Close
Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 198
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Mariachi Lexo Postimin

Kjo sjellje e ketyre krimineleve duhet te denohet si terrorizem ndaj shtetit shqipetare. Keto grupe nuk ngjajne njeres te protestave qe kane halle , pore jane pastert terroriste dhe mafioz te organizuare te paguare nga Edi Rama.

Sa me shpejte keto grupe duhet te dalin para drejtesise , bashkerishte me Kryetarin e tyre mafioz qe vete mshehet mbas skene .

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Pse sa plumba ke ngrene deri tani ti? Edhe nje gelboqe te neutralizon ne ate menyre po te ra aty ku duhet...
    Une skam ngrene plumba por kam bere ushtri ,ndryshe nga ti qe jeton ne amerike ose ke ik 16 vjec

ps .Pink ,ktu pretendohet ta kete vra jo ai thinjoshi njit por njeri nga ato tre personat perballe qe jane mbeshtet ke muri.
    Against all odds..

Citim Postuar mė parė nga Jackie Lexo Postimin
    Une skam ngrene plumba por kam bere ushtri ,ndryshe nga ti qe jeton ne amerke
    Kur beja sherbimin ushtarak une ti tundeshe tek zarat e babit. Hajt se do bejem dhe pak shaka se boll tensione ka patur keto dite ne forum. Mos e merr per keq

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Qe luhet "BIG' kesaj rradhe luhet aty. Perderisa, vjedhja- korrupsioni i fundit qe u kap, behej fjale per miliarda aq dukshem, kjo tregon se nuk luhet me si ne 97, kur nuk kishin eksperience e pare me shumice. Tani, jane me te fuqishem, mund te blejne me pare cdo njeri, cdo gje. Se cfare fshihet mbas ketij komploti mafioz, nuk e dime akoma. Mund te jene te implikuar ne dac pd ne dac ps. Qe do plasi, do plasi.Me kete sdua te bej panik si Brari lol ... . Zoti qofte me shqiptaret. Se qeveria i ka lene shendene me kohe.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Jackie Lexo Postimin
    Une skam ngrene plumba por kam bere ushtri ,ndryshe nga ti qe jeton ne amerike ose ke ik 16 vjec

ps .Pink ,ktu pretendohet ta kete vra jo ai thinjoshi njit por njeri nga ato tre personat perballe qe jane mbeshtet ke muri.

Po pra dhe une ate po them; Perderisa ky thinjoshi me cader qe i rrinte aq ngjit, e dinte qe do e qellonin kete nga momenti ne moment, pse i rrinte aq ngjitur? apo thua kishte besim te qitesi mbeshtetur te muri?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kur beja sherbimin ushtarak une ti tundeshe tek zarat e babit. Hajt se do bejem dhe pak shaka se boll tensione ka patur keto dite ne forum. Mos e merr per keq
    he dhe ti, mos bej sikur te kemi babaxhan, se nuk e ke arritur sherbimin ushtarak, sje aq i 'vjeter'.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    pasi lexova fjalen e kryeministrit, mu perforcua bindja se kryeministri gjakatar kerkon te shmange te verteten, si gjithmone, me prekurora e shishna ...

po vertetohet konstatimi se ai eshte nje recidivist patologjik,kriminal, tani me barren e vrasjeve qe nuk mund te mohohen e fshihen, sic ka bere me vrasjet e shkuara ...

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Sa t'shpejte e keni internetin ju ne amerike mer,per 1 sec ma ktheve pergjigjen . Ne knej me shkarku i film duhet presim zgjedhjet e 2013 qe t'maroi

Ps .Pa problem plako ,sensi humorit vetem mire na ben. Sduhet mor kaq seriozisht jeta sac e morin disa ktu ne forum. Edhe per ca per bindje partiake kur n'fund t'fundit ne sja kena pa hajrin asnjones pale. T'pakten une personalisht jo.
    Against all odds..

he dhe ti, mos bej sikur te kemi babaxhan, se nuk e ke arritur sherbimin ushtarak, sje aq i 'vjeter'.
    Ti rrofsh xhanem po bera ca universitete e ne ate kohen time kur beje shkolle te larte skishte ushtri vetem zbor 3 mujor per tu bere oficer lol. Ama sherbim ushtarak e ushtarake ne klase kemi bere sa na kane dale trute.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Oh hic mendja une, sorry , e ngaterrova me dicka tjeter ate ushtrine. Ne rregull je

Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •