse asnjeher nuk e permend situaten e veshtir politike ne te cilen gjendej Kosova prej vitit 1981 e tutje!!!
    Mos permendja asnjeher e problemeve me te cilat jan ballafaquar shqiptaret neper vite nga ana e Gongje Bojazhiut(kur e kishte nje mundesi te till) ,a bene te kuptojn fare mire se ajo ishte thjesht nje murgesh ,dhe asgje asolutisht asgje nuk ka te bej me shqipetar(perveq prejardhjes se saj te cilen nuk pati mundesi me zgjedh).

Shqipetaret kan shum figura me te shquara dhe me te rrespektuara neper bote,qofte nga kendi shkencor e intelektual ... shqipetaret ne bote kan pas prijes te ndryshem ,nga fusha te ndryshme.Duke filluar nga shkencetar,mbreter,dijetar ,sportis te gjithe keta te rangut boteror e shum e shum te tjer .Por fatekqesisht tek ne nuk ngriten vlerat,por vetum anti vlerat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tupalla2 : 08-02-2011 më 06:00

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Qëllimi kryesor i kësaj faqeje dhe i anëtarë angelina o2 është ose injoranca, ose tendenca për përçarje, kjo temë është sjell një herë në forum dhe riaktualizimi i saj duke i vënë titull skandalozë e ka bërë të vetën.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2985946
    Asnjëra dhe as tjetra. Rrofsh për linkun, por kam 4 vite në këtë forum dhe e di shumë mirë, që përveç kësaj temës, ka të tjera për Nënë Terezën ku villet vrer!

Vendosa ta postoj më vete, sepse në këtë rast, në fokus është Imami JO NËNË TEREZA! Për shkak të deklaratave të tij, ai është shndërruar në një figurë antipatike, e cila po shihet shtrëmbër nga zvicerianët dhe drejtuesit e tyre të shtetit.

Përçarjen e mbjellin vëllerëzit tuaj me temat e kryqeve në tunelin e Kalimashit, të mosshqiptarizmit të Nënë Terezës dhe të Gjergj Kastriotit. Sepse Gjergji urrehet për të njëjtën arsye si Nënë Tereza nga myslot e forumit: SEPSE ISHTE KATOLIK! Nejse, se boll dola nga tema.

Titulli s'ia kam vënë unë. Unë e kam përkthyer nga origjinali.

Nënë Terezën e respekton një botë e tërë, jo se ishte KATOLIKE, por se ishte HUMANITARE. Ia kushtoi jetën e saj të varfërve e të vobektëve. Se ku shkon ajo, nuk i takon Krasniqit ta vendosë, i takon Allahut të tij.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    haaaa kjo eshte zhvillimi i doktorrates se kuranit,,,,

ku dikush quhet doktorr se di te thote nje liber si vjershe apo e ka lexuar nja 20 vjet haaaa

Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin

Konferenca Islamike e Këshillit Qëndror Islamik e mbajtur në Biel të Zvicrës (Shqipëria jonë është anëtare e kësaj Konference) lëshon një valë të nxehtë deklaratash!. Sipas gazetës «Tages-Anzeiger», një nga folësit e Konferencës është edhe imami Shefqet Krasniqi, drejtues i komunitetit mysliman fondamentalist të Kosovës.

Në 2009 ky imam ka thënë se: 'Nënë Tereza duhet të digjet në ferr, sepse ajo nuk ishte muslimane'. Sipas zëdhëndësit për shtyp të Konferencës, Qazim Illi : ''Krasniqi përfaqëson figurën e integrimit për kosovarët dhe si i tillë është shumë i dashur për kosovarët e Zvicrës. Ajo që ai ka thënë më parë, nuk është domethënëse.''

Zëdhëndësja për shtyp e Partisë Kristiano-Demokrate të Zvicrës, shprehet se: «Të ftuar, që tregojnë idotësira dhe madje, as nuk janë të aftë të shprehen në gjuhën e vendit ku mirëpriten, as kanë çfarë kërkojnë këtu.»
    Edhe përfaqësuesi i Këshillit Nacional të partisë së liberalëve FDP-së, Christian Wasserfallen thotë: « Një ngjarje e tillë është për komunitetin musliman të Zvicrës kontraproduktive.Muslimanët liberalë të islamit europian duhet të çohen e ti tregojnë kësaj konference se ku janë caqet!»

http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/24473219

Rroftë wehabizmi!
    Se pari, kjo konferenca Islamike ne zvicërr, eshte si Bashkësia Islame e Kosovës e orgnaizuar nga i konvertuari Nikola Blansho (Nicolas Blancho).

E dyta, Imami e ka then te verteten. Ti mund te besh te gjitha te mirat ne tok, dhe perderisa refuzon te besosh Zotin 1, dhe je ne konflikt/luft me te, do te jesh nga banoret e ferrit.

Asnje klerik musliman te vetem nuk mund ta gjesh, i cili mendon qe Gonxhe Bojaxhiu dote shkoje ne "Xhennet" !

Eshte njesoi nga kendveshtrimi i krishter, asnje klerik te vetem nuk mund ta gjesh i cili mendon qe muslimanet jan ne rruge te drejt, dhe jan nga te shpetuarit !

Un jam musliman, sepse besoi qe shpetimi mund te vie vetem permes kesaj feje !
    Tjetri eshte i krishter per te njejtat motive !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Muhamedi ska asnje lidhje me shqiptarine. Ska qene shqiptar dhe nuk perfaqeson asgje shqiptare. Mos i dredho pergjigjes. Une te pyes per nje shqiptare qe ne kohen qe jetojme nderohet dhe respektohet nga gjithe bota.

Darius me rrespekt,po ti po pyet per nje shqiptare qe e njeh bota.....,po na trego nje shembull ,cilit shqiptare me fe islame i ka ndihmuar nena terez? asnjerit ,pra vetem shqiptareve kotolik,edhe pse ne e qmojme kontributin e saj ajo prape esht figur fetare katolike ,dhe nuk esht e njejte si Muhamedi as,sepse Muhamedi as esht derguar per ter njerzimin,prandoj ka dallime te dukshem ,figura e nenes terez me ate te muhamedit as .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Kete Deklarate Duhet Ta Merni Ne Baza Fetare Dhe Jo Kombetare,definicioni Islam Eshte I Qarte Dhe Te Tjeret Jo Musliman Dhe Per Krishteret ,pa Mare Parasyhshe A E Ishte Tereza ,skenderbeu,edi Rama ,topalli, Anton Ceta ,anton Sereci... Dhe Cdo Tjeter Qe I Perket Fese Tjeter Pervec Islamit Shkon Ne Ferr,njeriu Eshte Ekspert Ne Kete Lemi, Nuk Ka Dhene Ndonje Definicion Nga Kimia,apo Fizika,une Habitem Me Disa Antare Te Forumit Qe Verberisht I Besojne Verzionit Boterore Te Fryre Deri Ne Gushe Per Terezen Dhe Flasin Verberisht Per Ceshtjet Qe Kane Te Bejne Me Fene Islame,personi Ne Fjale Shefqet Krasniqi Eshte Njeri I Cili E Ka Tamam Poziten ,dhe Dijen Per Te Dhene Nje Mendim Te Tille, Edhe Pse Nuk E Njoh Kete Hoxhe Pervec Se Ne Foto,por Ne Aspektin Islam Ka Te Drejte , Ndersa Cdo Kush I Cili Ka Me Teper Dituri Ne Kete Drejtim Ka Te Drejte Te Flase Dhe Te Konentoje Kurse Te Tjeret Duhet Te Mbyllin Gojen Se Duke U Munduar Te Dalin Te Dijshem Dhe Te Mencur ,na Dalin Kok Bosha
    Bota Krishtere Mburet Me Terezen, Ndersa Bota Islame Me Muhamedin,une Akoma Nuk Kam Pare Nje Arab Krishter Te Mburet Me Muhamedin, Ata Jane Njejte Sikur Muslimanet Shqiptare Qe Sulmojne Terezen.
    Tereza Veten E Ka Treguan Ne Katolicizem E Aspak Ne Anen Kombetare .

Faqja 11 prej 86 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •